AKG DMS Tetrad Mix, sis. 1kpl DHT/D5 + DPT + C111L + MKG-L

649,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

AKG DMSTETRAD – nelikanavainen langaton järjestelmä ammattikäyttöön

Toimii lupavapaalla 2,4GHz:n taajuuskaistalla ja soveltuu käytettäväksi esimerkiksi konserteissa, konferensseissa, erilaisissa luento- ja esittelytilanteissa sekä erilaisten tilojen kiinteissä asennuksissa.

DMSTetrad on ammattikäyttöön suunniteltu digitaalinen langaton järjestelmä, joka toimii lupavapaalla 2,4 GHz:n taajuusalueella. Lähettimen lähetysteho on Euroopassa 10 mW ja Euroopan ulkopuolella 100 mW.

Systeemi tarjoaa studiotason äänenlaadun ja lineaarisen taajuusvasteen, kiitos 48 kHz:n näytetaajuudella tapahtuvan 24-bittisen koodauksen, sekä langattoman siirron ilman kompressiota.
AES-standardin mukainen 128-bittinen kryptaus puolestaan huolehtii siitä, että langattomasti lähetetyt viestit pysyvät piilossa ulkopuolisilta. Sen ansiosta systeemi soveltuu täydellisesti myös kokouksiin, joissa käsitellään salassapidettäviä asioita.

Systeemin kasaaminen on nopeata ja sen saa käyttökuntoon tuossa tuokiossa. DSRTetrad-vastaanotin voi ottaa vastaan enimmillään neljä samanaikaista kanavaa ja nämä kanavat voi myös miksata monosummaksi, joka saadaan ulos vastaanottimesta analogisena signaalina yhden balansoidun XLR-lähdön kautta.
Järjestelmä tarjoaa puhtaan ja tinkimättömän laadukkaan äänen myös laulu- ja instrumenttikäytössä, siitä pitävät huolen dynaaminen taajuushallinta (DFS), sekä radiossignaalin ajastuksen että antennien vastaanottaman signaalivoimakkuuden huomioiva diversiteetti-toiminta, ja nyt ensimmäistä kertaa maailmassa käyttöön otettu innovatiivinen DROCON-tekniikka.

Digitaalinen DMSTetrad-järjestelmään kuuluvat DSRTetrad-vastaanotin, DPTTetrad-taskulähetin sekä DHTTetrad-käsilähetin (D5/P5). Vastaanottimen mukana toimitetaan aina irrotettavissa olevat antennit, antennikaapelit ja asennustarvikkeet antennien asentamiseksi etulevyyn, sekä korvakkeet vastaanottimen räkkiasennusta varten.

Tyypillisessä käyttöympäristössä suositellaan enimmillään neljän eri kanavan käyttöä samaan aikaan.

  • 2,4 GH:n langaton mikrofonijärjestelmä – tarjoaa lupavapaan käytön maailmanlaajuisesti
  • Erinomainen RF-toiminta – innovatiivinen DROCON-tekniikka takaa tinkimättömän laadukkaan radioyhteyden.
  • Nelikanavainen vastaanotin – summaa tarvittaessa neljä erillistä tulokanavaa suoraan yhteen analogilähtöön.
  • Audion siirto kompressoimattomana – takaa aidon studiotason äänenlaadun.
  • Asennustarvikkeet antenneille – antennit voi sijoittaaa myös laiteräkin etulaitaan.

DMSTetrad MixSet

Joustava ja helposti laajennettavissa.

Soveltuu käytettäväksi esimerkiksi konserteissa, konferensseissa, erilaisissa luento- ja esittelytilanteissa sekä erilaisten tilojen kiinteissä asennuksissa.
DMSTetrad MixSet (EU) on ammattitason digitaalinen langaton systeemi, joka toimii lupavapaalla 2,4 GHz:n taajuusalueella. Järjestelmän RF-lähetysteho on eurooppalaisten määräysten mukaisesti 10 mW.
Kokoonpanoon kuuluu digitaalinen DSRTetrad-vastaanotin, DPTTetrad-taskulähetin/C111 LP -sankamikrofoni sekä DHTTetrad D5-käsilähetin.

Järjestelmä tarjoaa tinkimättömän studiotason laadun ja siihen kuuluvien taskulähetinten mukana toimitetaan C111 LP -sankamikrofonit sekä MKG L -johdot instrumenttikäyttöä varten.
Nelikanavainen vastaanotin on rakennettu jämerään 19-tuuman levyiseen räkkikoteloon. Lähettimien paritus vastaanottimen kanssa hoituu yhdellä toimenpiteellä, ja systeemin saa käyttökuntoon muutamassa hetkessä.

The DMSTetrad MixSet(EU) sisältää:
  • 1 x DSRTetrad -vastaanottimen
  • 1 x DHTTetrad-taskulähetin
  • 1 x C111 LP -sankamikrofoni
  • 1 x DHTTetrad D5-käsilähetin
  • 1 x yleispätevän verkkomuuntajan
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)