Antelope Audio Edge Modeling mic

999,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Antelope Audio Edge – mallinnusmikrofoni

Nyt myös Native-versioina!!!

Edge nativeAntelope Audio’n Edge Modeling Mic on saanut eeppisen päivityksen – kaikki sen alkuperäiset vintage-mikrofoniemuloinnit ovat nyt saatavana natiiviplugariversioina kaikissa suosituissa muodoissa (AU, VST, AAX). Edge Modeling Mic toimii nyt siis millä tahansa markkinoilla olevalla DAW’lla.

Yli 20 vuoden kokemus digitaalisen äänen vakaasta kellottamisesta ja sitä kautta saavutetusta masterluokan äänenlaadusta on Antelope Audion menestyksen salaisuus. Oikein synkronoitu äänes joka pystyy hyödyntämään prosessointia ja istuu sovelluksiin tarkasti mahdollistaa studiotyöskentelyn kirurgin tarkkuudella.

Antelope Audio Edge on mallinnusmikrofoni. Se kytkeytyy saumattomasti valmistajan reaaliaikaiseen mikrofonien mallinnusohjelmistoon, ja yhdessä Antelope Audion arvostetun FPGA-vintagekompressorin ja -ekvalisaattorin kanssa se muodostaa kokonaisuuden, joka tuo äänitystekniikan uuden ajan alkuun.

Antelope Audio Edgessä on kaksi sivustakytkettyä suurikalvoista kapselia, joiden eri yhdistelmillä pystytään toisintamaan laaja valikoima klassisia ja arvokkaita mikrofoneja, vaihtamaan suuntakuviota ja säilyttämään erinomainen transienttivaste. Kapselit on valittu käsin ja sovitettu tarkasti toisiinsa. Myös elektroniikaltaan Edge on aito Antelope Audio, ja kehityksen kärjessä.

Vintagemikrofonien todellinen ääni

FPGA Accusonic 3D -mallinnuksen avulla Antelope Audio Edge-mikrofonin proksimiteettia, off-axis -taajuusvastetta kuin jopa suuntakuviota voidaan vapaasti muuttaa niin äänityksen aikana kuin jälkikäteen. Valikoima klassisia ja arvokkaita mikrofoneja on näin koko ajan käden ulottuvilla, ja reaaliaikaisesti kuultavissa. Parhaan mikrofonin valitseminen kulloiseenkin tilanteeseen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

Antelope Audio Mic Emulation Packs tekee Antelope Audio Edgestä äärimmäisen klassikon. Kaikille tuttuja suurikapselisia mikrofoneja edustavat mallit ovat Berlin 47 FT, Berlin 87, Berlin 67 ja Tokyo 800T, lisäksi tulevat pian mallit Berlin M103, Berlin 57, Vienna 12, Oxford 4038, Sacramento 121R, Vienna 414 ja Berlin 49T.

Ominaisuudet:
  • Kaksi sivustakytkettyä (edge-terminated) kapselia antavat suurikapselisen mikrofonin lämpimän ja luonteikkaan soinnin
  • Kaksipuolinen kondensaattorimikrofoni 10 mikronin kultapinnoitetuin kalvoin
  • Taajuusvaste 20HZ ~ 20KHZ
- Herkkyys -36dB (-1 to +3dB)
- THD+N: -116dB
  • Suuntakuvioina niin omnidirektionaalinen kuin 8-kuvio Antelope Audio Mic Emulations -ohjelmistolla
  • Pystyy mallintamaan useita klassikkomikrofoneja Antelope Audio Mic Emulations -ohjelmistolla
  • Klassiset mikrofoniemulaatiot saatavilla: Berlin 47 FT, Berlin 87, Berlin 67, Tokyo 800T
  • Klassiset mikrofoniemulaatiot tulossa: Berlin M103, Berlin 57, Vienna 12, Oxford 4038, Sacramento 121R, Vienna 414, Berlin 49T
  • Mukana runkovaimennettu telinekiinnike
  • Vaatii 48V phantom-jännitteen