Antelope Audio Verge Modeling mic

249,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Antelope Audio Verge – mallinnusmikrofoni

Yli 20 vuoden kokemus digitaalisen äänen vakaasta kellottamisesta ja sitä kautta saavutetusta masterluokan äänenlaadusta on Antelope Audion menestyksen salaisuus. Oikein synkronoitu äänes joka pystyy hyödyntämään prosessointia ja istuu sovelluksiin tarkasti mahdollistaa studiotyöskentelyn kirurgin tarkkuudella.

Antelope Audio Verge on mallinnusmikrofoni. Se kytkeytyy saumattomasti valmistajan reaaliaikaiseen mikrofonien mallinnusohjelmistoon, ja yhdessä Antelope Audion FPGA-vintagekompressorin ja ekvalisaattorin kanssa se muodostaa kokonaisuuden, joka tuo äänitystekniikan uuden ajan alkuun.

Pienikapselinen Verge on samalla kertaa tarkka, ja kestää suuriakin äänenpaineita. Koska se on itsessään erittäin laadukas mikrofoni, se kykenee myös tarjoamaan lähtösignaalin eri mikrofoniklassikoiden soinnin mallintamiseen.

Vintagemikrofonien todellinen ääni

FPGA Accusonic 3D -mallinnuksen avulla niin Antelope Audio Verge kuin Antelope Audio Edge -mikrofonien proksimiteettia, off-axis -taajuusvastetta kuin Edgen tapauksessa jopa suuntakuviota voidaan vapaasti muuttaa niin äänityksen aikana kuin jälkikäteen. Valikoima klassisia ja arvokkaita mikrofoneja on näin koko ajan käden ulottuvilla, ja reaaliaikaisesti kuultavissa. Parhaan mikrofonin valitseminen kulloiseenkin tilanteeseen ei koskaan ole ollut näin helppoa!

Antelope Audio Mic Emulation Packs tekee Antelope Audio Vergestä äärimmäisen klassikon. Kaikille tuttuja pienikapselisia mikrofoneja edustavat mallit ovat Berlin 184, Perth 55, Freiburg 6, Aalborg 4006 ja Hamburg 40.

Antelope Audio Verge ominaisuudet:

  • Tarkka, värittämätön ääni
  • Kestää korkeita äänenpaineita
  • Kondensaattorimikrofoni (elektreetti)
  • Taajuusvaste 40Hz ~20kHz
  • Herkkyys -40dB (+/-3dB)
  • Äänenpaine enintään 132dB
  • Vaatii 48V phantom-jännitteen
  • Antelope Audio -ohjelmistolla saatavat mikrofoniemulaatiot: Berlin 184, Perth 55, Freiburg 6, Aalborg 4006 ja Hamburg 40