Audio-Technica ATND971a Card. cond. boundary mic w/Dante™ out

629,00 Hinta sis. alv 24%

Audio-Technica ATND971a Cardioid Condenser Boundary Microphone with Dante™ Network Output

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Audio-Technica yhdisti audion ja tietotekniikan ensimmäisillä Dante-protokollaa hyödyntävillä Ethernet-mikrofoneillaan, joissa tavallinen Ethernet-kaapeli riittää yhdistämään mikrofonin kokonaiseen verkkoon Dante-yhteensopivia laitteita. Dante-protokollasta onkin tullut ammattiaudion standardi, yhdistäähän se vakiintuneet internetin väyläprotokollat helppoon ja lähes automaattiseen liitettävyyteen.

Lopputuloksena on erittäin matalalatenssinen ja lähes loputtomasti laajennettava audioverkko. Audio-Technican verkkomikrofonit ovat hyvä esimerkki siitä, miten verkkoa voidaan hyödyntää entistä tehokkaampien ja helppokäyttöisempien audioratkaisujen luomisessa.

Neuvottelu- ja kokoustiloihin tarkoitetut Audio-Technica -verkkomikrofonit yhdistävät yksinkertaisen ja kustannustehokkaan Ethernet-liitettävyyden, erinomaisen äänenlaadun sekä mikrofoniin integroidun kytkimen jolla voidaan ohjata mitä vain videokamerasta valaistukseen. Kaksivärinen LED-merkkivalo mikrofonissa kertoo toimintatilan. Koska Dante-protokolla tukee jopa 512 samanaikaista, kaksisuuntaista audiokanavaa, on järjestelmä helppo sovittaa kulloiseenkin tarpeeseen.

Audio-Technica ATND971 -mikrofoni on erinomainen esimerkki siitä, miten tietotekniikka ja audio tukevat toisiaan. Sen erinomainen äänenlaatu ja selkeä puheenerottelu ovat vain osaominaisuuksia, osaahan se myös lähettää ohjaus- ja seurantadataa verkon yli muille Dante-laitteille. Ohjelmoitava käyttäjäkytkin voidaan asettaa vaikkapa suuntaamaan videokameraa eri suuntiin, palauttamaan ohjelmoituja valaistustiloja tai melkein mitä tahansa muutakin toimintoa joka verkosta löytyy.

Samalla punavihreä LED-merkkivalo kertoo kertavilkaisulla mikrofonin vaimennuksen, sisääntulevat puhelut ja muut sellaiset viestit jotka kaksiväriseen valoon voi ohjata. Mikrofoni kytkeytyy perinteisesti tavallisella Ethernet-kaapelilla Dante-verkkoon, ja uusi ”a”-versio Audio-Technica ATND971a kytkeytyy myös kaikkiin muihinkin AES67-yhteensopiviin AoIP-verkkoihin, kuten Livewire, RAVENNA ja Q-LAN -järjestelmiin. Dante Domain Manager -ohjelman uusi päivitys tuo mukaan myös mm. roolipohjaisen turvatunnistuksen (role-based security), reitityksen aliverkkojen välillä ja SNMP-varoitukset.

Ominaisuudet:
  • Digitaalinen Ethernet-mikrofoni Dante- ja AES67-yhteensopivuudella
  • Plug-and-play kytkeytyminen AES67-yhteensopiviin AoIP-verkkoihin kuten Livewire, RAVENNA ja Q-LAN
  • Osaa hyödyntää Dante-järjestelmän 512 kaksisuuntaista kanavaa
  • Laajennetut Dante Domain Manager -ominaisuudet kuten roolipohjainen turvatunnistus, reititys verkkojen välillä ja SNMP-varoitukset
  • Kytkeytyy suoraan verkkoon edullisella ja tavallisella Ethernet-kaapelilla
  • Ohjelmoitava käyttäjäkytkin ohjaa muita Dante-sovelluksia verkon yli
  • Puhe/vaimennus, sisääntulotason gain, ylipäästösuodin ja punavihreä LED-merkkivalo
  • UniGuard® RFI -suojaus, UniSteep® -suodin
  • Virransyöttö suoraan verkosta
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)