Audio-Technica ATUC-50CU Control Unit

1485,00 Hinta sis. alv 24%

Audio-Technica ATUC-50CU keskusyksikkö

1 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 6ATUC50CU Osastot: ,
Yksi räkkiasennettava ATUC-50CU -keskusyksikkö osaa syöttää ja hallinnoida jopa viittäkymmentä ATUC-50DU -keskusteluyksikköä

Audio-Technica ATUC-50 – digitaalinen keskustelujärjestelmä

ATUC-group

Helppokäyttöinen, plug-and-play -itseasentuva ATUC-50 -keskustelujärjestelmä on luotettava, selkeä ja hyvänkuuloinen tapa toteuttaa neuvottelut ja varmistaa, että kaikki todella tietävät mistä puhutaan. Aikaa ja hermoja säästyy, kunkaikesta saa selvää! ATUC-50 -järjestelmän 24-bittinen 48kHz digitaaliääni matkustaa luonnollisen kuuloisena perille pidemmilläkin matkoilla. Kuunteluvoimakkuutta voi myös nostaa ilman kierto-ongelmia, siitä pitää 12-alueinen kierronestojärjestelmä huolen.

Yksi räkkiasennettava ATUC-50CU -keskusyksikkö osaa syöttää ja hallinnoida jopa viittäkymmentä ATUC-50DU -keskusteluyksikköä. Kolme keskusyksikköä voidaan liittää yhteen Cat5e-kaapelilla, jolloin yhteen järjestelmään saadaan 150 keskusteluyksikköä.

ATUC-50CU -keskusyksikössä on neljä balansoitua lähtöä ja yksi balansoimaton lähtö, kaksi linjatason tuloa (stereosignaalille) RCA-liittimin, kaksi mikrofoni/linjatuloa ja kaksi tulkkauksen palautustuloa, joiden kautta suoraa keskusteluyhteyttä voidaan laajentaa erilaisin simultaanitulkkauksin.

ATUC-50CU -keskusyksikössä on myös audiotallennin, joka osaa tallentaa erilliselle USB-tallennusalustalle erillisiä audiotiedostoja. Yhden tiedoston maksimikoko on 2GB, jonka jälkeen tallennus voi jatkua uuteen tiedostoon. Ulkoisen tallennusalustan enimmäiskoko on 2TB. Tiedostomuoto voi olla .wav jolloin voidaan tallentaa 4 erillistä kanavaa, tai .mp3 jolloin voidaan tallentaa 2 kanavaa kerrallaan.

ATUC-50CU -keskusyksikön etupaneelissa on LED-ilmaisimet USB-toiminnalle, äänitystilalle, keskusteluyksiköiden virransyötölle, keskusteluyksikköjen ketjuttamiselle, etäohjaukselle ja äänentason voimakkuudelle. OLED-näytöstä löytyvät järjestelmäasetukset, joita voidaan muuttaa säätöpyörällä ja palautuspainikkeella.

Järjestelmäasetuksista löytyvät erilaiset käyttötilat, joiden ansiosta ATUC-50CU sopii moniin eri tilanteisiin, tarjolla ovat niin kaikille avoin Free Talk mode, puheenvuorotila Request to Talk mode, täysin etäohjattu Full Remote mode kuin erilaiset privilegiotilat. Automaattinen sisääntulotason säätö AGC, sekä erilliset mikrofonitason ja mikrofonikohtaisen ekvalisaattorin säädöt voidaan asettaa jokaiselle keskusteluyksikölle erikseen.

Asetukset voi tallentaa muistiin, ja palauttaa aina käyttötilanteen alussa. ATUC-50CU -keskusyksikkö on etäohjattavissa ja ohjelmoitavissa myös verkon kautta, jolloin asetuksia voi säätää kätevästi erilliseltä tietokoneelta tai mobiililaitteesta. IP Control hyväksyy kaikkien asetusten ja toimintojen hallinnoinnin useimpien eri ohjainvalmistajen laitteista.

 • Kristallinkirkas 24-bittinen digitaaliääni
 • 12-alueinen kierronpoisto
 • Helppokäyttöinen plug-and-play -asentuvuus
 • Mahdollisuus liittää keskusteluyksiköt joko kehä- tai daisy chain -ketjumallissa
 • Jokaiseen ATUC-50CU -keskusyksikköön voi liittää jopa 50 ATUC-50DU -keskusteluyksikköä
 • Kolme ATUC-50CU -yksikköä voi liittää yhteen jolloin järjestelmään saa 150 ATUC-50DU -yksikköä
 • Kolme vaihtoehtoista toimintatilaa (Free Talk, Request to Talk, ja Full Remote) sekä erilaisia keskinäisen prioriteetin asetuksia
 • Sisäänrakennettu .wav (4 raitaa) ja .mp3 -tallennus (2 raitaa) ulkoiselle USB-tallennusalustalle
 • Etähallinta Web Remote -käyttöliittymällä ja useilla eri IP-hallintaohjelmistoilla
 • Joka keskusteluyksikölle automaattinen tulotason säätö AGC, sekä mikrofonille omat äänentaso- ja EQ-säädöt
 • Kaksi mikrofoni/linjatuloa, 2-kanavainen aux-tulo ja kaksi tuloa simultaanitulkkaukselle
 • LED-merkkivalot näyttävät jatkuvasti järjestelmän tärkeiden toimintojen tilan
 • OLED-näyttö järjestelmäasetuksille ja esiohjelmoiduille muistipaikoille
 • Laajennettavissa monenkokoisiksi järjestelmäkokonaisuuksiksi

 

Paino 3,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,40 × 0,21 × 0,08 cm (senttimetri)