Audio-Technica ATUC-50DU Discussion Unit

333,00 Hinta sis. alv 24%

Audio-Technica ATUC-50DU keskusteluyksikkö

3 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 6ATUC50DU Osastot: ,

Audio-Technica ATUC-50 – digitaalinen keskustelujärjestelmä

ATUC-group

Helppokäyttöinen, plug-and-play -itseasentuva ATUC-50 -keskustelujärjestelmä on luotettava, selkeä ja hyvänkuuloinen tapa toteuttaa neuvottelut ja varmistaa, että kaikki todella tietävät mistä puhutaan. Aikaa ja hermoja säästyy, kun kaikesta saa selvää! ATUC-50 -järjestelmän 24-bittinen 48kHz digitaaliääni matkustaa luonnollisen kuuloisena perille pidemmilläkin matkoilla. Kuunteluvoimakkuutta voi myös nostaa ilman kierto-ongelmia, siitä pitää 12-alueinen kierronestojärjestelmä huolen.

Järjestelmä koostuu keskuyksiköstä ja tarpeellisesta määrästä keskusteluyksiköitä. Jokaisessa ATUC-50DU -keskusteluyksikössä on XLR-naarasliitin joutsenkaulamikrofoneille, joko järjestelmän omille ATUC-M43H ja ATUC-M58H -malleille tai muiden valmistajien vastaaville. Keskusteluyksikössä on näyttö äänen voimakkuudelle ja kanavavalinnalle, kanavavalitsimet, sisäänrakennettu kaiutin, kuulokejakki omalla tasonsäädöllä, kaksi ohjelmoitavaa LED-merkkivaloa ja puhepainike jolla voidaan käyttötilasta riippuen joko avata ja mykistää mikrofoni, tai lähettää puhepyyntö puheenjohtajalle.

Ensisijaiset keskusteluyksiköt pystyvät puhepainikkeellaan mykistämään toissijaiset keskusteluyksiköt. Tämä keskusteluyksiköiden keskinäinen prioriteetti määritellään keskusyksiköstä käsin. Yhteen keskusyksikköön voi liittää Cat5e-kaapelein jopa 50 keskusteluyksikköä, joko kehämalliin tai daisy chain -ketjuksi. Kehämalli on vakaampi, koska järjestelmä hahmottaa molemmat kehän keskusyksikköön kytketyt päät omien ketjujensa alkupisteiksi, niinpä kaikki keskusteluyksiköt pysyvät aktiivisina vaikka kehä jostain kohden katkeaisikin.

Keskusteluyksiköt on suunniteltu pöytäkäyttöön tai upottaen asennettaviksi, ja niiden etupaneeli on maalattavissa sisustukseen sopivaksi.

  • Discussion Unit with high-quality audio
  • Individual Automated Gain Control (AGC), Mic gain and Mic EQ
  • Compatibility with standard XLR3 pin gooseneck
  • High quality speaker for enhanced intelligibility
  • Clear LED display for volume control and channel selection
  • 5 Years Warranty