Audio-Technica ATW-1301 System 10 Pro vyölähetinjärjestelmä

459,00 Hinta sis. alv 24%

Audio-Technica System 10 Pro vyölähetinjärjestelmä

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Audio-Technican System 10 PRO on räkkiasennettava, digitaalinen langaton järjestelmä, joka on niin helppokäyttöinen, luotettava ja automaattinen, että riittää kun muistat kytkeä virrat päälle. Monien innovatiivisten ominaisuuksiensa ansiosta System 10 PRO mukautuu eri tilanteisiin häiriöittä.

Kestävässä puoliräkkikoon keskusyksikössä on kaksi vastaanotinta, joita voi joko käyttää paikaltaan, tai ne voi sijoittaa jopa 100 metrin säteelle Ethernet-kaapelin avulla. Viisi keskusyksikköä eli 10 vastaanotinta voi linkittää mukana tulevan RJ12-kaapelin avulla, jolloin saadaan stabiili kymmenen yhtäaikaisen kanavan langaton järjestelmä.

Kuten kaikki System 10 -perheen laitteet, tarjoaa myös räkkiasennettava System 10 PRO täyden 24-bit/48kHz äänenlaadun, selkeät asetukset, puhtaan ja luonnollisen toiston ja kaistan varmistuksen peräti kolmella eri diversiteettitasolla: taajuuden, ajan ja sijoittelun suhteen.

Miksi juuri 2,4 GHz WiFi-alueella?

Taajuuskaistojen uusjako on pistänyt perinteiset langattomien alueet uusiksi. Toki 2,4 gigaherzin alueella on paljon toimintaa, muun muassa mikroaaltouuneja ja Wi-Fi-verkkoja, mutta System 10 osaa jatkuvasti seurata mitä taajuuksilla tapahtuu, ja hakee häiriöttömän kaistan itsekseen. Sekä lähettimet että vastaanottimet keskustelevat keskenään, ja mahdollistavat sen, että System 10 tunnistaa mahdolliset ongelmatilanteet ja osaa reagoida niihin välittömästi.

Kaistan kolme varmistusastetta

Kuten kaikki System 10 -sarjan langattomat, myös System 10 PRO varmistaa signaalin häiriöttömyyden kolmella eri tasolla: taajuuden, ajan ja sijoittelun suhteen. Taajuuserottelu lähettää signaalin kahdella dynaamisesti määritellyllä taajuudella, jolloin voidaan välttää taajuusinterferenssi. Aikaerottelu jakaa signaalin kahteen aikaikkunaan ja suojaa sen monikanavajärjestelmän vaiheinterferenssiltä. Lisäksi joka lähettimessä ja vastaanottimessa on erillissijoiteltu kahden antennin järjestelmä, joka varmistaa signaalin laadun jopa 2,4 gigaherzin erittäin lyhyillä aalloilla.

Lähetin-vastaanottimet

Kaikki System 10 PRO -vastaanottimet toimivat itse asiassa kahteen suuntaan, ja kommunikoivat jatkuvasti niin keskenään kuin lähetinyksikön kanssa. Näin niiden on mahdollista vaihtaa taajuutta heti kun ongelmia ilmenee.

Helppo ottaa haltuun

Vaikka System 10 PRO on tehokas ammattilaistason langaton järjestelmä, sen käytön hallinta ei vaadi erillistä koulutusta. Laite on valmis suoraan toimintaan heti laatikosta otettuna. Lähetinten ja vastaanottimien lisääminen järjestelmään sujuu helposti, ja on lisäksi selitetty käyttöohjeissa. System 10 PRO osaa itse määritellä ja vaihtaa taajuudet, eikä niitä tarvitse paikallisesti selvittää.

Ei analogista kompressori-ekspanderia

System 10 PRO kuljettaa huippuluokan ääntä täydellä kaistalla, eikä lähetyksessä tai vastaanotossa tarvita analogista audionmuokkausta. Laitteiston taajuustoisto ulottuu 20 herzistä 20 kiloherziin, bittisyvyys on studiotasoinen 24 bittiä ja näytteenottotaajuus 48 kHz.

Useita lähettimiä yhdelle vastaanottimelle

System 10 PRO mahdollistaa jopa kymmenen lähetintä yhdelle vastaanottimelle. Soittimia on helppo vaihtaa tapahtuman kuluessa signaalitien kärsimättä, kun jokaiseen laitetaan oma lähetin, joka kytketään toimintaan vasta tarvittaessa. Erilaisissa ohjelmatilaisuuksissa ja seurakuntatapahtumissa tulee usein tilanteita, joissa mikrofoneja tarvitaan eri paikoissa; yhdelläkin vastaanottimella on helppo siirtyä signaalista toiseen, kun valitsee, mikä lähetin kulloinkin on päällä.

Laajentaa jo olemassa olevia järjestelmiä

Koska System 10 PRO tarkkailee liikennettä omalla 2,4 GHz taajuusalueellaan, ja on kaukana monien muiden langattomien järjestelmien taajuusalueista, se sopii mainiosti laajentamaan jo olemassaolevia langattomia järjestelmiä. Paikallisen Wi-Fi -verkon se osaa kiertää, eikä ennestään olemassa olevia laitteita tarvitse uudelleenkonfiguroida, kuten alempien taajuuksien järjestelmiä laajennettaessa.

Tehokasta tilankäyttöä

System 10 PRO pakkaa tarvittaessa neljä kanavaa yhteen 19″ 1U räkkitilaan. Puoliräkkikokoisen kahden vastaanottimen keskusyksikön voi joko kiinnittää suoraan räkkiin mukana tulevin korvakkein, tai kytkeä kaksi yksikköä toisiinsa samoin mukana tulevalla liitoslevyllä, jolloin yhteen räkkitilaan saadaan neljä vastaanotinkanavaa.

Linkitettävyyttä

Viisi keskusyksikköä eli 10 vastaanotinta voi linkittää mukana tulevan RJ12-kaapelin avulla. RJ12 kytketään ensimmäisen vastaanottimen lähdöstä seuraavan tuloon, ja niin edespäin, kunnes ainoastaan ketjun ensimmäisen laitteen tulo ja viimeisen lähtö ovat kytkemättä. Useampaa System 10 PRO -vastaanotinta käytettäessä olisi laitteet hyvä aina linkittää toisiinsa, jotta ne kommunikoisivat keskenään ja saataisiin mahdollisimman stabiili ja häiriötön, jopa kymmenen yhtäaikaisen kanavan langaton järjestelmä.

Latenssista

Kaikissa digilangattomissa on jonkin verran latenssia, jota ei voi välttää. Latenssi voidaan kuitenkin pyrkiä pitämään mahdollisimman matalana, jopa kuulumattomana. System 10 PRO tarjoaa erinomaisen pienen, standardit alittavan latenssin – vain 3,8 millisekuntia!

Tekniset tiedot
 • Lähetystaajuudet 2,4 GHz ISM-kaista
 • Dynamiikka-alue > 109 dB (A-painotettu, tyypillinen)
 • THD < 0.05% tyypillinen
 • Toiminta-alue 60 m avoimella paikalla ilman häiriötaajuuksia
 • Toimintalämpötila-alue 0° C – +40° C, paristojen toiminta-aika muuttuu kylmässä
 • Taajuustoisto 20 Hz – 20 kHz tai riippuen käytetystä mikrofonista
 • Näytteenottosyvyys / taajuus 24 bit / 48 kHz
 • Latenssi 3,8 ms
ATW-RC13 vastaanotin-keskusyksikkö
 • Lähtötaso: Balansoitu XLR 0 dBV, balansoimaton 6,3mm +6 dBV
 • Virtalähde 100-240V AC (50/60 Hz) -> 12V DC 0.5A
 • Mitat 209,8mm x 44mm x 169,3mm
 • Nettopaino 940g
 • Vastaanottimen etäkäytön liitin RJ45
 • Linkitysliitin RJ12
 • Mukana seuraavat tarvikkeet: AC-virtalähde, linkitysjohto, räkkikorvakkeet, liitoslevy, kumitassut
ATW-RU13 vastaanotinyksikkö
 • Kolme eri diversiteettitasoa: taajuus, aika ja sijoittelu
 • Mitat 57mm x 19mm x 77,6mm
 • Nettopaino 64g
 • Vastaanottimen etäkäytön liitin RJ45
 • Asennuskierre 1/4″ x 20
 • Mukana seuraavat tarvikkeet: antennit, AT8690 RU13 kiinnike
UNIPAK® lähetinyksikkö
 • RF lähtöteho 10 mW
 • Paristot (ei mukana) 2 x 1.5V AA, toiminta-aika >7 h (alkaliparistolla) tai riippuen olosuhteista
 • Mitat 70,2mm x 107mm x 24,9mm
 • Nettopaino 100g
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)