Audio-Technica ATW-T3202DE2 handheld transmitter (470-530MHz)

285,00 Hinta sis. alv 24%

Audio-Technica ATW-T3202DE2 käsilähetin (470-530MHz)

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Lähetin toimii kahdella AA-paristolla ja siinä on korkean- ja matalan tason RF-lähtöasetukset. Alhaisen tason asetus pidentää akun käyttöiän säilyttäen voimakkaan RF-signaaliliitännän. Lähettimen pohjassa oleva latausliitin toimii lisävarusteena saatavien ATW-CHG3- ja ATW-CHG3N-latauslaitteiden kanssa AA NiMH -akkujen lataamiseksi. Lähettimen OLED-näytöllä on paljon asennus- ja käyttötietoja, kuten akun ilmaisin, mykistystila ja toimintataajuus. Asetustoiminnot valikoituvat kosketuskytkinten avulla, jotka on peitetty vahingossa tapahtuvan aktivoinnin estämiseksi. Kaksivärinen tila-merkkivalo palaa vihreänä, kun virta on päällä ja punaisena, kun lähetin on mykistetty tai akun teho on vähäinen.

Lähettimessä on valittavissa oleva ylipäästösuodatin ja vahvistusasetus, jota voidaan säätää 2 dB:n välein. Kuten vastaanottimessakin, lähettimen asetukset voidaan lukita.

ATW-T3202-käsilähettimessä on erittäin vähäinen käsittelymelu. Lähettimen alan standardin mukainen kapselin kiinnitys mahdollistaa sen käytön sekä Audio-Technica-kapseleiden että muiden yhteensopivien (mm. Shure) kapseleiden kanssa. Lähettimen monitoimipainike voidaan ohjelmoida suorittamaan tietty toiminto, kun sitä painetaan ja pidetään painettuna: mykistää äänen; mykistää äänen jopa silloin, kun lähetin on lukittu; katkaise RF-lähetys; tai vaihtaa ennalta valitulle vaihtoehtoiselle taajuudelle häiriöiden välttämiseksi. (Monitoimipainike voidaan myös poistaa käytöstä.) Lähettimen kotelo on valmistettu metallista, jossa on kiinteä antenni ja OLED-näyttö. Käsilähettimessä tulee mukana vahva Quiet-Flex ™ -telineadapteri.

  • Erittäin leveä 60 MHz:n UHF-virityskaistanleveys, joka mahdollistaa toimivuuden entistä ruuhkaisemmassa RF-ympäristössä. saatavilla neljällä taajuuskaistalla
  • Erikseen saatavissa on useita Audio-Technican vaihdettavissa olevia mikrofoni-kapseleita
  • Teollisuusstandardi kierre mahdollistaa myös muiden valmistajien vaihdettavien mikrofonikapselien käytön
  • Lähettimessä on uniikki monitoiminäppäin taajuuden vaihtamiseen häiriötilanteissa
  • IR-synkronointitoiminto helpottaa asennusta
  • Lähettimimessä on latausliitin NiMH-akkujen lataamiseen
Paino 0,00 kg
Mitat 0,00 × 0,00 cm