Alennus

Audio-Technica U843R Kolmikanavainen kondensaattorityyppinen rajapintamikrofoni

390,00 Hinta sis. alv 24%

Audio-Technica U843R Kolmikanavainen kondensaattori levymikrofoni

1 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Unipoint® -levymikrofonit ovat tunnettuja loistavasta puheäänen selkeydestä ja läpikuultavasta äänenlaadusta. Ne ovat omiaan kokoustiloihin, kirkkoihin teatteri- ja vastaaviin sovelluksiin, nämä mikrofonit luovat äänenlaadunstandardin haastaviin akustisiin ympäristöihin ylivoimaisen suuntakuvionsa ja kierronsietokyvynsä ansiosta. Uuden sukupolven Unipoint® -levymikrofoneissa käytetään Audio-Technican viimeintä RFI-suojausinnovaatiota: ylivoimainen UniGuard™-teknologia on tehokas RF-häiriösuoja. Mikrofonin matalaprofi ilinen rakenne varmistaa huomaamattoman pinta-asennuksen. Se sopii asennettaviin sovelluksiin kokoustiloissa, kouluissa, hallintoalalla, kirkoissa ja vastaavissa tiloissa.

Kolme herttakuvioista kondensaattorielementtiä on asennettu U843R:n koteloon siten, että niiden välillä olevat 120 asteen kulmat muodostavat yhdessä täydellisen 360 asteen puolipallon muotoisen suuntakuvion. Äänitysmahdollisuuksien lisäämiseksi kahta kolmesta kapselista voidaan kääntää 90/90/180 asteen kulmiin, esimerkiksi pöydän molemmissa päissä istuvien puhujien äänittämiseen. Jokainen kapseli voidaan lisäksi kytkeä päälle joko erikseen tai missä tahansa yhdistelmässä.

  • Kapselit voi kytkeä päälle kukin erikseen tai minä tahansa yhdistelmänä.
  • Suunniteltu asennettavaksi koviin pintoihin, esimerkiksi kiinteissä laiteasennuksissa. Kattaa kokonaisen pyöreän pöydän puhujat ilman useita eri mikrofoneja.
  • U843R on ihanteellinen video- tai audioneuvotteluihin, erityisesti yhdistettynä Audio-Technican SmartMixer™-automaattimikseriin.
  • Rajapinnan lähellä sijaitseva pienikokoinen UniPoint-kapseli poistaa vaihevääristymät ja tuottaa selkeän, voimakkaan signaalin.
  • UniGuard™-suojaustekniikka radioalueen häiriöitä vastaan tarjoaa erinomaisen radiotaajuushäiriöiden (RFI) vaimennuksen.
  • Raskas, muotoon valettu kotelo ja liukumattomat, silikoniset pohjatassut eristävät runkoäänet ja pintavärinät mikrofonista.
  • Matala muoto ja valoa heijastamaton pintakäsittely, joiden ansiosta mikrofoni ei juurikaan näy kuvassa.
Paino 0,01 kg (kilogramma)
Mitat 0,13 × 0,04 cm (senttimetri)