Austrian Audio OC16 Studio Set

369,00 Hinta sis. alv 24%

23 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Austrian Audio OC16 

Suurikalvoinen kondensaattorimikrofoni Itävallassa valmistetulla kapselilla!

OC16:n myötä Austrian Audio tuo aivan uuden mikrofonin ”Open Condenser”-mikrofonisarjaansa! Tämän sarjan laajakalvoiset kondensaattorimikrofonit on kaikki varustettu Austrian Audion kehittämällä Open Acoustics -teknologialla. OC-sarjan mikrofonien luonnollinen ja transparentti soundi on saanut runsaasti kiitosta sekä medialta että käyttäjiltä ja soundin ytimessä onkin Austrian Audion patentoitu CKR-mikkikapseli sekä ”Open Acoustics”-teknologia.

Austrian Audion Open Acoustics -teknologia mahdollistaa äänen kulkeutumisen kapseliin ilman esteitä. Kapselin ja kiinnityksen kontaktipintojen vähentäminen poistaa ei-toivotut heijastukset tuottaen kirkkaan, luonnollisen ja resonanssivapaan soundin ilman mitään värittymistä.

Viennassa käsin tehdyllä CKR6-kapselilla varustettu OC16 on äärimmäisen monipuolinen jokapaikanhöylä ja se löytää kyllä paikkansa monien eri instrumenttien edestä: aina rummuista sähkökitaraan ja akustiseen kitaraan, pianoihin, puhaltimiin ja jousisoittimiin – tietenkin laulua unohtamatta.

 

Ominaisuudet:

 • Laajakalvoinen kondensaattorimikrofoni
 • Suuntakuvio: Hertta
 • Impedanssi: 275 Ω
 • Taajuusvaste: 20 Hz – 20 kHz
 • Virrantarve: 48V Phantom
 • Herkkyys: 11 mV/Pa
 • Itseiskohina: 14 dB SPL (A)
 • Maksimi äänenpaine: 148 dB SPL
 • Bassoleikkuri: 40 Hz, 160 Hz
 • Mitat: 157 x 66 x 34 mm
 • Paino: 335 g

 

Austrian Audio – legenda palaa Wieniin

Entiset AKG:n suunnittelijat perustivat kesällä 2017 oman yrityksen, Austrian Audion. Sen kunnianhimoinen tavoite on palauttaa huippuluokan äänitekniikka takaisin Itävallan pääkaupunkiin Wieniin. Ensimmäisinä yrityksen tuotannossa ehtivät markkinoille suurikalvoiset kondensaattorimikrofonit OC818 ja OC18. Niiden sydän on keraaminen, käsintehty CKR12-kapseli. Se pohjautuu parhaisiin mitattuihin yksilöihin legendaarista AKG CK12-kapselia, sitä joka on tuttu niin putkimikrofoni C12:sta kuin uudemmista C414-malleista.

Varsinainen uutuus on kuitenkin kaksikapselisen OC818-mikrofonin kauko-ohjattavuus, ja yksikapselisen OC18 mallin käyttäminen sen kanssa erilaisissa yhdistelmissä. Polarpilot- ja Polardesigner-applikaatiot sekä OCR8-Bluetooth-ohjain mahdollistavat mikrofonien räätälöimisen kulloiseenkin tarpeeseen ja tilaan aivan uudella tavalla, PolarDesigneriä ja OCR818-mikrofonia käytettäessä lopullinen suuntakuvio voidaan viimeistellä jopa loppumiksauksessa.

 

SOS arvostelu:

https://www.soundonsound.com/reviews/austrian-audio-oc16

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Austrian Audio OC16 Studio Set”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *