Avid Sibelius (ent. First)

159,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

3 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YSI99383009500 Osastot: ,

Sibelius First

Säveltäminen alkaa tästä – voit luoda ja jakaa teoksesi nopeasti samoilla työkaluilla, joita maailman huippusäveltäjät käyttävät.

Aloita säveltäminen saman tien

Intuitiivinen käyttöliittymä opastaa sinut läpi koko luomisprosessin aivan alusta alkaen ja ihan loppuun asti. Voit hypätä puikkoihin ja ryhtyä kirjoittamaan musiikkia saman tien. Voit valita haluatko mielummin kirjoittaa nuotteja perinteiseen tapaan vai ladotko ne ohjelmaan soittamalla – annat vain Sibeliuksen huolehtia ulkoasusta, nuottien sijoittelusta ja muista detaljeista puolestasi. Voit myös kuunnella, miltä sävellyksesi kuulostaa oikeasti soitettuna, ja säästää aikaa käyttämällä automaattista sointujen tunnistusta ja merkintää.

Kirjoita nuotit vauhdilla ja vaivatta

Voit valita useita eri tapoja kirjoittaa nuotit Sibelius | First -ohjelmalla. Klikkaa nuotit ja tauot hiirellä ohjelman erityiseltä nuottinäppäimistöltä, tai soita ne näytön virtuaalisella koskettimistolla, tai otelaudalla. Voit myös käyttää tietokoneen omaa näppäimistöä ja soittaa sitä jopa pianokoskettimiston tyyppisesti. Ellet sitten halua kytkeä tietokoneeseen midi-koskettimistoa, jonka kanssa voit käyttää Flexitime- tai Step Time -menetelmää.

Kuuntele sävellyksessi ällistyttävän tarkkapiirteisesti

Haluat varmasti kuulostella, miltä sävellys kuulostaa missäkin työvaiheessa, tai lopullisessa valmiissa muodossaan. Sibelius | First -ohjelma osaa soittaa sävellyksesi kauniisti ja pienimpiäkin yksityiskohtia vaalien, siitä pitää huolen ylellinen kokoelma erittäin korkealaatuisesti tallennettuja instrumenttiääniä. Niiden lisäksi tai vaihtoehtona voit myös käyttää omia VST- ta AU-virtuaali-instrumentteja sekä omia erillisiä soundikirjastojasi.

Rakenna kokonainen orkesteripartituuri

Voit kirjoittaa enemmillään 16 eri viivastolle, minkä ansiosta teoksesi kasvaa tarvittaessa kokonaisen orkesterin kokoiseksi.
Mutta ei tässä ole kyse pelkästään nuoteista. Voit helposti lisätä sointumerkit ja kitaran otekaaviot soittamalla soinnut midi-soittimella tai naputtelemalla kirjainyhdistelmän suoraan ohjelmaan. Voit muuntaa nuottikirjoituksen kitaran tabulaatturikirjoitukseksi ja päin vastoin. Ja lisätä nuottiisi helposti laulun sanat, teoksen nimet, sekä tekstejä ja grafiikkaa.

Kirjoita musiikkia kynällä ja Surface Prolla

Sibelius | First on optimoitu Microsoftin Surface Pro 3 -tabletille minkä ansiosta voit kirjoittaa ja muokata nuotteja nopeasti kynällä, ja lisäksi soittaa musiikkia realiajassa tabletin näytölle piirtyvällä koskettimistolla tai otelaudalla. Eri toimintojen valinnat – nuottien valinta, editointi ja poisto – tapahtuu Surface Pron kynässä olevilla painikkeilla.

Jaa musiikkisi koko maailmaan

Mitä iloa on musiikista, jollei sitä voi jakaa? Sibelius | First tarjoaa siihen huimat mahdollisuudet. Voit muuntaa nuottisi audio- tai videotiedostoksi ja jakaa sen suoraan YouTubessa, SoundCloudissa, tai Facebookissa. Voit julkaista nuotin verkossa, vaikka suoraan ScoreExchange.com -palvelun kautta. Ja tulostaa, lähettää sähköpostilla, muuntaa midi- tai MusicXML-tiedostoksi, tai vaikka soittajille jaettavaksi pdf-tiedostoksi. 

PC -minimi järjestelmävaatimukset:

  • Windows XP SP3 tai myöhempi, Windows Vista SP2 tai myöhempi Platform Update Packin kanssa, Windows 7 SP1 tai myöhempi
  • 1 GB RAM (suositellaan 2 GB 32-bit systeemille. Suositellaan 4 GB tai enemmän 64-bit systeemille)
  • 500 MB vapaata kovalevytilaa Sibelius First -asennukselle (12 GB vapaata kovalevytilaa äänikirjastolle)
  • suositellaan ASIO-yhteensopivaa äänikorttia. Jotkut ominaisuudet vaativat skannerin, mikrofonin, MIDI-koskettimiston

Mac -minimi järjestelmävaatimukset:

  • Mac OS X 10.6.7 tai myöhempi, Mac OS X 10.7.2 tai myöhempi
  • 1 GB RAM (suositellaan 4 GB tai enemmän)
  • 500 MB vapaata kovalevytilaa Sibelius First -asennukselle (12 GB vapaata kovalevytilaa äänikirjastolle)
  • jotkut ominaisuudet vaativat skannerin, mikrofonin, MIDI-koskettimiston

 

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)