Darkglass Microtubes Infinity

619,00 Hinta sis. alv 24%

Laadukas Microtube Infinity tarjoaa kolme legendaarista bassosäröä: B3K, Vintage ja X, tilakohtaisen monialuekompression sekä mahdollisuuden tuoda impulssivasteet mukaan. Muokattavissa lisää Darkglass Suitella.

1 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Darkglass Microtubes Infinity

Usein tulee mietittyä, mikä tekee pedaalista tai vahvistimesta niin olennaisen osan soundia? Ja jos saisimme vain yhden palikan mukaan kiertueelle luomaan signaalitietä, mikä se olisi?

Chileläissyntyisen Douglas Castron Helsinkiin perustama Darkglass on selvittänyt sen parhaan bassosoundin saloja jo pitkään, ja Microtubes Infinity on luotu vastaamaan haasteeseen. Se tarjoaa todella laajan paletin tuoda esille jokaisen soittajan oma erityinen lahjakkuus, ja samalla se on äärimmäisen intuitiivinen, helppokäyttöinen ja tietenkin rakennettu kestämään kovaa keikkailua.

Laadukas Microtube Infinity tarjoaa kolme legendaarista bassosäröä: B3K, Vintage ja X, tilakohtaisen monialuekompression sekä mahdollisuuden tuoda impulssivasteet mukaan. Darkglass Suite -ohjelmiston kautta avautuu vielä runsaasti lisää säätöjä ja loputon määrä mahdollisuuksia, samalla kun pedaalin perinteiset säätimet tarjoavat äärimmäisen nopean tavan muokata ääntä livenä.

Keväällä 2022 alkanut yhteistyö Korg USA:n kanssa parantaa entisestään laatumerkin näkyvyyttä maailmalla, ammattilaisten parissahan Darkglass ei vahvistimineen, aktiivielektroniikkoineen ja pedaaleineen enää esittelyjä kaipaa.

Ominaisuudet:

– Pedaalimallin bassoetuaste
– Viisi säädintä: Kompressori, Drive, Alpha-Omega -särö, Blend ja Level
– Kuusialueinen graafinen ekvalisaattori kosketusherkin liu’uin
– Kolme monitoimisäädintä: -∞ Negative Infinity / 5 kompressoritilaa + bypass, 0 / Distortion 5 särötilaa + bypass, +∞ Positive Infinity/ 5 kaiutinsimulaatiota + bypass
– Kuulokkeiden tasonsäätö
– Sisääntulot 6,3mm mono, 3,5mm stereo
– Ulostulot 2x 6,3mm vasen ja oikea, XLR, 3,5mm kuulokelähtö
– MIDI in 3,5mm
– USB-C Darkglass Suitelle ja äänikorttikäyttöön
– Bluetooth Darkglass Suitelle ja audion tuomiseen
– Mitat: 180 x 120 x 60 mm
– Paino 700 g

Valmistaja

Darkglass Electronics

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Darkglass Microtubes Infinity”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *