Darkglass Vintage Microtubes

239,00 Hinta sis. alv 24%

Siinä missä B3K on tiukka ja moderni, Vintage Microtubes on perinteisen putkivahvistimen lailla pehmeä.

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Lämminsointinen overdrive-pedaali bassolle

Darkglass Vintage Microtubes on tribuutti menneiden vuosikymmenten legendaarisille bassosoundeille. Vintage tuottaa lämmintä putkimaista sointia orgaanisella dynamiikalla, joka tuo mieleen vanhat täysputkivahvistimet ja kelanauhurit.

Vintage Microtubes toiminnot

  • Level: Säätää särötetyn signaalin ulostulon tasoa.
  • Drive: Säätää saturaation määrää särötetyssä signaalissa.
  • Blend: Sekoittaa kirkasta signaalia särötettyyn. Blendin ja Level-nupin yhteisvaikutuksella saadaan säädettyä signaaliin uppoavan särön määrä tismalleen oikeaksi.
  • Era: Toimii yhdessä Drive-nupin kanssa muokaten pedaalin luonnetta kokonaisvaltaisesti. Matalilla tasoilla pedaalin soundi on 70-luvun henkeen lämpimän keskialueinen, mutta korkeammalle nostettuna Era kuljettaa soinnin 80-luvun metallisoundeista 90-luvun rokkipörinään.

Varoitus!

Microtubes Vintage tarvitsee 20mA:n jännitteen. Käytäthän laitteen kanssa ainoastaan reguloitua 9V:n virtalähdettä jossa miinusnapa on keskellä. Reguloimaton virtalähde tai suuremmat volttimäärät saattavat aiheuttaa ei haluttua häiriötä tai jopa vahingoittaa tuotetta. Takuu ei korvaa tästä johtuen rikkoutuneita pedaaleja. Ekologisista syistä Microtubes Vintage ei toimi paristoilla.

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Darkglass Electronics

Saatat myös pitää...