DBX 286s Mic Preamp – mikrofonietuaste ja dynamiikkaprosessori

177,00 Hinta sis. alv 24%

9 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

DBX 286s Mic Preamp – mikrofonietuaste ja dynamiikkaprosessori

Laadukas ja innovatiivinen dbx® 286s yhdistää mikrofonietuasteen ja neljä prosessorilohkoa, joita voi jokaista käyttää samassa ketjussa tai kytkeä pois päältä. Inserttipisteen ansiosta mikrofonietuasteen ja prosessorit voi myös erottaa toisistaan ja käyttää niitä erikseen.

Erinomaisen äänenlaadun dbx 286s Mic Preamp -mikrofonietuaste tarjoaa laajan tulotason säädön, +48V phantomjännitteen syötön ja 80Hz ylipäästösuotimen jolla on helppo eliminoida turhaan energiaa syövät jyrinät, verkkovirtahumina ja tuulen aiheuttama melu ennen jatkokäsittelyä.

Patentoitu dbx OverEasy® -kompressori tasoittaa epätoivottuja piikkejä tai nostaa elementtejä esille miksauksessa, juuri kuten sopii odottaa valmistajalta joka käytännöllisesti katsoen keksi nykyisen kompressorin.

Solistin sibilanssit ja symbaalien ylätaajuussärö on helppo laittaa kuriin taajuus- ja kynnystason säätimillä varustetulla de-esser -osiolla.

Enhancer-osion HF Detail hienosäätää ylätaajuuksien toistoa ja lisää tarvittaessa sointiin kihinää ja kirkkautta. LF Detail -alataajuusosio taas sopii erinomaisesti solistin kaikupohjan ja soitinten alataajuuksien säätöön, samalla kun se puhdistaa alakeskialueen.

Expander / Gate -osiossa on erilliset kynnystason (threshold) ja suhteen (ratio) säädöt, joiden ansiosta se osaa hienovaraisesti leikata niin vahvistinten sirinät kuin solistin kuulokkeista vuotavan cue-äänen.

dbx 286s Mic Preamp ei sisällä mitään turhaa, ja se mikä on tarpeellista on myös selkeästi luettavissa LED-mittareilta ja merkkivaloista. Balansoitu XLR-mikrofonitulo on eristetty galvaanisesti maadoitusongelmien välttämiseksi, ja sen kuorma sopii lähes kaikille mikrofonityypeille. 6,3 mm TRS-tulo sopii niin balansoiduille kuin balansoimattomille signaaleille, instrumentti- ja linjatasolle. Inserttipiste sijaitsee etuasteosion ja prosessorien välissä, ja sopii niin ulkoisen EQ:n lisäämiseen signaalitielle, kuin etuasteen ja prosessorien erottamiseen erillisiksi yksiköiksi, joita voi käyttää erikseen.

dbx 286s Mic Preamp on dbx:n ratkaisu ikiaikaiseen ongelmaan täydellisen ja silti pelkistetyn signaalitien etsinnässä. Se tarjoaa niin laajan ja monipuolisen työkalun signaalin siivoamiseen jo alkuvaiheessa, kuin lyhimmän ja parhaiten yhteensovitetun etusketjun – musiikin parhaaksi!

Ominaisuudet:
  • Studiolaadun mikrofonietuaste ja channel strip -moniprosessoriosio
  • Klassinen, helppokäyttöinen ja takuuvarma dbx-kompressori
  • De-esserin taajuussäätö laittaa sibilanssit ja diskanttisärön kuriin
  • Enhancer muokkaa ylä- ja alataajuuksia
  • Ohjelmasisältöön sovittuvat expander/gate -toiminnot
  • Inserttipiste sopii niin lisäprosessorille kuin laitteen ositukseen
  • Selkeät, helppolukuiset LED-mittarit
  • +48V phantomjännitteen syöttö
  • Tarkat, porrastetut säätimet