Dingwall Combustion Ultraviolet 5-kielinen basso

2399,00 Hinta sis. alv 24%

Dingwall Combustion Ultraviolet -basso on modernin basson ruumiillistuma. Helppo soittaa ja kuulostaa aina massiiviselta!

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YDINGCBH2UV5P Osastot: , ,

Dingwall Combustion 5-kielinen basso

Upea 5-kieninen Dingwall-basso purppuralla Ultraviolet-burstilla! Soittotuntuma on hyvin helppo ja kyseinen yksilö soi akustisestikin mukavasti. Combustion-malleissa näkee nykyään usein kolmen mikrofonin setupia, mutta tässä kappaleessa päätettiin mennä kahdella kappaleella. Mikrofonien väliin jää mukavasti pinta-alaa soittajille, jotka eivät tykkää sormien hankaamisesta mikrofonia vasten.

Ajatus vinojen Fanned Fret -nauhojen takana

Saskatchewanissa, Kanadassa toimiva Dingwall Designer Guitars on tunnettu huippulaatuisista bassoistaan, joissa on viuhkamuotoon nauhoitettu fanned fret -otelauta. Bassokielille tämä tarkoittaa pidempää sustainia soitettavuuden kärsimättä. Fanned fret -soitin saattaa näyttää aluksi oudolta, mutta satulasta 12. nauhalle tottuu kymmenessä minuutissa, vasta sen jälkeen joutuu joskus miettimään sormituksia – soinnillisesti lopputulos on ehdottomasti pienen opettelun arvoinen.

Fanned Fretin pointti on siinä, että soittimen skaala ja sitä kautta kielen pituus on bassokielten kohdalla pidempi. Pituus tuo kieleen lisää jännitettä ja saa paksummat kielet soimaan pianomaisen kirkkaasti. Vaihtuvan skaalan ansiosta kaulalla oleva käsi asettuu myöskin hyvin luonnolliseen asentoon. Jos ajattelet ranteen asentoa, käsi kääntyy kahdennentoista nauhan molemmin puolin juuri nauhojen suuntaan. Tasaisten, hyvin suorien kaulojen kanssa tämä johtaa hyvin matalaan ja responsiiviseen soittotuntumaan.

Harkittu rakenne perinteisillä soitinpuilla

Combustion-mallit ovat leppärunkoisia. Leppä on sähköbassojen runkopuista perinteisin ja edelleen luonnollisin valinta vahvoine keskiäänineen, kellomaisine diskantteineen ja pyöreine, tasasuhtaisine bassoineen. Medium thin -paksuinen C-profiilin vaahterakaula on viisiosainen, ja kuten monet Dingwall-soittajat voivat todistaa, käytössä yhtä jämäkkä kuin grafiittikaula. Rakenne on erittäin luotettava, ja mahdollisuuksien mukaan ilman kuolleita kohtia.

Lepän, vaahteran ja fanned fret -nauhojen jälkeen Combustion-mallit laajentavat palettia moderniin suuntaan. Mikrofonien sijoittaminen tarkalleen sweet spotiin, ja tietysti urheilullinen ulkonäkö ovat nykyaikaa.

Dingwall Combustion-sarja tuo designer-tason soittimet huomattavasti kohtuullisempaan hintaluokkaan, kun valmistustyö on osittain siirretty Kiinaan. Kaikki raaka-aineet ovat kuitenkin edelleen Pohjois-Amerikasta ja jokainen soitin tarkastetaan ja hienosäädetään käsityönä Dingwallin verstaalla Kanadassa – jokainen basso on soittovalmis suoraan pakkauksesta purettunakin, ja laatu on samaa tinkimätöntä parhautta kuin kalliimmissakin yksilöissä.

Dingwall Combustion Ultraviolet tekniset tiedot

  • 5-kielinen aktiivibasso
  • FD3n-mikrofonit
  • Runko: suosaarni
  • Kansi: Loimuvaahterakansi
  • Viimeistely: Ultraviolet
  • Viisiosainen erittäin vakaa C-profiilin vaahterakaula, 24 nauhaa
  • Otelauta: Pau Ferro
  • Fanned fret -nauhat, 24kpl
  • Kielten skaala: B 37″, E 36,25″, A 35,5″, D 34,75″, G 34″
Kielimäärä

5-kieliset bassot

Kitaramikrofonin tyyppi

Aktiivi, Humbucker

Talla

Kiinteä talla

Valmistaja

Dingwall

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dingwall Combustion Ultraviolet 5-kielinen basso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...