Dingwall NG­3 5-­string Black MP

2749,00 Hinta sis. alv 24%

Dingwall Combustion NG3 – Adam ”Nolly” Getgood -nimikkomalli 5-kielinen, Gloss Black MP

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YDINGCNG35BLKMMH Osastot: ,

Saskatchewanissa, Kanadassa toimiva Dingwall Designer Guitars on tunnettu huippulaatuisista bassoistaan, joissa on viuhkamuotoon nauhoitettu fanned fret -otelauta. Bassokielille tämä tarkoittaa pidempää sustainia soitettavuuden kärsimättä. Fanned fret -soitin saattaa näyttää aluksi oudolta, mutta satulasta 12. nauhalle tottuu kymmenessä minuutissa, vasta sen jälkeen joutuu joskus miettimään sormituksia – ja soundillisesti lopputulos saattaa hyvin olla vaivan arvoinen.

 

Muiden Combustion-mallien lailla myös NG3 on leppärunkoinen, leppähän on sähköbassojen runkopuista perinteisin ja edelleen luonnollisin valinta vahvoine keskiäänineen, kellomaisine diskantteineen ja pyöreine, tasasuhtaisine bassoineen. Medium thin -paksuinen C-profiilin vaahterakaula on viisiosainen, ja kuten monet Dingwall-soittajat voivat todistaa, käytössä yhtä jämäkkä kuin grafiittikaula. Rakenne on erittäin luotettava, ja mahdollisuuksien mukaan ilman kuolleita kohtia.

 

Lepän, vaahteran ja fanned fret -nauhojen jälkeen NG3 laajentaa palettia moderniin suuntaan. Custom-mallinen Darkglass Tone Capsule -etuaste, mikrofonien sijoittaminen tarkalleen sweet spotiin, ja tietysti urheilullinen ulkonäkö hiilikuituplekseineen ovat nykyaikaa.

 

Dingwall Combustion-sarja tuo designer-tason soittimet huomattavasti kohtuullisempaan hintaluokkaan, kun valmistustyö on osittain siirretty Kiinaan. Kaikki raaka-aineet ovat kuitenkin edelleen Pohjois-Amerikasta ja jokainen soitin tarkastetaan ja hienosäädetään käsityönä Dingwallin verstaalla Kanadassa – jokainen basso on soittovalmis suoraan pakkauksesta purettunakin, ja laatu on samaa tinkimätöntä parhautta kuin kalliimmissakin yksilöissä.

 

Tekniset tiedot:

 

  • Neljä- tai viisikielinen aktiivibasso
  • Darkglass Tone Capsule -etuaste
  • FD3n-mikrofonit
  • Runko leppää
  • Viisiosainen erittäin vakaa C-profiilin vaahterakaula, 24 nauhaa
  • Fanned fret -otelauta
  • Mensuuri: B 37″, E 36,25″, A 35,5″, D 34,75″, G 34″

 

Valmistaja

Dingwall

Kielimäärä

5-kieliset bassot