Varasto loppu

Dingwall NG3 Metallic Black 6-kielinen basso

2599,00 Hinta sis. alv 24%

Dingwall Combustion NG3 – Adam ”Nolly” Getgood -nimikkomalli

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Dingwall NG3 6-kielinen basso

Saskatchewanissa, Kanadassa toimiva Dingwall Designer Guitars on tunnettu huippulaatuisista bassoistaan, joissa on viuhkamuotoon nauhoitettu fanned fret -otelauta. Bassokielille tämä tarkoittaa pidempää sustainia soitettavuuden kärsimättä. Fanned fret -soitin saattaa näyttää aluksi oudolta, mutta satulasta 12. nauhalle tottuu kymmenessä minuutissa, vasta sen jälkeen joutuu joskus miettimään sormituksia – ja soundillisesti lopputulos saattaa hyvin olla vaivan arvoinen.

Muiden Combustion-mallien lailla myös NG3 on leppärunkoinen. Leppä on sähköbassojen runkopuista perinteisin ja edelleen luonnollisin valinta vahvoine keskiäänineen, kellomaisine diskantteineen ja pyöreine, tasasuhtaisine bassoineen. Medium thin -paksuinen C-profiilin vaahterakaula on viisiosainen, ja kuten monet Dingwall-soittajat voivat todistaa, käytössä yhtä jämäkkä kuin grafiittikaula. Rakenne on erittäin luotettava, ja mahdollisuuksien mukaan ilman kuolleita kohtia.

Lepän, vaahteran ja fanned fret -nauhojen jälkeen NG3 laajentaa palettia moderniin suuntaan. Custom-mallinen Darkglass Tone Capsule -etuaste, mikrofonien sijoittaminen tarkalleen sweet spotiin, ja tietysti urheilullinen ulkonäkö hiilikuituplekseineen ovat nykyaikaa.

Dingwall Combustion-sarja tuo designer-tason soittimet huomattavasti kohtuullisempaan hintaluokkaan, kun valmistustyö on osittain siirretty Kiinaan. Kaikki raaka-aineet ovat kuitenkin edelleen Pohjois-Amerikasta ja jokainen soitin tarkastetaan ja hienosäädetään käsityönä Dingwallin verstaalla Kanadassa – jokainen basso on soittovalmis suoraan pakkauksesta purettunakin, ja laatu on samaa tinkimätöntä parhautta kuin kalliimmissakin yksilöissä.

Dingwall NG3 tekniset tiedot

  • kuusikielinen aktiivibasso
  • Darkglass Tone Capsule -etuaste
  • FD3n-mikrofonit
  • Runko leppään
  • Viisiosainen erittäin vakaa C-profiilin vaahterakaula, 24 nauhaa
  • Fanned fret -otelauta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Dingwall NG3 Metallic Black 6-kielinen basso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *