Focusrite Clarett+ 8Pre Audio Interface

815,00 Hinta sis. alv 24%

Focusrite Clarett+ 8Pre on isompiin tuotantoihin rakennettu robusti audio interface.

5 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Robusti 18-in / 10-out audio interface pärjää isommissakin tuotannoissa

Fcusrite Clarett+ 8Pre on robusti ulkoinen äänikortti musiikin tekijöille. Laitteessa on kahdeksan mikrofonietuastetta, joiden dynamiikka-alaa on korostettu entisestään. Uudet etuasteet ovat lisäksi entistä häiriöttömämmät. Niiden kanssa on helpompi äänittää äänilähteitä, joissa gainia joutuu kääntämään kovemmalle, esimerkiksi akustisia kitaroita tai jousisoittimia. Clarett+ 8Pre on jo selkeästi isompiin tuotantoihin rakennettu audio interface, jolla esimerkiksi rumpujen yksityiskohtainen äänittäminen onnistuu ilman lisähärveleitä.

Clarett+ -äänikortit loistavat soittimien kanssa kahden JFET-pohjaisen sisääntulosa ansiosta. Kyseiset inputit ovat tarpeeksi herkkiä toimimaan sähkökitaroiden ja passiivibassojen kanssa, jotka tuottavat perinteisesti hyvin heikon signaalin ja tarvitsisivat muuten esivahvistinta kuuluakseen. Clarett+ -äänikortilla äänität kaiken rummuista lauluihin, kitaroihin ja bassoihin erinomaisella äänenlaadulla! Mikäli olet laadukkaiden soitintulojen perässä, eikä muita sisääntuloja tarvita ihan näin montaa, suosittelemme tutustumaan myös Clarett+ 4 Pre– ja 2Pre -äänikortteihin.

Air-tila antaa analogista boostia ylätaajuuksiin

Focusriten etuasteissa on erityinen Air-tila, joka antaa ylätaajuuksille täysin analogisen boostin. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että laulujen yläpää erotellaan tarkemmin ja rummut, jouset ynnä muut akustiset instrumentit saavat lisää kirkkautta ja ilmavuutta. Air mallintaa klassista ISA 110 -mikrofonietuastetta täysin analogisesti, joten se ei vaadi mitään erillistä prosessointia. Voit siis huoletta käyttää Air-tilaa missä tahansa tilanteessa. Clarett+ -äänikorteissa on Air-tilan vuoksi tavallaan kahdet eri etuasteet, joten rahalle löytyy rutkasti vastinetta!

Reilusti kanavia ja huippuluokan muuntimet

Clarett+ 8Pre -äänikortissa on kahdeksan mikrofonietuastetta, mutta sisääntuloja saa ADATin kautta vielä kahdeksan lisää. 8Pre:n takaa löytyy myös oikeat MIDI-väylät sisään ja ulos, World Clock -ulostulo sekä S/PDIF sisään- ja ulostulot. Liitettävyys on siis kunnossa!

Clarettissa on erilliset A/D- ja D/A-muuntimet. Laadukas analogi-digitaali-muunnos vie musiikin sisään mahdollisimman pienillä häiriöilla. Erillinen DAC / digitaali-analogi-muunnos taas mahdollistaa äänityksen kuuntelemisen mahdollisimman suurella resoluutiolla. Kuulet miksauksesta enemmän ja tarkemmin.

Clarett+ 8Pre -äänikortin kaksi uusittua kuulokelähtöä ovat nekin huippuluokkaa! Voimakas kuulokelähtö toimii erilaisten impedanssien kuulokkeiden kanssa ilman erillistä kuulokevahvistinta. Voit siis kytkeä mitkä tahansa kuulokkeet suoraan äänikorttiin ja soundi on aina erinomainen, volyymista riippumatta.

Mukana autenttista Focusrite-soundia ohjelmistojen muodossa

Clarett+ sisältää Brainworx bx_console ISA 110 -emulaattorin – sekä Red 2- ja Red 3- Plug-in Suite -paketit. Mukana siis legendaarisen analogipöydän mallinnus, sekä voimakkaat EQ- ja kompressori-moduulit.

Clarett+ 8Pre ominaisuudet

 • Helppokäyttöinen ulkoinen äänikortti USB-C -väylään
 • 8 laadukasta mikrofonietuastetta Air-tilalla (linkki Focusriten Air-esittelyyn)
 • 2 JFET sisääntuloa matalatasoisten soittimien, kuten sähkökitaroiden ja passiivibassojen äänitykseen ilman erillistä etuastetta. JFET-sisääntuloista voi lukea lisää Focusriten omasta artikkelista 
 • S/PDIF sisään ja ulos
 • 8-lisäkanavaa optisen ADAT-liitännän kautta (esim. Clarett OctoPre:n kanssa)
 • Optiset ADAT sisään- ja ulostulot
 • Oikeat MIDI-liittimet sisään ja ulos
 • Wolrd Clock -ulostulo
 • Kaksi kuulokeulostuloa omilla tasosäädöillään
 • Kaksi monitoriulostuloa
 • Kahdeksan linjaulostuloa
 • Erilliset A/D- ja D/A-muuntimet takaavat korkeatasoisen äänenlaadun äänitettäessä ja kuunnellessa
 • Focusrite Control mahdollistaa äänikortin ohjaamisen Macilla, PC:llä tai iOS-laitteella
Valmistaja

Focusrite

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Focusrite Clarett+ 8Pre Audio Interface”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...