Focusrite RedNet D64R, MADI/DANTE -sovitin

4099,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

RedNet on Focusriten lippulaivamallisto studiotason modulaarisia Ethernet-äänikortteja, jotka voidaan yhdistää Audinaten koetellun Dante-digiääniverkon kautta kaikkiin nykyaikaisiin työasemiin.

Järjestelmä on suunniteltu vastaamaan monenlaisten käyttäjien tarpeita. Live-äänisovelluksista laajoihin studiokomplekseihin, sisäisistä äänentoistojärjestelmistä jälkituotantoon …ja kaikkea siltä väliltä.

RedNet on jo lähtökohtaisesti erinomaisen skaalautuva, matalalatenssinen audiojärjestelmä niin tulojen kuin lähtöjen lisäämiseen, järjestelmän osien yhteensovittamiseen kuin käytettäväksi siltana ProTools HD:n tai MADIn ja Dante-verkon välillä.

Focusriten kehittyneimmät AD/DA-muuntimet, vakaa JetPLL-kellotus ja laadukas, monikerroksiselle piirikortille rakennettu analogipuoli varmistavat että ”Ääni ratkaisee”, kuten yhtiön motto kuuluu. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu tarkasti. RedNet on askelen edellä kilpailijoitaan ja tarjoaa niin neitseellisen puhtaan äänenlaadun kuin vallankumoukselliset verkko-ominaisuudet.

RedNet pähkinänkuoressa

Äänenlaatua! Huippuluokan AD/DA-muuntimet, laadukas, monikerroksiselle piirikortille rakennettu analogipuoli ja jämerä JetPLL-kellotus tarjoavat 119dB dynamiikka-alueen, 24 bitin näytteenottosyvyyden ja näytteenottotaajuutta 192 kiloherziin saakka.

Dante-ääniverkko! RedNet-audiojärjestelmä hyödyntää Danten koeteltua ja hyväksi havaittua digiääniverkkoa, ja on sitä kautta niin laajennettavissa moduleja lisäämällä, kuin sovitettavissa yhteen muiden Danteen kytkettyjen laitteiden kanssa.

Laajennettavuus! RedNetin modulit on suunniteltu rakennuspalikoiksi joista voi rakentaa juuri tarvittavan määrän oikeanlaisia tuloja ja lähtöjä joka tilanteeseen, ja juuri niihin pisteisiin joissa liitäntöjä tarvitaan.

Yhteensopivuus! RedNet tarjoaa useita eri rajapintoja niin MADI, AES 3, analogi-, Mac, PC, Pro Tools|HD kuin Dante-pohjaisille tuotteille ja toimii sujuvasti monenlaisten laitteiden kanssa eri liitäntävaihtoehdoin.

RedNet käytössä – näin se tapahtuu

On kolme tapaa liittää RedNet-verkko isäntäkoneeseesi. RedNet 5 sopii Pro Tools HD:lle, Pro Tools HDX:lle ja Pro Tools HD Nativelle; RedNet PCIe -kortti ASIO ja Core Audio -sovelluksille; kolmas vaihtoehto on kytkeytyä suoraan koneen Ethernet-portiin DVS:llä, ’Dante Virtual Soundcard’ -virtuaaliäänikortilla.

Pro Tools HD:

RedNet 5 toimii siltana Pro Tools HD -järjestelmien ja RedNet -verkon välillä, tarjoten saman latenssin ja tulojen/lähtöjen määrän kuin tavallinen Pro Tools, nyt se vain on hajautettavissa Ethernetin kautta.

Core Audio -sovellukset:

Core Audio- ja ASIO-sovellukset kuten Logic ja Nuendo yhdistetään Mac/PC-koneisiin RedNet PCIe -kortin kautta. Näin saadaan 128 kanavan I/O 96kHz taajuudella ja kolmen millisekunnin latenssilla kun näytteenottotaajuus on 96kHz (olettaen että bufferi on asetettu 64 sampleen). Tietokoneen ja verkon välinen yhteys toteutetaan tavallisella RJ45 Ethernet-kaapelilla.

Koneen oman Ethernet -portin kautta:

Silloin kun ultramatala latenssi ei ole kynnyskysymyksenä, voidaan koneelle ladata Dante Virtual Soundcard (DVS) -ohjelmisto joka osaa isännöidä koneen omaa Ethernet-porttia. Latenssi on silloin samaa luokkaa kuin Focusriten FireWire-äänikorteissa. Virtuaalikorttia voi myös käyttää kannettavien koneiden ympärille rakennetuissa liikkuvissa tallennusjärjestelmissä.

Rednet

RedNet Control

RedNet Control on Focusriten käyttöliittymäohjelma RedNet-yksiköiden reititykseen, hallintaan ja asetusten luomiseen verkon kautta. Yleisimmin se asennetaan samalle koneelle kuin RedNetin isäntäohjelma, ja sen kautta voi helposti ja tehokkaasti liikutella RedNet PCIe -korttien, RedNet 5 -yksiköiden ja Dante Virtual Soundcard (DVS) -virtuaalikorttien audioreitityksiä. Monimutkaisia matriiseja ei tarvita, siirrä vain haluamasi yksikkö reititettävien joukkoon, ja väylä valmistuu hetkessä.

Eräitä etäohjattavia RedNet -yksiköiden toimintoja:

 • Etuasteiden sisääntulotaso (gain) – RedNet 4
 • Referenssitaso +18 dBu and + 24dBu – RedNet 1 ja RedNet 2
 • Kellon valinta – RedNet 3 ja RedNet 5
 • RedNetin oletusarvoinen masterkello
 • Näytteenottotaajuus

REDNET D64R 64 kanavan MADI-Dante -sovitin

RedNet-D64R 1

Laitteen ominaisuudet on suunniteltu vastaamaan live-käytön haasteisiin, ja niin virransyöttö kuin signaalitie ovat kaksinkertaisesti varmistettuja selviytymään hankalimmistakin tilanteista signaalin katkeamatta.

Laitteessa on kaksi Ethernet-porttia lukittavin Ethercon® -liittimin. Etupaneelin ilmaisimet kertovat kunkin laitteen kytkentätilan niin ketjutettuna (daisy-chain) kuin signaalivarmistuksen suhteen. Laitteissa on myös kaksi erillistä virtalähdettä erillisin virransyötöin ja vianilmaisimin. Virransyöttötila näkyy etupaneelin lisäksi myös kauko-ohjauksessa. Jämerät ja keikkakestävät kuoret, laadukkaat osat ja 1U-kokoinen räkkiasennettavuus tekevät näistä RedNet-sarjalaisista erinomaisen ja kaivatun lisän tuoteperheeseen. 

 • Kompakti 1U räkkikoko
 • Kaksoisvarmistettu Ethernet-liitettävyys, kaksi virtalähdettä
 • Ethercon-liittimet
 • Näytteenottotaajuuden muunnos joka kanavalla
 • Optinen ja koaksiaalinen MADI
 • Word Clock -liitäntä Dantelle ja MADIlle
 • 56 tai 64 kanavan MADI-tuki
 • Toimii kaikilla tavallisilla näytteenottotaajuuksilla 44.1kHz ja 192kHz välillä
Paino 6,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,62 × 0,45 cm (senttimetri)