FOCUSRITE REDNET X2P on 2×2 Dante™-äänikortti Red Evolution -etuasteilla

1299,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

FOCUSRITE REDNET X2P on 2×2 Dante™-äänikortti Red Evolution -etuasteilla

RedNet on Focusriten lippulaivamallisto studiotason modulaarisia Ethernet-väylään kytkeytyviä äänikortteja. Dante (Digital Audio Network Through Ethernet) on Audinaten kehittämä erittäin toimiva yhdistelmä rautaa, ohjelmistoa ja verkkoprotokollaa. Se pystyy välittämään pakkaamatonta, monikanavaista digiaudiota Ethernet-verkon yli erittäin matalalla latenssilla.

RedNet X2P on kompakti ja kestävä 2×2 Dante™-äänikortti kahdella Red Evolution -mikrofonietuasteella, linjatason stereolähdöllä ja stereo-kuulokevahvistimella. Se on nopea ja tehokas tapa lisätä laadukkaita, paikallisia tuloja ja lähtöjä jo olemassaolevaan Focusrite Red -verkkoon ja kaikkiin Dante™-verkkoaudiojärjestelmiin.

Tarvittaessa niin käyttöjännite, ohjauskomennot kuin itse audiokin kulkevat kätevästi samassa Ethernet-kaapelissa PoE (power-over-Ethernet) -periaatteella. Laitteessa on paikallinen monitorimiksausmahdollisuus käyttäjän omia kuunteluasetuksia varten, ja sen voi myös etälukita jotta säädöt säilyvät etäkäytössä.

Kaksi digitaalisesti ohjattavaa Red Evolution -mikrofonietuastetta tarjoavat reilusti puhdasta gain-tehoa, stereolinkityksen, erilliset phantomjännitteen syötöt, ylipäästösuotimen ja vaiheenkäännön. Lisäksi mukana on Focusriten oma Air-tila, joka muuttaa etuasteen käytöstä klassisen muuntajapohjaisen mikkietuasteen suuntaan. RedNet X2P tekee audiomuunnoksen yli 118dB dynamiikka-alueella, kiitos tarkoin valikoitujen ja kalibroitujen muunninten. Lopputuloksena on paras mahdollinen tasapaino äänenlaadun, dynamiikan ja latenssin suhteen.

On tilanteita, joissa suoraa, henkilökohtaista monitorointikuuntelua ei voita mikään. Sitä silmälläpitäen RedNet X2P on varustettu liu’ulla, joka säätää paikallisten tulojen ja verkkotulojen tason suhdetta joko linja- tai kuulokelähtöihin. Niin lähtöasetukset kuin kuunteluasetukset ovat lukittavissa myös paikallisesti. RedNet X2P kiinnittyy kätevästi mikrofonitelineeseen, jossa se on aina käsillä. On turvallista tietää, että silloinkin kun artisti pääsee itse säätämään omaa kuunteluaan, sisääntulotaso on lukittavissa vahinkojen varalta.

Ominaisuudet:
  • Ensiluokkaiset etuasteet tarjoavat reilusti puhdasta tehoa, stereolinkityksen, erilliset phantomjännitteen syötöt, ylipäästösuotimen, vaiheenkäännön ja Air-tilavaihtoehdon
  • Huippulaadukkaat muuntimet, yli 118dB dynamiikka-alueella
  • Power-over-Ethernet syöttää tarvittaessa niin virran, audion kuin ohjauskäskyt Ethernet-kaapelin kautta
  • Erillinen 12V virransyöttömahdollisuus
  • Tulot comboliittimillä (6,3mm + XLR), lähdöt XLR-liittimillä
  • Paikallinen tulosumman miksaus mahdollistaa henkilökohtaisen monitoroinnin säädön lennosta
  • Kiinnittyy kätevästi mikrofonitelineeseen
  • Mikrofonietuasteen säädöt ja lähtöasetukset erikseen lukittavissa