JBL EON 612 2-tie 12″ akt.kaiutin 1000W

398,00 Hinta sis. alv 24%

JBL EON612 12″ 2-tie aktiivikaiutin, todella kevyt ja tanakkasoundinen!

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 4JBEO612 Osastot: , ,

JBL EON 600 SARJA

Uutuus JBL:n PA-laitteiden parissa, EON 600 -sarja on harppaus eteenpäin kun puhutaan hyvästä äänentoistosta monipuolisesti eri tarkoituksiin sovellettuna. Kannettavien ja kohtuuhintaisten PA-kokonaisuuksien kuva on mietitty ja rakennettu alusta alkaen uusiksi.

Mukana ovat niin JBL:n waveguide-teknologia, JBL:n omat muuntajat, näppärä langaton bluetooth-etäohjaus sisäänrakennetulle digitaaliselle ekvalisaattorille kuin uusimmat kotelomateriaalit, tiede ja tekniikka kohtaavat käytön helppouden. Kun JBL:n insinöörit loivat EON 600 -sarjan, he tekivät sen laadulla, joka tuo studiotason äänentoiston tolpannokkaan, keikoille ja kaikkialle missä äänentoistolta vaaditaan paljon, niin äänen laadusssa, käytettävyydessä kuin monipuolisessa sovellettavuudessa.

JBL EON612

  • 12″ monikäyttöinen aktiivinen kaksitie-PA-järjestelmä bassorefleksikotelolla
  • Teho 1000W
  • SPL 126 dB (maksimi)
  • Taajuustoisto (-10 DB) 48 Hz – 20 kHz

JBL EON Connect -applikaatiolla voi ohjata jopa neljää JBL EON600 -kaiutinyksikköä kätevästi EON-sarjaan sisäänrakennetun Bluetoothin avulla suoraan Bluetooth LE (Low Energy) -yhteensopivalta älylaitteelta.

EON600 tarjoaa erinomaiset työkalut signaalinmuokkaukseen. 3 parametristä ekvalisaattoria, hyllykorjain-malliset yli- ja alipäästösuotimet, viivelinja, lähtöjen väliset miksaukset ja asetusten tallentaminen löytyvät applikaatiosta helposti ja nopeasti. Ja tietenkin kaiutinyksikköjen käyttöjärjestelmäpäivitykset ovat saatavilla EON Connectin kautta.

EON600 on todellinen edistysaskel kun haetaan parasta mahdollista äänentoistoa kaikkiin käyttötarkoituksiin. JBL on suunnitellut joka yksityiskohdan alusta alkaen ja asettanut uuden tason, johon aktiivinen, kannettava ja kohtuuhintainen PA-laitteisto voi yltää. JBL:n kehittynyt Waveguide-muotoilu, varta vasten suunnitellut ja valmistetut muuntimet sekä signaaliprosessorin kätevä langaton Bluetooth-ohjattavuus ovat vain osa kokonaisuutta. EON-järjestelmä tarjoaa myös uusimmat kotelomateriaalit, tutkitun akustiikan, elektroniikan ja tietenkin erinomaisen käyttömukavuuden.

Lopputuloksena on studiotason äänenlaatu, roudausystävällisessä ja helppokäyttöisessä paketissa, kaikkiin nykyajan äänentoiston vaatimuksiin, niin muusikoille kuin äänialan ammattilaisille.

 

 

 

Paino 0,00 kg
Mitat 0,00 × 0,00 cm