JBL LSR305 BIAMP 5″&1″ Studiomonitori

105,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 4JBLSR305 Osastot: , ,

JBL LSR305 5″ aktiivinen kaksitie-studiomonitori

JBL LSR305 on kahdella vahvistimella varustettu lähikenttäkaiutin, jossa on magneettisuojattu 5″ bassoelementti ja 1″ soft-dome -diskanttielementti sekä Image Control Wave Guide -muotoilu. Niin D-luokan basso-osio kuin diskanttiosio tarjoavat kumpikin 41 wattia RMS-tehoa. Balansoidut XLR ja 6,3mm TRS liittimet ja keskenään lukittuva tasonsäätö valvovat kokonaistasoa, HF ja LF -trimmerit säätävät äänikuvan keskinäistä tasapainoa. Eurooppalainen 230 voltin virransyöttö on helppo tarkistaa kaiuttimen tyyppinumerosta, joka on LSR305/230.

Image Control Waveguide

Image Control Waveguide -muotoilu on alunperin kehitetty JBL:n lippulaivamalliin, M2 Master Reference Control -kaiuttimeen, ja nyt, kiitos JBL 3 -sarjan, se on viimein tarjolla myös edullisempien, pienten lähikenttämonitorien sarjassa. Patentointiaan odottava Image Control Waveguide ohjaa tarkasti kaiuttimen säteilyä niin pysty- kuin vaakatasossa, ja huolehtii siitä että äänikuva optimipisteessä on aina neutraali ja tarkka.

Erinomaiset elementit

JBL:n elementit ovat ansainneet hyvän maineensa. 3-sarjan pitkäiskuinen woofer ja sen vaimennettu, komposiittikudoksinen neodyymitweeter on suunniteltu alusta alkaen toistamaan miksauksen transientit ja pienimmätkin dynamiikkavaihtelut tarkasti. Syvä bassotoisto ja sulava ylätaajuusvaste ulottuvat kuuloalueen ulkopuolelle.

Slip Stream™

Patentoitu JBL Slip Stream™ -bassorefleksi toimii saumattomasti elementin kanssa ja mahdollistaa bassotoiston säilymisen äänentasosta riippumatta. Sen molempiin suuntiin aukeava muotoilu merkitsee laajempaa alataajuustoistoa ja vähentää ilmavirtauksen vaikutusta.

Iso teho – iso ääni

3-sarjan tehokkaat D-luokan vahvistimet antavat enemmän kuin tarpeeksi tehoa vaativimpienkin äänituotantojen paineisiin, ja luovat dynaamiikan jossa säröytymiskynnys ei heti tule vastaan.

Balansoidut tulot

Ammattilaadun balansoidut tulot XLR ja 6,3mm TRS -liittimin mahdollistavat kaiuttimien kytkemisen monenlaisiin järjestelmiin signaalin tasosta tinkimättä.

Sisääntulon herkkyyden säätö

Tulotason valitsin -10 dB/+4 dB mahdollistaa kaiuttimien kytkemisen eri standardien järjestelmiin signaalin tasosta tinkimättä ja sisääntuloa yliohjaamatta.

LF Trim ja HF Trim

LF Trim ja HF Trim ”TRIM” -valitsimilla basso- ja diskanttitoisto on aina mahdollista sovittaa lähelle kuuntelutilan optimia.

Aitoa JBL-laatua

Ennen sarjatuotantoon pääsyä jokainen 3-sarjalainen on käynyt läpi JBL:n kovan 100 tunnin tehotestauksen, jossa kaiutinta on ajettu yhtämittaisesti sata tuntia täydellä teholla. Se takaa osaltaan, että käyttövarmuus on koeteltu häiriöttömäksi vuosikausien normaalikäyttöä silmällä pitäen.

JBL:n LSR (Linear Spatial Reference) -mittaus puolestaan varmistaa, että kaiutin soi oikein kaikissa eri tiloissa. Siinä missä monet kaiuttimet mitataan vain yhdestä pisteestä, JBL mittaa kaiuttimien toiston 72 eri tavalla, näin saatava data on 1200 kertaa monipuolisempaa kuin yhdestä pisteestä mitattu. Tätä tietoa JBL:n insinöörit hyödyntävät kaikissa suunnittelun vaiheissa. LSR:n ansiosta 3-sarjan studiokaiuttimet ovat aina mahdollisimman tarkat kuuntelutilan koosta ja muodosta riippumatta, ja niillä miksattu audio toimii aina mahdollisimman hyvin joka tilanteessa.

Pitkät perinteet

3-sarjan referenssikaiuttimien erinomainen laatu ja toimintavarmuus on suoraa perua JBL:n lippulaivamalli M2 Master Reference Monitor -kaiuttimista.

Tekniset tiedot:
 • Taajuusalue 43 Hz-24 kHz
 • Max Peak SPL 108 dB SPL C-painotettu
 • Max Peak Input +23 dBu
 • LF Driver 127 mm (5″)
 • HF Driver 25 mm (1″)
 • LF Driver Power Amp 41 W Class D
 • HF Driver Power Amp 41 W Class D
 • LF Trim Control +2 dB, 0, -2 dB
 • HF Trim Control +2 dB, 0, -2 dB
 • Sisääntulot 1 x XLR, 1 x TRS Balanced
 • Käyttöjännite 100-240 VAC +/- 10% 50/60 Hz
 • Mitat 298 mm x 185 mm x 251 mm
 • Paino 4.6 kg
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

AKG