Kali Audio LP-6 2nd Wave -studiomonitori

211,00 Hinta sis. alv 24%

Lone Pine -sarjan toisen sukupolven 6″ monitorikaiutin.

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 4KI860006446826 Osastot: , ,

Toisen sukupolven versio Kali Audion Lone Pine -sarjan 6″ studiomonitorista

Kali Audio LP-6 2nd Wave on 6-tuumainen studiomonitori, joka on suunniteltu tuottamaan tasapainoisen soundin musiikkigenrestä riippumatta hintaluokkaan, joka on kaikkien ulottuvilla. Kehittynyt waveguide, suuri äänikela ja tarkka viritys tekevät äänestä erittäin selkeän ja tarkan samalla, kun normaalia isompi alapään magneetti ja patentoitu bassoaukko tuottavat voimakkaan ja potkivan basson.

Aktiivinen kaiutin on helppo integroida mihin tahansa järjestelmään tai kuljettaa jopa mukana eri miksauskohteisiin. Olennaiset liitännät varmistavat sopivuuden tilanteeseen kuin tilanteeseen. Kaiuttimen takapaneelissa on eri käyttötilanteet esitetty näppärästi kuvina (esim. pöydällä seinän vieressä) ja DSP:n asetukset on helppo sovittaa kulloisenkiin asetelmaan ilman monimutkaisia mittauksia täydellisen kuuntelukokemuksen aikaansaamiseksi.

Toinen sukupolvi tarjoaa entisestään parannetun vahvistimen, jossa on vähemmän kohinaa, korkeampi herkkyys ja vielä tasaisempi yläpään toisto. Valmiita tila-EQ-asetuksia on vielä hiottu palautteen pohjalta ja kevyempi bassokartio tuottaa vielä tasaisemman vasteen.

Kali LP-6 2nd Wave ominaisuudet

 • Teho: 80 W (D-luokka Bi-Amped)
  • Alataajuuksilla tehoa: 40 W
  • Ylätaajuuksilla tehoa: 40 W
 • Taajuusvaste (-10 dB:) 39 Hz – 25 kHz
 • THD <=1.5% 52Hz – 1.4kHz ja <= 0.5% 1.4kHz – 10kHz 85dB (1m) äänenpaineella
 • Erotteleva ja miellyttävä yläpää, erinomainen stereokuva ja potkiva & selkeä basso ilman keinotekoisia korostuksia
 • Alakaiutin: 6,5″ Woofer
 • Yläkaiutin: 1″ Soft Dome Tweeter
 • Crossover: 1500 Hz
 • Maksimi äänenpaine: 115 dB
 • Sisääntulot: 1 x TRS, 1 x XLR, 1 x RCA
 • Valmiiksi tehdyt asetukset erilaisille sijoitteluille
 • Korkeus: 41.9 cm
 • Leveys: 25.4 cm
 • Syvyys: 28.6 cm
 • Paino: 9 kg
 • Englanninkielinen käyttöopas löytyy täältä

Kolmiulotteinen äänikuva

Aina, kun kuuntelet kaiuttimia, kuulet suoran äänen kaiuttimista ja heijastukset huoneessa olevista esineistä ja seinistä. Kun nuo heijastukset ovat yhdenmukaisia suoran äänen kanssa, kuulijat kokevat äänenlaadun olevan kokonaisuudessaan parempi ja pienet yksityiskohdat, kuten mikrofonien sijoittelu äänitystilassa ovat selvästi kuultavissa.
Jos tämä on toteutettu hyvin, on äänikuva 3-ulotteinen kuulostaen leveämmältä, syvemmältä ja korkeammalta kuin kaiuttimet itsessään. Tämä mahdollistaa suuremman itsevarmuuden miksatessa auttaen suoriutumaan tehtävästä nopeammin tuottaen paremmalta kuulostavia miksauksia.

Helppo sijoitella ja liittää

Kaiuttimen sijoittelu vaikuttaa huomattavasti taajuusvasteeseen. Jopa hyvin akustoidussa huoneessa mikserin päälle sijoitettu kaiutin kuulostaa hyvin erilaiselta kuin telineen nokassa oleva. Kovat pinnat, kuten seinät, pöydät ja mikserit muuttavat kaiuttimen bassovastetta ja sotkevat kokonaisselkeyttä.

Onneksi yleisimmin käytetyt kaiutinsijoittelut ovat kaikilla käyttäjillä miltei samoja ja täten ne voidaan korjata helposti.

Kalin suunnittelijat tekivät viritystyön The Village Studiolla Los Angelesissa ja laativat helposti ymmärrettävät ja säädettävät EQ-asetukset tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja ohjeet löytyvät kuvina suoraan kaiuttimen takapaneelista, joten miksaus on helppo saada kuulostamaan samalta riippumatta siitä, mihin työsi sinut vie. Tämän lisäksi käytössä on vielä -2dB/0dB/+2dB hienosäätö sekä bassolle että yläpäälle täydellisen kuuntelumukavuuden aikaansaamiseksi.

Sekä LP-6 että LP-8 tarjoavat sekä ammattitason balansoidut XLR ja plugiliitännät että balansoimattoman RCA-liitännän. RCA-liitäntä on säädettävissä -10dBu -tasolle kännykän tai tietokoneen kuulokeliitäntää varten.

Tehokas D-luokan pääte tarjoilee potkivaa bassoa

Sisäänrakennettu D-luokan päätevahvistin antaa puhdasta ja luotettavaa tehoa, joka on sovitettu juuri näille kaiuttimille. Molemmat mallit antavat 40W 1-tuumaiselle yläpään elementille. LP-6 antaa 40W 6,5-tuumaiselle bassolle ja LP-8 60W 8-tuumaiselle bassolle. Molemmat mallit on suunniteltu tarjoamaan ainakin 20dB headroomia kuuntelupisteessä. LP-6:n SPL on 112dB sopien parhaiten 1-2 hengen miksaussessioihin ja LP-8 tarjoaa 114dB isommille ryhmille tai presentaatioihin.

Basso LP-sarjan kaiuttimissa tuotetaan isommilla magneeteilla ja äänikeloilla kuin missään vastaavassa kaiuttimessa. Tämä mahdollistaa bassotoiston, joka jatkuu tarkkana ja erottelevana normaalia alemmas. Myös refleksiportti tuo osansa selkeään bassoon. Useimmiten ilma poistuu refleksiaukoista eri nopeuksilla aukon eri kohdista synnyttäen turbulenssia ilmavirtaukseen. Tämä turbulenssi lisää kohinaa ja sotkee bassotoiston selkeyttä. LP-6/8:n refleksiaukko on suunniteltu niin, että kaikki ilma poistuu samalla nopeudella. Tämä parantaa kaiuttimen bassotoistoa samalla, kun itse bassosoundi on selkeä, kiinteä ja vailla ylimääräistä kohinaa.

Tasainen taajuusvaste ja alhainen särö

Kali Audio LP-sarjan monitorit ovat erittäin tarkkoja koko taajuusalueella. Tämä on todettu niin Pro Sound Testing (Greenville, IN) mittauksissa kuin omissa Suomessa suorittamissamme testeissä. Ja mikä tärkeintä tulokset eivät näytä vain hyviltä paperilla, vaan kaiuttimilla on miellyttävää ja turvallista miksata tietäen, että lopputulos kuulostaa oikealta käyttääpä seuraava kuulija sitten tietokoneen kaiuttimia tahi stadionluokan PA:ta.

LP-6 tarjoaa alhaisimman särön luokassaan – itse asiassa 6 dB alle lähimmän kilpailijansa. Tämä on saavutettu ratkaisuilla, jotka optimoivat elementtien suorituskyvyn. Itsenäisenä valmistajana Kali Audiolla on mahdollisuus laittaa asiakkaan tarpeet tärkeimmäksi suunnittelulähtökohdaksi.
Taajuusvasteen tapaan tämän datan on on mitannut Pro Sound Testing (iGreenville, IN).

Valmistaja

Kali Audio

Saatat myös pitää...