Kemper Profiler set PowerRack and remote

2549,00 Hinta sis. alv 24%

Kemper Profiler Powerhead – profiloiva kitaravahvistin ja efektilaite Kemper Remote -jalkakytkimellä.

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YKEPROFPOWRCKREM Osastot: ,

Kemper Profiler on loistava kokonaisratkaisu soundeistaan tarkalle kitaristille tai basistille. Se on samaan aikaan efektiprosessori, etuaste ja tarvittaessa myös päätevahvistin samoissa kuorissa (päätevahvistin Powerhead- ja Powerrack -malleissa). Monipuolisten liitäntöjensä ansiosta Profiler sopii käyttöön treenikämpällä, keikoilla ja studiossa. Profiler nimensä mukaan “profiloi” soittajan setupin DNA:n läpikotaisin joten vahvistimen, kaapin tai vaikka molempien vaihto onnistuu nappia painamalla.

Profilointi ei siis rajoitu pelkkään vahvistimeen. Profiler pystyy mallintamaan kokonaisen setupin kaappia, mikrofonia, mikrofonin asettelua ja efektikokonaisuutta myöten. Näin saat livesoundisi säilymään muuttumattomana tilanteesta riippumatta.

Kemper Profiler sisältää alkuunsa valtavan määrän ammattilaisten profiloimeja setuppeja. Sinun ei siis tarvitse omistaa profiloitavaa vahvistinta, mutta oman putkivahvistimesi profilointi onnistuu silti myös käden käänteessä. Listan valmiista profiileista löydät tämän linkin takaa.

Profiler toimii siis optimaalisesti tilassa kuin tilassa: studiossa tekemäsi profiili tallentuu kokonaisuudessaan tilasta vahvistimeen, joten saat saman soundin vaikka kotisi mukavuudessa luureihisi. Kuulokkeilla soittaminen on Kemperillä muutenkin mukavaa tätä varten luodun Space-efektin ansiosta, joka saa kuulokkeilla soittamisen tuntumaan profiilin mukaisessa tilassa rokkaamiselta.

Profileria on saatavilla nuppi- sekä räkkimallina, päätevahvistimella tai ilman. Päätevahvistimena toimii tanskalainen 600W D-luokan IcePower -vahvistin, joka ei rakenteensa vuoksi paina juuri mitään eikä myöskään kuumene merkittävästi kovassakaan käytössä. Päätevahvistin voidaan myös kytkeä pois päältä kun laitetteesta vaaditaan linjatason ulostuloa.

Lue lisää Profilerista valmistajan sivulta.

Kemper Remote -jalkakytkin

Settiin kuuluva Kemper Remote on äärimmäisen monipuolinen ohjain Kemper Profiler -vahvistimeen. Jalkakytkimen viisi program-kytkintä vaihtavat käyttäjän määrittämien kokonaisuuksien, eli ”Rigien” välillä ja viiden Rigin kokonaisuuksia voi vaihtaa helposti laitteen bank-systeemin avulla.
Rigien ohjelmointi on tehty erittäin helpoksi, joten mitään tietoa MIDI-kokonaisuuksien luomisesta ei käyttäjältä vaadita. Profiler Remote myös avaa Profiler-vahvistimen sisäänrakennetun looperin, joka on käytettävissä ainoastaan Kemper Remoten kanssa.

Jalkakytkin on rakennettu keikkailu mielessä ja sen rakenne on sen mukainen. Remoten metallikuoreen upotettu valaistu näyttö on tarkoitettu katsottavaksi seisaaltaan. Kytkimen teksti on siis helppo nähdä myös lavalla. Remotessa on tietysti myös viritin ja erillinen kytkin tap tempoa varten.
Kemper Remote yhdistetään vahvistimeen paketin mukana tulevalla seitsemän metrin mittaisella ethernet-kaapelilla, mutta myös pidempiä piuhoja voi käyttää huoletta. Remote ei myöskään tarvitse erikseen virtaa vaan kaikki hoituu ethernet-kaapelin kautta. Remote mahdollistaa myös useiden parametrien ohjaamisen maksimissaan neljällä tavallisella espressiopedaalilla.