Tilapäisesti loppu

Kemper Profiler Stage

1599,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

UUTUUS!

Kemper Profiler Stage – profiloiva kitaravahvistin ja efektilaite nyt kompaktissa pedaalikoossa!

Kemper Profiler on loistava kokonaisratkaisu soundeistaan tarkalle kitaristille tai basistille. Se on samaan aikaan efektiprosessori, etuaste ja tarvittaessa myös päätevahvistin samoissa kuorissa (päätevahvistin Powerhead- ja Powerrack -malleissa). Monipuolisten liitäntöjensä ansiosta Profiler sopii käyttöön treenikämpällä, keikoilla ja studiossa. Profiler nimensä mukaan “profiloi” soittajan setupin DNA:n läpikotaisin joten vahvistimen, kaapin tai vaikka molempien vaihto onnistuu nappia painamalla.

Profilointi ei siis rajoitu pelkkään vahvistimeen. Profiler pystyy mallintamaan kokonaisen setupin kaappia, mikrofonia, mikrofonin asettelua ja efektikokonaisuutta myöten. Näin saat livesoundisi säilymään muuttumattomana tilanteesta riippumatta.

Kemper Profiler sisältää alkuunsa valtavan määrän ammattilaisten profiloimeja setuppeja. Sinun ei siis tarvitse omistaa profiloitavaa vahvistinta, mutta oman putkivahvistimesi profilointi onnistuu silti myös käden käänteessä. Listan valmiista profiileista löydät tämän linkin takaa.

Profiler toimii siis optimaalisesti tilassa kuin tilassa: studiossa tekemäsi profiili tallentuu kokonaisuudessaan tilasta vahvistimeen, joten saat saman soundin vaikka kotisi mukavuudessa luureihisi. Kuulokkeilla soittaminen on Kemperillä muutenkin mukavaa tätä varten luodun Space-efektin ansiosta, joka saa kuulokkeilla soittamisen tuntumaan profiilin mukaisessa tilassa rokkaamiselta.

Profileria on saatavilla nuppi- räkki- ja pedaalimallina, päätevahvistimella (ei pedaalimalli) tai ilman. Päätevahvistimena toimii tanskalainen 600W D-luokan IcePower -vahvistin, joka ei rakenteensa vuoksi paina juuri mitään eikä myöskään kuumene merkittävästi kovassakaan käytössä. Päätevahvistin voidaan myös kytkeä pois päältä kun laitetteesta vaaditaan linjatason ulostuloa.

Lue lisää Profilerista valmistajan sivulta.