Alennus

Mackie Creator Bundle – Kompakti setti sisällöntuotantoon

188,00 Hinta sis. alv 24%

Sisällöntuottaja-paketti tarjoaa työkalut podcastaukseen ja kevyeen ohjelmatuotantoon niin kotona kuin tien päälläkin.

0 kpl varastossa

4 kpl myymälässä

Mackien erinomainen kompakti tuotepaketti sisällöntuottajille, podcastaajille ja striimaajille! Mukana USB-mikrofoni, studiotason kuulokkeet ja monitorit.

Paketissa on pari pienikokoisia CR3-X -studiomonitoreja, suoraan nopeaan USB-C -väylään kytkeytyvä kondensaattorimikrofoni EM-USB ja MC-100 -kuulokkeet. Mikrofoni toimii omana äänikorttinaan, joten erillistä äänitykseen tarkoitettua korttia ei tarvita, ja siinä on myös oma kuulokeliittimensä tarkkailukuunteluun. Suositut CR3-X – aktiivikaiuttimet tarjoavat 50 wattia puhdasta ääntä pienessä koossa, riittävästi niin editointiin kuin musiikista nauttimiseen kun työpäivä on pulkassa.

Ominaisuudet:
  • Bundle-paketti podcastingiin ja kevyeen ohjelmantuotantoon
  • EM-USB USB-mikrofoni kuulokeliitännällä
  • MC-100 kuulokkeet
  • CR3-X 3″ 50W aktiivimonitorit

MC-100 kuulokkeissa tehokkaat elementit ja käyttömukavat pehmusteet ja päänauha. Mukana 6,3mm TRS-sovitin.

EM-USB kondensaattorimikrofoni ottaa käyttöjännitteensä USB-C -väylästä ja toimii omana äänikorttinaan. Rungossa on niin tasonsäätö kuin kuulokelähtö monitorointiin. Mikrofonin laaja kalvo sopii niin ihmisäänille kuin akustisille soittimille. Herttakuvio eliminoi hälyääniä tehokkaasti. Lujatekoisen mikrofonin mukana seuraa kevyt pöytäjalusta, telinesovite ja USB-johto.

Pienikokoiset CR3-X kaksitie-aktiivimonitorit ovat sarjansa kevyimmät, mutta niissäkin on akustisesti laadukkaat puukuoret, bassorefleksirakenne ja waveguide- muotoilu metallisessa etupaneelissa. 50W pääteaste, 3″ polypropyleenipinnoitettu kartio ja 0,75″ diskanttielementti sopivat niin audiotyöhön, pelikäyttöön kuin vapaa- ajan viihdekeskukseksi. Tasonsäätö sijaitsee parin toisessa kaiuttimessa, jonka voi kytkimellä valita joko vasemmalle tai oikealle, kuinka vain mukavimmin sopii.

Mukana seuraavat tarvittavat johdot niin RCA- kuin 3,5mm liitäntöihin.

Etupaneelissa kuulokeliitäntä, joka vaimentaa kaiuttimet.