Mackie Performer Bundle

290,00 Hinta sis. alv 24%

Solistipaketti sisältää kaksi dynaamista EM-89D laulumikrofonia, MC-100 – kuulokkeet ja mikserin jossa on laadukkaat Onyx-etuasteet ja GigFX-efektiosio. Mikseri toimii USB-äänikorttina molempiin suuntiin, ja tarjoaa myös latenssittoman cue-kuuntelun jota voi yhdistää koneelta palaavaan audioon esimerkiksi stemmalauluja äänittäessä.

0 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Mackie-mikrofoni, -kulokkeet ja pieni mikseri samassa paketissa!

MC-100 kuulokkeissa tehokkaat elementit ja käyttömukavat pehmusteet ja päänauha. Mukana 6,3mm TRS-sovitin.

EM-89D dynaaminen solistimikrofoni sopii niin laululle kuin soittimille. Herttakuvio eliminoi hälyääniä tehokkaasti. Mikrofoni on rakennettu kestämään kovankin keikkailun rasituksia päivästä toiseen. Mukana telinesovite, XLR-johto ja säilytyspussi.

Mackie ProFX6v3-äänipöytä on varustettu kahdella XLR/TRS-comboliittimellä ja se toimii 24bit/192kHz 2I/4O äänikorttina. Onyx-etuasteet tarjoavat 60dB gain- tasoa matalalla omakohinalla, joten ne toimivat epäherkkienkin mikrofonien kanssa. GigFX-efektimoottori tarjoaa 24 maustetta, mukaanlukien erilaiset viiveet ja kaiut. Mukana on tietenkin myös latenssiton cue-monitorointi, kaksialueinen EQ, korkeaimpedanssiset instrumenttitulot ja 100Hz ylipäästösuodin. Kun mukaan lasketaan linjatulot 3/4 ja 3,5mm tulo 5/6, mikserissä on yhteensä 6 tuloa. Mikseri on jämerän rautarunkoinen ja päädyt ovat lujaa ABS-muovia.

Ominaisuudet:

  • Bundle-paketti solisteille, karaokeharrastajille ja sooloartisteille
  • Mackie ProFX6v3-äänipöytä tarjoaa efektit ja toimii äänikorttina
  • Kaksi EM-89D dynaamista mikrofonia
  • MC-100 kuulokkeet