Martin THRILL Compact PAR Mini LED

134,00 Hinta sis. alv 24%

Martin THRILL Compact PAR Mini LED

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): SMP90280115 Osasto:

Martin THRILL Compact PAR Mini LED on pienikokoinen mutta erittäin tehokas valonlähde monenkokoisiin tapahtumiin. Sen värimaailma on tehokas ja värikylläinen, ja sen 7 kolmen watin LEDiä antavat valon, joka on tarpeksi tasainen seinäpintojen valopesuun, trussien sävyttämiseen ja niin etu- kuin takavaloksi. Sit-flat -muotoilun ansiosta Martin THRILL Compact PAR Mini LED on helppo asettaa niin tasojen alle, trussien sisään kuin muihinkin yleensä hankaliin paikkoihin.

THRILL Compact PAR Mini LED tarjoaa 36 värikylläistä, esiohjelmoitua sävyä ja RGB-sekoituksen kaikille mahdollisille muillekin sävyille. Laaja väripaletti sekä elektroninen strobo ja himmennin tekevät Martin THRILL Compact PAR Mini LEDistä erinomaisen työkalun hyvän parantamiseen. Mukana seuraa langaton ohjain, jonka avulla niin esiohjelmoitujen kuin uusien värien haku ja ohjelmointi sujuu käden käänteessä, osoittaen ja napsauttaen.

Erittäin kevyt, pienikokoinen ja kauko-ohjattava Martin THRILL Compact PAR Mini LED on varma valinta niin kiertäville esiintyjille, DJ:lle, klubeihin ja vaikka kotiinkin, kaikkialle missä tarvitaan ammattimaista valoa kohtuulliseen hintaan.

Ominaisuudet:
  • Kannettava, kevyt, helppokäyttöinen
  • Sit-flat -muotoilu sopii pieneen tilaan
  • Kaikki toiminnot suoraan kauko-ohjaimesta