MOTU 4pre

555,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

MOTU 4pre  6 x 8 ”hybrid” FireWire/USB2 äänikortti neljällä mikrofonietuasteella

Motu AudioDesk – täysiverinen työasemaohjelmisto (tulee laitteen mukana)

AudioDesk on monipuolinen äänityöasema Mac OS X, Windows7 ja Windows8 -ympäristöihin. Se kattaa kaikki tilanteet, joita äänen työstämisessä ja miksauksessa tarvitaan. Ammattitason AudioDesk osaa tallentaa ääntä useammalta äänikortilta samanaikaisesti 24bit/192kHz -tasoon saakka, ja vain koneen oma suorituskyky on rajana raitojen määrälle. Audion prosessointi tapahtuu 32-bittitilassa.

Monipuolinen moniraitatyöskentely ja raitojen käsittely samplen tarkkuudella ovat itsestään selviä ominaisuuksia. Virtuaalinen miksausympäristö 64 stereoväylään asti laajenee äärettömiin, kiitos Motun digitaalisen ”track bouncing” -raitasummauksen, jolla vaikka sata raitaa saa tiivistettyä yhdeksi laadun kärsimättä ja alkuperäisiä raitoja tuhoamatta. Miksausautomaatio hallitsee niin miksauspöydän kuin efektit – myös muiden valmistajien AU-, VST2 ja MAS -plugit, sekä raitojen leikkauksen aikajanalla. Näkymien tallentaminen mahdollistaa koko tiskin tai sen osien säätöjen säilömisen ja palauttamisen.

Audio

AudioDesk ei aseta keinotekoisia rajoja käytössä olevien raitojen määrälle. Tarjolla on niin monta raitaa kuin kone vain jaksaa pyörittää.

Miksaus

Perinteinen miksausnäkymä näyttää raidat kanavina. Joka kanavaan saa 20 inserttipistettä, ja stereoryhmiä on 32. Miksausautomaatio ohjaa tarvittaessa kaikkea, mukaan lukien efektien parametrit. Efektit voi sovittaa musiikin tempoon ja automaation ohjaus on kohdistettavissa audioon samplen tarkkuudella. Tarjolla on viisi automaatiotilaa ja useita käyttöä helpottavia toimintoja, kuten kokonaisuuksien merkitseminen lipuilla ja työkalut kontrollipisteiden hienosäätöön. Parametrit ilmoitetaan oikeina todellisuuteen perustuvina lukuina, kuten desibeleinä ja millisekunteina, ei virtuaalisina määrinä kuten joidenkin ohjelmien suosima 0-127 -asteikko.

Efektit

AudioDeskin mukana tulee suuri joukko reaaliaikaisia signaaliprosessoreja omin graafisin käyttöliittymin ja ohjaukseltaan yhteensopivina. Yhteensä niillä saadaan aikaan kaikki nykyajan audiotuotannoissa olennaiset toiminnot. Mukana on muun muassa kaksi-, neli- ja kahdeksankanavaiset ekvalisaattorit, kompressori, putkisimulaatio ja yliohjaus PreAmp-1 -plugilla, modulaatiosuodin, phaser, flanger, chorus sekä erilaisia kaikuja, tiloja ja viiveitä.

Converters 24-bit
Sample Rates 44.1, 48, 88.2, 96kHz
Analog In 4 x XLR/TRS combo
2 x 1/4″ TRS phone (balanced/unbalanced)
2 x 1/4″ hi-Z guitar
Analog Outputs 2 x 1/4″ balanced TRS main out
2 x 1/4″ balanced TRS line out
2 x 1/4″ TRS headphone
Digital Input 1 x RCA coaxial S/PDIF
Digital Output 1 x RCA coaxial S/PDIF
Computer I/O 1 x FireWire 400 (Type B)
1 x USB 2.0
Sync In/Out S/PDIF
SMPTE time code (LTC)
Headphone Output 2 x 1/4″ TRS phone with independent volume control
Phantom Power Individual +48V
Front panel 2 x 10-segment ladder LEDs • main outs
4 x 5-segment LEDs • inputs
2 x signal present LEDs • S/PDIF I/O
2 x signal present LEDs • stereo line out
4 x LEDs • 48V phantom power
4 x LEDs • -20 dB pad
5 x LEDs • mix/trim (main, line, S/PDIF, phone, trim)
1 x LED • Vol/Pan
Power Requirements 9-18V DC, 5W, tip + or –
FireWire bus power
DC power adapter included, required for stand-alone and USB 2.0 operation
Paino 0,00 kg
Mitat 0,00 × 0,00 cm
Valmistaja

Motu