MOTU 828x – 28 x 30 kanavaa Thunderbolt-väylällä!

866,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Thunderbolt™ on tulevaisuuden liitettävyyttä

Kun kaivataan parasta mahdollista liitettävyyttä, vastaa Thunderbolt-teknologia haasteeseen. Massiivinen määrä kaistaa mahdollistaa niin näyttöjen, kovalevyjen kuin muiden yksiköiden liittämisen työasemaan. Jopa kuusi eri laitetta liittyy väylään kerralla 828x:n ollessa ketjun viimeisenä, eikä väyläkapasiteetti ole silloin vielä likimainkaan täynnä. Plug-and-playn helppous yhdistyy kaistan kapasiteettiin ja matalaan latenssiin tavalla, jota ammattiaudiokortilta sopii odottaakin.

Nopea USB 2.0 – Mac, PC ja USB 3.0 yhteensopiva

Thunderbolt tulee yhä laajemmin käyttöön, ja nopea USB 2.0 tarjoaa yhteyden käytännössä kaikkien nykyisten Mac- ja PC-koneiden välille. Ja koska USB 2.0 -laitteet ovat yhteensopivia USB 3.0 -väylän kanssa, on 828x-äänikortti kestävästi käyttökelpoinen sijoitus.

28 tuloa ja 30 lähtöä

Liitettävyyttä riittää laajempiinkin kattauksiin, ja enemmän kuin yhdeltä äänikortilta sopisi odottaa: kaksi mikrofoni/instrumentti-komboliitintä etuasteilla, 8 balansoitua analogituloa/lähtöä, XLR-päälähdöt, 16 kanavaa ADAT-optista (tai 8 kanavaa 96 kiloherzillä), S/PDIF, word clock ja midi. Monipuolinen valikoima liittimiä mahdollistaa niin mikrofonien, sähkösoitinten kuin efektiprosessorien kytkemisen.

Tallentaa jopa 192 kiloherzillä

Uusi 828 on sarjansa viidettä sukupolvea, uusin alan mittakepeiksi muodostuneiden laitteiden sarjassa. Arvostus on saavutettu seuraamalla uusinta kehitystä ja panostamalla aina parhaisiin saatavilla oleviin osiin ja työmetodeihin.

Studioluokan mikrofonietuasteet – ja niissä lähdöt ennen muuntimia

Käytätkö ulkoisia ekvalisaattoreita ja kompressoreja? Molemmissa 828X:n mikrofonikanavissa on lähdöt digitoimattoman signaalin syöttämiseksi prosessoitavaksi. 828x:n ainutlaatuinen V-Limit™ -rautalimitteri kykenee käsittelemään jopa +12 desibelin tasoja digitaalisesta nollakohdasta mitaten signaalin silti säröytymättä – erinomainen turvamarginaali kriittisissä äänitystilanteissa. 828x:n puhtaat ja neutraalit etuasteet sopivat erinomaisesti tekniikkoihin, joissa signaalin luonnetta muokataan digitaalisella prosessoinnilla.

Sisäinen digimikseri efekteillädigital-mixer

Äänitä, kuuntele, reititä ja prosessoi tuloja ammattilaadun sisäisen CueMix FX -digimikserin kautta ilman latenssia ja työasemasi prosessoria kuormittamatta. Lisää kompressori, ekvalisaattori ja kaiku suoraan 828x:n digitaalisesta efektiprosessorista.

Stand-alone -moodissa mikserinä

Irrota 828x työasemasta ja ota jo luodut miksausratkaisut tien päälle käyttämällä laitetta erillisenä äänipöytänä efekteineen. Asetuksia ja säätöjä pääsee muokkaamaan etupaneelin takavalaistusta nestekidenäytöstä.

Jämerä metallikuori on tehty kestämään

Valmistaja saa edelleen hyvää palautetta ensimmäisen 828:n käyttäjiltä. Yli 10 vuotta sitten markkinoidun laitteen kevyt alumiinikuori on luja ja kestävä, kuten muissakin MOTU-laitteissa, ja pitää pintansa niin studiossa kuin tien päällä. Se muistuttaa niistä haasteista joihin vastaamiseen tarvitaan huippuluokan suunnittelua ja osaamista.

Mac OS X ja Windows -yhteensopiva niin Mac OS X kuin Windows (8/7/Vista) -käyttöjärjestelmien, sekä WDM/ASIO/Core Audio -ajureilla kaikkien ammattiaudio-ohjelmien kanssa.

828x on insinööritaidon mestarinäyte ja pitkän työn tulos. Se kuuluu myös äänen laadussa.

  • MIDI I/O. Kytke midilaitteesi ilman erillistä sovitinta.
  • 96 kHz optiset väylät. Kahdella väylällä 8 kanavaa SMUX -digituloja ja -lähtöjä
  • Laajennettavuus. Lisää MOTU-laitteita sitä mukaa kun tarpeet tuloille ja lähdöille kasvavat
  • Viritin. Tarkista soitinten vire helposti ja tarkasti
  • Synkronointi SMPTE-aikakoodiin ilman erillista sovitinta
  • Audioanalysaattori ja oskilloskooppi. Tarkista vaiheet ja taajuustasapaino suoraan graafisesta kuvaajasta

Tarvitsetko FireWire -tukea? Silloin valintasi on 828mk3 Hybrid

828mk3 Hybrid tarjoaa käytännössä samat ominaisuudet kuin 828x (mukaanlukien USB 2.0), paitsi että Thunderboltin asemesta se kommunikoi työaseman kanssa FireWire-väylän kautta. Liittimet ovat FireWire 800:sta tuttuja B-mallin jakkeja, mutta ne toimivat FireWire 400 -portteina ja ovat siten yhteensopivia olipa työasemassasi FireWire A- tai B-portti.

Motu AudioDesk – täysiverinen työasemaohjelmisto (tulee laitteen mukana)

audiodesk

AudioDesk on monipuolinen äänityöasema Mac OS X, Windows7 ja Windows8 -ympäristöihin. Se kattaa kaikki tilanteet, joita äänen työstämisessä ja miksauksessa tarvitaan. Ammattitason AudioDesk osaa tallentaa ääntä useammalta äänikortilta samanaikaisesti 24bit/192kHz -tasoon saakka, ja vain koneen oma suorituskyky on rajana raitojen määrälle. Audion prosessointi tapahtuu 32-bittitilassa.

Monipuolinen moniraitatyöskentely ja raitojen käsittely samplen tarkkuudella ovat itsestään selviä ominaisuuksia. Virtuaalinen miksausympäristö 64 stereoväylään asti laajenee äärettömiin, kiitos Motun digitaalisen ”track bouncing” -raitasummauksen, jolla vaikka sata raitaa saa tiivistettyä yhdeksi laadun kärsimättä ja alkuperäisiä raitoja tuhoamatta. Miksausautomaatio hallitsee niin miksauspöydän kuin efektit – myös muiden valmistajien AU-, VST2 ja MAS -plugit, sekä raitojen leikkauksen aikajanalla. Näkymien tallentaminen mahdollistaa koko tiskin tai sen osien säätöjen säilömisen ja palauttamisen.

Audio

AudioDesk ei aseta keinotekoisia rajoja käytössä olevien raitojen määrälle. Tarjolla on niin monta raitaa kuin kone vain jaksaa pyörittää.

Miksaus

Perinteinen miksausnäkymä näyttää raidat kanavina. Joka kanavaan saa 20 inserttipistettä, ja stereoryhmiä on 32. Miksausautomaatio ohjaa tarvittaessa kaikkea, mukaan lukien efektien parametrit. Efektit voi sovittaa musiikin tempoon ja automaation ohjaus on kohdistettavissa audioon samplen tarkkuudella. Tarjolla on viisi automaatiotilaa ja useita käyttöä helpottavia toimintoja, kuten kokonaisuuksien merkitseminen lipuilla ja työkalut kontrollipisteiden hienosäätöön. Parametrit ilmoitetaan oikeina todellisuuteen perustuvina lukuina, kuten desibeleinä ja millisekunteina, ei virtuaalisina määrinä kuten joidenkin ohjelmien suosima 0-127 -asteikko.

Efektit

AudioDeskin mukana tulee suuri joukko reaaliaikaisia signaaliprosessoreja omin graafisin käyttöliittymin ja ohjaukseltaan yhteensopivina. Yhteensä niillä saadaan aikaan kaikki nykyajan audiotuotannoissa olennaiset toiminnot. Mukana on muun muassa kaksi-, neli- ja kahdeksankanavaiset ekvalisaattorit, kompressori, putkisimulaatio ja yliohjaus PreAmp-1 -plugilla, modulaatiosuodin, phaser, flanger, chorus sekä erilaisia kaikuja, tiloja ja viiveitä.

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Motu