MOTU 8PRE-ES, 52-kanavainen Thunderbolt ja USB -äänikortti

1390,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

MOTU 8PRE-ES – 52-kanavainen Thunderbolt™/USB audio interface -äänikortti

MOTU 8pre-es on laadukas, 52-kanavainen Thunderbolt™/USB audioäänikortti Mac, Windows ja iOS -järjestelmiin. Se tarjoaa kahdeksan huippuluokan mikrofonietuastetta kätevässä yhden unitin räkkikoossa, kahdeksan balansoitua ESS Sabre32™ DAC -audiolähtöä, erittäin matalalatenssiset ajurit, digitaalisen DSP-miksauksen ja -efektiprosessoinnin ja sen kaikki ominaisuudet ovat aidosti samasta maailmasta kuin MOTUn uusi, uraauurtava 828es -malli.

 

Jokainen mikrofonitulo kykenee 118dB dynamiikka-alueeseen (-129 dBu EIN) ja gain, pad-vaimennus kuin 48V phantomjännite ovat erillisesti etäohjattavissa. Arvostettu ESS Sabre32™ DAC -tekniikka mahdollistaa sen, että kaikissa kahdeksassa balansoidussa, DC-paritetussa lähdössä dynamiikka on 123 desibeliä, ja audion laatu on sama kuin MOTUn 1248-lippulaivalamallissa. Lähdöt on toteutettu 6,3mm TRS liittimin.

Tarkkaamon puolella tarpeellisista ominaisuuksista MOTU 8pre-es tarjoaa sisäänrakennetun talkback-mikrofonin omalla etupaneeliin asennetulla kytkimellään, A/B-kuunteluvaihtoehdot monitorien välillä, monosummauksen valituille monitoripareille ja mute-vaimennuksen.

 

Latenssi on RTL-mitattuna (round-trip molempiin suuntiin) Thunderbolt-väylää käytettäessä jopa niinkin pieni kuin 1,6 ms kun näytteenottotaajuus on 96 kHz, ja USB-väylälläkin vain 1,9 millisekuntia.

Muita ominaisuuksia ovat muun muassa Word Clock tulo ja -lähtö, sekä kaksi paria optisia tuloja ja lähtöjä joista toinen pari on käännettävissä stereo TOSLink muotoon sekä USB-liityntä iOS™ -laitteisiin (tarvittaessa erikseen hankittavalla standardi-kamerasovittimella). Uusi Touch Console™ -verkkoapplikaatio mahdollistaa ohjauksen mobiililaitteista, joustavan matriisimallin reitityksen ja signaalijaon, miksauksen langattomalla Wi-Fi -ohjauksella ja AVB-TSN audio networking -lärjestelmälaajennuksen. Etupaneelissa on kaksi kuulokelähtöä.

Miksatessa MOTU 8pre-es tarjoaa brittihenkisen nelialueisen EQ:n, tilat, viiveet ja LA2A-klassikkomallisen kompression. 48-kanavaisessa digimikserissä on 7 stereo-auxlähtöä, 3 ryhmää, mahdollisuus 64 verkkotuloon ja kokonaisuuden ryhmittely vastaa klassisia rautapuolen äänitiskejä.

 

MOTU 8pre-es on rakennettu jämerään metallikuoreen, ja kestää kovaa ammattikäyttöä.

Paino 1,90 kg (kilogramma)
Mitat 0,48 × 0,05 cm (senttimetri)
Valmistaja

Motu