MOTU 8pre USB Audio Interface

749,00 Hinta sis. alv 24%

16 x 12 USB audio interface w/ 8 mic inputs

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

MOTU 8pre pähkinänkuoressa:

Tee tietokoneestasi tehokas audiotyöasema kahdeksalla mikrofonisisääntulolla, tai laajenna jo olemassaolevaa järjestelmää kahdeksalla korkealaatuisella mikrofoni/instrumenttitulolla.

MOTU 8pre äänikortti/etuaste tuo tarjolle kaiken, mitä tarvitset muuttaaksesi tietokoneesi tehokkaaksi 24-bittiseksi 96kHz digitaaliseksi audiotyöasemaksi. Siinä on kahdeksan mikrofoni/instrumenttietuastetta 96kHz analogisella tallennuksella ja toistolla, ja kahdeksan kanavaa ADAT-optista väylää molempiin suuntiin. Suoraan koneeseen se kytkeytyy USB 2.0 -väylän kautta, samalla kulkevat myös MIDI-käskyt sisään ja ulos. Järjestelmää voi laajentaa lisäämällä useampia 8pre-yksikköjä tai muita MOTU-äänikortteja.

8pre ensisijaisena äänikorttina:

Mukana seuraavan CueMix™ -ohjelman avulla hallinnoit kaikkia 16 tuloa suoraan koneelta. Kahdeksan kanavaa optista ADAT-tuloa ja -lähtöä tekevät 8pre:stä erinomaisen kumppanin digimikserille. Kaksi ADAT-väylää suuntaansa takaavat että täydet 8 kanavaa saadaan käyttöön jopa 96kHz näytteenottotaajuudella.

8pre:n kautta voit liittää niin mikrofonit kuin sähkösoittimet ja jopa efektilaitteet, ja sisääntulevan signaalin monitorointi sujuu laitteen omista päälähdöistä ja kuulokelähdöstä ”suoraan raudasta” – lähes latenssitta ja kuormittamatta tietokoneen prosessoria. Pää- ja kuulokelähdöille voi tarvittaessa luoda erilliset monitorimiksaukset, ja kaikkia kanavia (mukaanlukien kuunteluun ohjattu talkback) ohjataan mukana tulevasta CueMix Console™ -ohjelmasta aivan kuin isosta äänipöydästä.

8pre tarjoaa audion rinnalle myös 16 kanavan midi-tulon ja -lähdön kun se on kytketty tietokoneeseen USB-kaapelilla. Yhdistä mikä tahansa midi-laite: kontrolleri/koskettimisto, äänimoduli, ohjausyksikkö tai rumpukone. Ajoitus on aina samplentarkasti taimissa ohjelmistosi kanssa.

8pre on yhteensopiva niin Mac OS X (10.6 tai uudempi) kuin Windows (8/7/Vista) -käyttöjärjestelmien, sekä WDM/ASIO/Core Audio -ajureilla kaikkien ammattiaudio-ohjelmien kanssa. Voit myös käyttää mukana tulevaa AudioDesk -työasemaohjelmaa ja sen 24-bittistä tallennusta/editointia ja 32-bittistä miksausta, prosessointia ja masterointia Mac OS -koneissa.

8pre mikrofonietuastelaajennuksena:

8pre on omillaan kahdessa eri roolissa. Kun USB-kaapelia ei ole kytketty, se toimii kahdeksankanavaisena A/D-muuntimena kääntäen analogisisääntulojen signaalit ADAT-optisiin väyliin digitaalisesti eteenpäin vietäviksi. Näin 8pre voi toimia etuasteena niin MOTU 828:lle, 896:lle, Travelerille tai toiselle 8pre:lle, ja tuoda optisen väylän kautta kahdeksan laadukasta mikrofonietuastetta jo olemassa olevaan settiin. Koska yhteys on täysin digitaalinen, kulkee audio koko matkan näytteentarkasti sellaisena kuin se etuasteesta lähti.

8pre onkin mainio tapa saada optisella väylällä varustettuun äänikorttiin tai digimikseriin kahdeksan mikrofonietuastetta. Jos sinulla on jo esimerkiksi MOTU 828 (mkII tai mk3), 896 (HD tai mk3) or Traveler (original tai mk3) -kortti CueMix DSP -miksausohjelmalla, 8pre:n tulot näkyvät automaattisesti isäntäohjelman CueMix-ohjelmassa ilman erillistä reitittämistä. Näin 8pre liittyy osaksi jo olemassaolevaa järjestelmää, silloinkin kun isäntälaite ei ole kiinni erillisessä työasemassa vaan toimii itsenäisesti stand-alone -moodissa.

Jos sinulla on 828mk3, 896mk3, 2408mk3, digimikseri tai muu äänilaite joka tukee 96kHz optista väylää ja tarjoaa kaksi optista tuloa, kytkeytyy 8pre molempien väylien kautta ja mahdollistaa siten täydet kahdeksan kanavaa A/D-muunnosta korkeilla 88.2 ja 96kHz näytteenottotaajuuksilla.

Ominaisuudet:

 • Nopea USB 2.0 -äänikortti Mac- ja Windows-koneille. 16 sisääntuloa 8 mikrofonietuasteella, 12 lähtöä erillisin kuuloke- ja päälähdöin.
 • Kahdeksan XLR/TRS-komboliitintä. Kytke kahdeksan mikrofonia, tai yhdistelmä mikrofoneja, sähkösoittimia ja analogisia äänilähteitä.
 • Jokainen analogitulo tarjoaa kristallinkirkkaan etuasteen sekä XLR- että TRS-tuloissa, 24-bittiset 96kHz muuntimet, kanavakohtaisen 48 voltin phantomjännitteen, 20dB padin ja etupaneelin tasonsäätimet. Tämä mahdollistaa erityyppisten mikrofonien yhtäaikaisen käytön.
 • Kahdeksan kanavan ADAT-optinen tulo ja lähtö, kahdet optiset liittimet kumpaankin suuntaan korkeille 88.2 ja 96 kHz näytteenottotaajuuksille.
 • Toimii optisena laajennuksena. Kytke 8pre mihin tahansa ADAT-optiseen laitteeseen (äänikortit, mikserit ym.) ja lisää siten jo olemassaolevaan järjestelmään 8 uutta mikrofonietuastetta.
 • Erilliset tulot ja lähdöt, ei jaettuja kanavia. Jokainen 8pre:n kanavista hallinnoi omaa väyläänsä, niin mikrofonitulot, ADATit, kuulokelähtö kuin päälähdöt.
 • CueMix DSP™ lähes latenssiton cue-monitorointi.
 • Mahdollisuus luoda useita rinnakkaisia CueMix DSP -miksauksia. Jopa kahdeksan samanaikaista monitorimiksausta pää- ja kuulokelähtöihin. Lisää cue-monitorointiin latenssittomat send/return -liitännät ulkoiselle raudalle.
 • Mittarointi etupaneelissa. Viisisegmenttiset mittarit kaikille analogituloille, tilaosoittimet kellolle ja äänikortti/laajennus-toimintatilalle.
 • 8pre-midiMidi-tulo ja -lähtö. Midikontrollerit ja äänimodulit voi kytkeä ilman eri sovitinta ja niitä hallinnoidaan suoraan ohjelmasta.
 • Laajennettava. Lisää uusia MOTU 8pre, UltraLite, 828, 828, 896 tai Traveler -yksiköitä tuloiksi ja lähdöiksi, tai kytke 8pre optisesti mihin tahansa ADAT-yhteensopivaan korttiin tai äänipöytään.
 • Erilliset TRS-päälähdöt ja etupaneelin kuulokelähtö omilla tasonsäädöillään.
 • SMPTE-aikakoodiin synkronointi mistä tahansa analogitulosta.
 • SMPTE-aikakoodin syöttö missä tahansa analogilähdössä.8pre smpte
 • 32- ja 64-bittiset natiiviajurit Mac OS X (10.6 tai uudempi) ja Windows (8/7/Vista) käyttöjärjestelmille. ASIO, WDM, Wave, Core Audio ja Core MIDI -yhteensopivuus. Tukee kaikkia yleisiä Mac ja Windows -audio-ohjelmia.
 • Sataprosenttisen yhteensopiva nykyaikaisten audio-ohjelmien efektiprosessoinnin kanssa.
 • Mukana tulee monipuolinen AudioDesk -työasemaohjelma Mac-koneille.
 • Plug-and-play -yhteensopiva PC- ja Mac -koneissa. Liitä vain USB-kaapeli.
 • Mitat (ilman räkkikorvakkeita, nuppeja ja liittimiä): 482,6 × 177,8 × 44,5 mm (1U). Nuppien enimmäisulottuvuus 12,7mm

Motu AudioDesk – täysiverinen työasemaohjelmisto (tulee laitteen mukana)

AudioDesk on monipuolinen äänityöasema Mac OS X, Windows7 ja Windows8 -ympäristöihin. Se kattaa kaikki tilanteet, joita äänen työstämisessä ja miksauksessa tarvitaan. Ammattitason AudioDesk osaa tallentaa ääntä useammalta äänikortilta samanaikaisesti 24bit/192kHz -tasoon saakka, ja vain koneen oma suorituskyky on rajana raitojen määrälle. Audion prosessointi tapahtuu 32-bittitilassa.

Monipuolinen moniraitatyöskentely ja raitojen käsittely samplen tarkkuudella ovat itsestään selviä ominaisuuksia. Virtuaalinen miksausympäristö 64 stereoväylään asti laajenee äärettömiin, kiitos Motun digitaalisen ”track bouncing” -raitasummauksen, jolla vaikka sata raitaa saa tiivistettyä yhdeksi laadun kärsimättä ja alkuperäisiä raitoja tuhoamatta. Miksausautomaatio hallitsee niin miksauspöydän kuin efektit – myös muiden valmistajien AU-, VST2 ja MAS -plugit, sekä raitojen leikkauksen aikajanalla. Näkymien tallentaminen mahdollistaa koko tiskin tai sen osien säätöjen säilömisen ja palauttamisen.

Audio

AudioDesk ei aseta keinotekoisia rajoja käytössä olevien raitojen määrälle. Tarjolla on niin monta raitaa kuin kone vain jaksaa pyörittää.

Miksaus

Perinteinen miksausnäkymä näyttää raidat kanavina. Joka kanavaan saa 20 inserttipistettä, ja stereoryhmiä on 32. Miksausautomaatio ohjaa tarvittaessa kaikkea, mukaan lukien efektien parametrit. Efektit voi sovittaa musiikin tempoon ja automaation ohjaus on kohdistettavissa audioon samplen tarkkuudella. Tarjolla on viisi automaatiotilaa ja useita käyttöä helpottavia toimintoja, kuten kokonaisuuksien merkitseminen lipuilla ja työkalut kontrollipisteiden hienosäätöön. Parametrit ilmoitetaan oikeina todellisuuteen perustuvina lukuina, kuten desibeleinä ja millisekunteina, ei virtuaalisina määrinä kuten joidenkin ohjelmien suosima 0-127 -asteikko.

Efektit

AudioDeskin mukana tulee suuri joukko reaaliaikaisia signaaliprosessoreja omin graafisin käyttöliittymin ja ohjaukseltaan yhteensopivina. Yhteensä niillä saadaan aikaan kaikki nykyajan audiotuotannoissa olennaiset toiminnot. Mukana on muun muassa kaksi-, neli- ja kahdeksankanavaiset ekvalisaattorit, kompressori, putkisimulaatio ja yliohjaus PreAmp-1 -plugilla, modulaatiosuodin, phaser, flanger, chorus sekä erilaisia kaikuja, tiloja ja viiveitä.

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Motu