Motu LP32 USB/AVB Ethernet Audio Interface 4x ADAT I/O

733,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Motu LP32™ – ADAT (optinen) / USB / AVB-TSN äänikortti omalla DSP-prosessoinnilla ja virtuaalimikserillä

Motu LP32 kytkeytyy työasemaan, iOS-laitteeseen tai audioverkkoon kätevästi USB2 tai AVB-TSN Ethernet -väylän kautta, ja tarjoaa neljä kahdeksankanavaista ADAT-optista digitaalista audiotuloa ja -lähtöä. LP32 tukee standardiksi muodostunutta nelikanavaista SMUX-formaattia 88.2 ja 96 kHz taajuuksilla. Näytteenottotaajuudesta riippumatta jokainen ADAT tulo- ja lähtöryhmä on määriteltävissä myös TOSLink (optinen S/PDIF) stereopariksi.

Kompaktiin alumiiniseoskuoreen pakattu Motu LP32 kulkee helposti mukana kaikkialle, ja on omiaan niin studioon, estradeille kuin monenlaisiin audiotuotantoihin. Se toimii niin työaseman jatkeena kuin omana erillisesti ohjattavana yksikkönään, äänikorttina ja reitittimenä. Älylaitteen kautta hallinnoituna se on 32 erillisen optisen tulo- ja lähtökanavan äänipöytä 64 USB-kanavalla, 32 audioverkkokanavalla ja stereo-kuulokelähdöllä, yhteensä 258 samanaikaisella tulo- ja lähtökanavalla!

Motu LP32 on erinomainen tapa saada optiseksi digiääneksi muutettu materiaali tallennukseen, monitorointiin, reititykseen, prosessointiin ja muunnettavaksi toiseen formaattiin Motu LP32:n oman 48-kanavaisen konsolihenkisen äänipöydän kautta. Ilman erillisen työaseman latenssia ja työasemaprosessorin CPU:n kyykkäämättä. LP32:ssa on oma DSP-efektivalikoima joka on reititettävissä niin tuloihin, lähtöihin kuin ryhmälähtöihin. Classic Reverb™ tarjoaa jopa 60 sekunnin tilan, lisäksi mukana on valikoima vintagehenkisiä kompressoreja, nelialueinen parametrinen EQ ja gate.

Sama Motu LP32 toimii niin studion äänikorttina, kuin tien päällä efektein varustettuna äänipöytänä, kun tarjolla vain on sopivia optisia väyliä. Apple Airport™ ja muut Wi-Fi -reitittimet kytkeytyvät LP32:een tavallisella Ethernet-kaapelilla, minkä jälkeen ohjaus sujuu langattomasti vaikkapa tabletilta tai älypuhelimesta, tai molemmista samalla kertaa.

Tuloja ja lähtöjä voi helposti lisätä liittämällä Motu LP32:n AVB Ethernetin kautta muihin Motu AVB-laitteisiin, ja kokonaisuutta voi laajentaa verkottamalla lisää työasemia ja äänikortteja. Järjestelmä on hallittavissa suoraan verkkoselaimesta, niin tietokoneelta kuin älylaitteelta, internetyhteydellä ja langattomasti, tai audiolähiverkon kautta.

Studiossa, lavalla ja asennuksissa, Motu LP32 toimii aina yhtä lailla luotettavasti.

Motu LP32 pähkinänkuoressa:

 • 32 kanavaa ADAT-optista ”valokuituääntä”
 • 4 kahdeksan kanavan ADAT-ryhmää 44.1 tai 48 kHz tuloja ja lähtöjä tai 16 kanavaa neljällä 88.2 tai 96 kHz SMUX-väylällä
 • Optiset tulot ja lähdöt määriteltävissä optisiksi 44.1 – 96 kHz TOSLink S/PDIF-stereoväyliksi
 • Monipuoliset reititys-, konvertointi- ja splitteriominaisuudet, kaikki tulot reititettävissä kaikkiin lähtöhin tai jaettavissa useampaan lähtöön
 • Monipuoliset formaattien väliset muunnokset, reititys optisten väylien, AVB:n ja USB:n välillä
 • Toimii niin työasemareitittimenä, erillislaitteena kuin osana AVB-TSN -verkkoa
 • Ethernet-liitäntä Wi-Fi -reitittimelle tai verkkokaapelille, ohjaukseen ja verkotukseen
 • Tehokas 48 kanavan virtuaalimikseri omalla DSP:llä, reitityksellä ja signaalijaolla
 • DSP-mikserissä 48 tulokanavan lisäksi 7 stereo aux -lähtöä, 3 stereoryhmää ja 32 verkkotuloa
 • DSP-efekteissä kaiku, nelialueinen EQ, gate ja kompressorit
 • Yhdistettävyys niin nopean USB 2.0 (3.0 ja iOS -yhteensopiva) kuin AVB -väylän kautta
 • Matalalatenssiset ja erittäin vakaat MOTU-ajurit
- Ohjattavissa suoraan verkkoselaimesta tietokoneella tai älylaitteella
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Motu