Motu M64 USB/AVB Ethernet Audio Interface

711,00 Hinta sis. alv 24%

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Motu M64™ – MADI / USB / AVB-TSN Ethernet-äänikortti omalla DSP-prosessoinnilla ja virtuaalimikserillä

Motu M64 kytkeytyy työasemaan, iOS-laitteeseen tai audioverkkoon kätevästi USB2 tai AVB-TSN Ethernet -väylän kautta, ja tarjoaa niin koaksiaaliset kuin optiset, digitaaliset MADI-audiotulot ja lähdöt kaikissa vakiintuneissa formaateissa, kaikilla tavallisilla näytteenottotaajuuksilla.

Motu M64 kulkee helposti mukana kaikkialle, ja alumiiniseoskuorensa ansiosta kestää käyttöä. M64 on omiaan niin studioon, estradeille kuin monenlaisiin audiotuotantoihin. Se toimii niin työaseman jatkeena kuin omana erillisesti ohjattavana yksikkönään: äänikorttina, reitittimenä, repeater-yksikkönä, splitterinä signaalijaossa ja formaattimuuntimena. Älylaitteen kautta hallinnoituna Motu M64 pyörittää kahta erillistä 64 kanavan MARI-ryhmää tuloja ja lähtöjä, 64 verkkokanavaa ja stereo-kuulokelähtöä, yhteensä 386 samanaikaista tulo- ja lähtökanavaa!

Motu M64 on erinomainen tapa saada MADI-materiaali tallennukseen, monitorointiin, reititykseen, prosessointiin ja muunnettavaksi toiseen formaattiin Motu M64:n oman 48-kanavaisen konsolihenkisen äänipöydän kautta, ilman erillisen työaseman latenssia ja CPU-rasitusta. Motu M64:ssa on oma DSP-efektivalikoima joka on reititettävissä niin tuloihin, lähtöihin kuin ryhmälähtöihin työaseman asetuksista riippumatta. Classic Reverb™ tarjoaa jopa 60 sekunnin tilan, lisäksi mukana on valikoima vintagehenkisiä kompressoreja, nelialueinen parametrinen EQ ja gate.

Sama Motu M64 toimii niin studion äänikorttina, kuin tien päällä efektein varustettuna äänipöytänä. Apple Airport™ ja muut Wi-Fi -reitittimet kytkeytyvät LP32:een tavallisella Ethernet-kaapelilla, minkä jälkeen ohjaus sujuu langattomasti vaikkapa tabletilta tai älypuhelimesta, tai molemmista samalla kertaa.

Tuloja ja lähtöjä voi helposti lisätä liittämällä Motu M64:n toiseen Motu AVB-laitteeseen tai verkottamalla AVB Ethernetin kautta lisää työasemia ja äänikortteja. Järjestelmä on hallittavissa suoraan verkkoselaimesta, niin tietokoneelta kuin älylaitteelta, internetyhteydellä ja langattomasti, tai audiolähiverkon kautta.

Motu M64 toimii aina yhtä lailla luotettavasti, niin studiossa kuin lavalla ja verkkoasennuksissa.

Motu M64 pähkinänkuoressa:

 • 256 kanavaa MADI-tuloja ja -lähtöjä
 • Optinen MADI tarjoaa 64 kanavaa tuloja ja lähtöjä
 • Erillinen koaksiaalinen BNC MADI tarjoaa 64 kanavaa tuloja ja lähtöjä
 • Duplikaattilähtö
 • Monipuoliset reititys-, konvertointi- ja splitteriominaisuudet, kaikki tulot reititettävissä kaikkiin lähtöhin tai jaettavissa useampaan lähtöön
 • Optisen MADIn muunnos koaksiaaliseksi MADIksi, reititys työasemien ja kaikkien AVB-TSN -verkon laitteiden välillä
 • Toimii niin työasemareitittimenä, erillislaitteena kuin osana AVB-TSN -verkkoa
 • Ethernet-liitäntä Wi-Fi -reitittimelle tai verkkokaapelille, ohjaukseen ja verkotukseen
 • Tehokas 48 kanavan virtuaalimikseri omalla DSP:llä, reitityksellä ja signaalijaolla
 • DSP-mikserissä 48 tulokanavan lisäksi 7 stereo aux -lähtöä, 3 stereoryhmää ja 64 verkkotuloa
 • DSP-efekteissä kaiku, nelialueinen EQ, gate ja kompressorit
 • Yhdistettävyys niin nopean USB 2.0 (3.0 ja iOS -yhteensopiva) kuin AVB -väylän kautta
 • Matalalatenssiset ja erittäin vakaat MOTU-ajurit
- Ohjattavissa suoraan verkkoselaimesta tietokoneella tai älylaitteella
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Motu