Alennus

N-ear Stealth360 DISCREET COMMUNICATIONS EARPIECE

190,00 Hinta sis. alv 24%

N-Ear Stealth 360: uusi tulokulma in-ear -kuulokkeisiin

2 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): 4NE360MS122SKS3 Osastot: ,

Stealth 360 on johtavien tanskalaisten in-ear -asiantuntijoiden kehittämä ja Tanskassa valmistettu, markkinoiden pienin, langallinen korvakuuloke. Poikkeuksellista N-Ear Stealth 360 -korvakuulokkeessa on, että mikroelementin mahdollistaman rakenteen ansiosta ja avointa korvasovitetta käytettäessä kuulokkeet eivät juurikaan tunnu korvassa eivätkä lainkaan muuta ja vaimenna ympäristön ääniä!

Selkeä puheen ymmärrettävyys

Maailmalla tuote on jo vankasti käytössä mm. America’s Got Talent, Denmark’s Got Talent, Gordon Ramseyn The F-Word ja Voice Junior -tuotannoissa. N-Ear Stealth 360 in-ear -kuulokkeet tarjoavat erittäin selkeän puheen ymmärrettävyyden missä tahansa IFB-, tuotanto-, komento- ja monitorointiympäristöissä:

  • teatterilavat
  • tv- ja radiostudiot
  • orkesterimontut
  • live-tapahtumat
  • aulapalvelut
  • turvapalvelut

Stealth 360 -kuulokkeet korvissa voit vaikka miksata saliääntä ja kuulla komennot; johtaa orkesteria ja kuulla komennot ja clickin; esiintyä näyttämöllä ja kuulla komennot sekä reagoida vuorosanojen ja liikeäänien oikeisiin tulosuuntiin; juontaa keskusteluohjelmaa ja kuulla tuottajan ohjeet ja kaiken muun studiossa/lavalla tapahtuvan toiminnan ja puheen luonnollisesti; tai vaikkapa hoitaa aulapalveluja tai turvatoimia menettämättä tarkkaa hahmotuskykyä ympärillä tapahtuvista asioista.

Uusi käyttökokemus

N-ear Stealth 360 mahdollistaa totutusta poikkeavat käyttötavat ja hyvinkin uuden käyttökokemuksen. Perinteiseen tapaan yhdellä suljetulla kuulokkeella kuunnellessa puheen ja ympäristön hahmottaminen on haasteellista ja kuunteluvoimakkuus on oltava melko korkea. Käytettäessä N-Ear Stealth 360 stereomallia avoimilla korvasovitteilla aivot tulkitsevat kuulokkeesta tulevan äänisignaalin voimistuvan n. 6 dB:llä kaksipuolisen kuulemisen yhteisvaikutuksen etuna (binauraalinen redundanssi, tai summaatiovaikutus) samalla kun taustaäänet ovat edelleen kuultavissa kuin kuulokkeita ei olisi korvissa lainkaan. Puheen ymmärrettävyys ja ympäristön hahmottaminen paranevat ja kuunteluvoimakkuus pysyy alhaisempana. Tilanteen niin vaatiessa, korvasovitteita voi myös näppärästi sekoittaa optimaalisen eristys/avoimuus -suhteen saavuttamiseksi korvien välillä.

N-Ear Stealth 360 toimivat minkä tahansa markkinoilla olevan langallisen tai langattoman in-ear -monitorointijärjestelmän kanssa. Kevlar-vahvistettu johto on lähes rikkoutumaton, ja on vaihdettavissa käyttötarpeen mukaan. Mukana tulee myös vaihdettavat vaikkusuodattimet. Vakiomallit ja tarvikkeet ovat saatavilla oheisina variantteina:

  • mono ja stereo (169€ ja 258€ alv0%)
  • värit: kirkas, musta, tumma ruskea
  • liittimet: 3,5 mm mono ja stereo, 2-nap. Cleartube
  • korvasovitteet (XS, S, M, L): avoin, puoliavoin, suljettu