Native Instruments Komplete 12 UPD (K 2-11) U

198,00 Hinta sis. alv 24%

KOMPLETE 12 päivitys KOMPLETE 2-11 -ohjelmien omistajille

0 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YNI25778 Osastot: ,
Native Instruments KOMPLETE 12 – lajinsa johtava tuotanto-ohjelmisto

Tämä päivitys toimii vain KOMPLETE 2-11 -ohjelmien käyttäjille. Et voi asentaa ja aktivoida tätä versiota, ellei sinulla ole jotain yllä mainituista vaadituista tuotteista!

NI KOMPLETE-12 packshotincluded-products 800

Native Instruments KOMPLETE 12 kokoaa yhteen pakettiin kokonaiset 53 eri tuotetta, yli 25 000 soundia ja 220 gigaa soittimia ja efektejä. Mukana ovat mm. KONTAKT 6, TRK-01, DISCOVERY SERIES: MIDDLE EAST, SESSION STRINGS 2, MOD PACK ja 10 lisälaajennusta. Koko paketin ostaja säästää yli 85% ohjelmien omista hinnoista, ja kun ostaa KOMPLETE 12 -paketin nyt, saa virtuaalisen analogisyna MASSIVEn kauan odotetun seuraajan MASSIVE X:n ladattavaksi veloituksetta heti kun se valmistuu!

Kattava kokoelma työkaluja tarkoittaa enemmän ääntä ja enemmän luovaa vapautta, kaikki yhden kokonaisuuden puitteissa. Uusi, laaja päivitys tuo mukaan paitsi uudet synat, samplet ja soittimet, myös upouudet lisälaajennukset. Koskaan ei tyylien kirjo ole ollut näin monipuolinen, ja maustetta löytyy joka lähtöön. Uusin KOMPLETE tuo peliin 9 uutta soitinta ja efektiä, 10 Expansions-laajennusta, yhteensä yli 50 eri soitinmallinnusta ja efektiä.

Kun valmiit soittimet eivät riitä, on aina mahdollista rakentaa lisää. KOMPLETE 12 tarjoaa kaksi rakennusalustaa: KONTAKT 6:n edistyneen samplauksen ja REAKTOR 6:n modulaarimallinnuksen. Yhdessä ne tarkoittavat tuhansia NI-soittimia ja sovelluksia, satojen valmistajien yhteistyötä ja tietenkin alati kasvavaa käyttäjien yhteisöä. Kehitykseen on helppo päästä kiinni aloittamalla valmiista, vakiona seuraavista kirjastoista, ja siirtyä asteittain syvemmälle audionluonnin saloihin.

Orkesterin arsenaali
  • 13 syntetisaattoria, alkaen uskollisista rautaklassikkojen mallinnuksista ja jatkuen kauas perinteisen elektroniikan ulkopuolelle. 80-luvun hittisoundeista tuttu FM-synteesi löytyy FM8:sta, FORM tarjoaa uudet tekstuurit ja tuntematon tulevaisuus avautuu vihdoin MASSIVE X:n avulla, kun päivitys ilmestyy.
  • 20 sample-soitinta kuten UNA CORDA ja THE GIANT -pianot, modernin popsoundin SESSION STRINGS 2 ja etniset, perinteiset erikoisuudet DISCOVERY SERIES: MIDDLE EAST -kokoelmasta tarjoavat laajan soitinkirjon. Perkussio- ja rumpupuolella KOMPLETE 12 sisältää viisi eri rytmityökalua, teknosta leffaorkestraatioihin. BATTERY 4 on perinteisten rumpusettien paletti, TRK-01 konesoundien kuningas ja POLYPLEX tarjoaa loputtomasti hienompaa ja randomimpaa säätövaraa keksijöiden ja kokeilijoiden iloksi.
  • 10 ekspansio-pakkia laajentaa kokonaisuutta joka suuntaan, ja tarjolla on niin synapresettejä, rumpu- ja perkussiosettejä, ääniä ja sampleja kuin looppeja. Huippuluokan artistit ja tuottajat ovat väkertäneet ääniä iloksemme, ja lopputulokset toimivat niin työasemissa kuin NI-tuotteissa kuten MASSIVE, BATTERY 4 ja MONARK.
  • 15 efektiä luo lähes loputtomat mahdollisuudet soundien muokkaukseen ja hienosäätöön. Studiolaatuiset tehosteet REPLIKAn viivealgoritmeista klassisen-vinoihin MOD PACK -tehosteihin ja perinteisiin efekteihin, vahvistin- ja kaappimallinnuksiin jotka löytyvät GUITAR RIG 5 PROn 53 efektistä ja 17 simulaatiosta.

Yhteensä KOMPLETE 12 sisältää huimat 25 000 soundia, jotka on helppo ottaa käyttöön ja aloittaa äänityö melkein saman tien.

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)