Novation Impulse 25 monipuolinen MIDI-kosketinohjain

167,00 Hinta sis. alv 24%

Novation Impulse – Tarkka ja nopea MIDI-kontrolleri

2 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Impulse on Novationin ammattitason USB/MIDI-kontrolleri-sarja, jossa on entistäkin parempi koskettimisto ja säätimet sekä Novationin Automap-softa. Impulsessa on myös 8 taustavalaistua painiketta joilla voi kontrolloida arpeggioita, biittejä ja laukoa äänileikkeitä Ableton Livessä.

Luo ilmaisurikkaita esityksiä

Erittäin herkkä, täysikokoinen piano-tyylinen näppäimistö, jossa on puolipainotettu kosketus, aftertouch sekä Sustain- ja Expression-pedaaliliitännät.

Tallenna esityksesi erinomaisella tarkkuudella

Novationin korkeanopeuksinen skannaus (HRS) -tekniikka skannaa näppäimistön 10 000 kertaa sekunnissa, jotta se voisi tarkasti tallentaa kaikki soittosi vivahteet.

Määritä kaikki ohjaimet helposti

Hanki käytännönläheisiä musiikkituotanto-ohjelmistoja, kuten Ableton Live, Logic Pro ja Pro Tools; ja käytä Automapia DAW- ja plug-in-parametrien automaattiseen määritykseen ja ohjaukseen.

Muokkaa soundisi

Käsittele ääniäsi ja miksaa käyttämällä Impulse 25:n sileätoimisia nuppeja, matalan profiilin fadereita ja määritettäviä painikkeita, LCD-näytön antaman palautteen avustamana.

Tee enemmän Drum Padeillä

Kahdeksan nopeuden ja paineherkän taustavalaistun ”tyynyn” avulla voit soittaa rumpukomppeja, suunnitella arpeggioita ja käynnistää leikkeitä Ableton Live -ohjelmassa.

Kiertueen kestävä rakenne

Vankka ja kestävä rakenne toimii vaativimmissakin live-tilanteissa.

Plug-in ja Play

Täysin ”class compliant” ja USB-powered Impulse toimii Mac OS X:llä ja Windowsilla, joten se ei vaadi virtalähdettä tai ohjaimia.

Yhdistä melkein mihin tahansa

Voit liittää Impulsen syntetisaattoreihin ja äänimoduuleihin 5-nastaisella MIDI -liitännällä.

Tee musiikkia välittömästi

Mukana Ableton Live Lite, Novation Bass Station VST / AU-laajennus ja valtava kokoelma maksuttomia sampleja Loopmastersista.

Ableton 200Bass-Station-PlugIn-200Loopmasters 200

SoundCollective-200V-Station-PlugIn-200

XLN 600

 

Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)