Novation Launchpad Pro MK3

285,00 Hinta sis. alv 24%

29 kpl varastossa

3 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YNOVLPD13 Osastot: , ,

Launchpad Pro MK3 – Sävellys- ja miksaustyökalu Ableton Live:lle

Syvin Ableton Live -integraatio

Launchpad Pro on suunniteltu musiikintuotantoon. Novationin tehokkaimpana pad-kontrollerina se antaa kaiken, mitä tarvitset kappaleiden luomiseen ja esittämiseen Ableton Livessä. Launchpad Pro tarjoaa Novationin syvimmän Ableton Live -integraation. Käynnistä clipejä ja scenejä, miksaa tasoja, säädä syntikoiden ja efektien parametrejä, käynnistä äänitys ja kvantisoi nuotteja ilman, että kosket hiireen lainkaan. Ableton Live:n Capture MIDI -toiminto on yhden painalluksen päästä , jotta et koskaan missaa hyvää ideaa.

Tehokas 4-raitainen 32 stepin sekvensseri

Luo jatkuvasti muuttuvia raitoja hyödyntäen sisäistä 4-raitaista, 8-äänistä, 32-askeleen sekvenseriä. Sekvensoi virtuaali-instrumenttejä ja siirrä patternit napinpainalluksella clipeiksi Liveen. Tai kytke lempisynasi MIDI:n kautta — Launchpad Pro integroituu saumattomasti. Micro Steps mahdollistaa groovejen rakentamisen hieman etu- tai takakenossa olevien iskujen muodossa. Probability, Mutation, Sync Rate ja Play Order mahdollistavat patternien muuttamisen lennossa. Patterneja voi ketjuttaa tai yhdistellä sceneihin kokonaisten kappaleiden rakentamiseksi.

64 erittäin herkkää RGB padia

Launchpad Pro on kaikkein soitettavin Launchpad. Sen lyönti- ja painoherkät padit ovat isommat ja herkemmät kuin koskaan. — täydellistä rummutteluun tai clipien käynnistämiseen keikkatilanteessa. Skaalaus mahdollistaa helpon soittamisen kappaleen sävellajissa ilman syvällistä tuntemusta musiikin teoriasta. Sointutila on inspiroiva työkalu harmonioiden rakentamiseen

Kahdeksan customtilaa

Custom-tilat muuntavat Launchpad Pron kontrolleriksi mille tahansa MIDI-laitteelle tai -softalle, joten voit suunnitella täydellisen kontrollerin livesettiisi ja hyödyntää kaikkia laitteitasi. Novation Components mahdollistaa täysin omien kontrollerien rakentamisen vain vetämällä ja pudottamalla widgettejä ja tallentamalla asetelman johonkin kahdeksasta muistipaikasta. Tietokoneen ei tarvitse olla kiinni Launchpad Prossa eri MIDI-laitteiden kontrolloimiseksi.

Launchpad Pro on luovuuden keskipiste tietokoneen kanssa tai ilman. Launchpad Pro kytkeytyy helposti synasettiisi MIDI In, Out and Out 2/Thru -liittimien kautta (3.5mm adaptereilla). Easy Start Tool auttaa asennuksessa, jotta pääset heti käsiksi musiikintekoon.

Ominaisuudet pähkinänkuoressa

  • Käynnistä clipejä ja scenejä, miksaa tasoja, säädä syntikoiden ja efektien parametrejä, kvantisoi nuotteja tai tuplaa patterneja ilman, että kosket hiireen.
  • Suuret, värilliset, lyönti- ja painoherkät padit antavat täydellisen yleiskuvan Ableton Live -sessiosta tehden clipien käynnistelystä ja instrumenttien ilmaisuvoimaisesta soitosta helpompaa kuin koskaan.
  • Luo kokonaisia kappaleita Launchpad Pro:n sisäisellä sekvenserillä hyödyntäen 8-äänistä polyfoniaa, patterninvaihtoja ja scenejä. Todennäköisyys- ja mutaatiosäädöt takaavat jatkuvasti muuttuvat ja eläväiset sovitukset.
  • Monimutkaistenkin sointujen etsiminen, rakennus ja soittaminen on helppoa gridiä käyttäen. Chord Moden avulla löydät kokonaan uusia harmonioita.
  • Soita vaivattomasti suoraan sävellajissa olevia bassolinjoja, sointuja ja liidejä dynaamisten nuotti- ja skaalatilojen ansiosta. Launchpad Pro jopa tietää, milloin rummuttelet ja valitsee silloin rumpuräkin gridiin.
  • Launcpad Pro Mk3:ssa on MIDI In, Out & Out 2/Thru. Voit ohjata koko studiotasi suoraan Lauchpad Pro:lla.
  • Et koskaan hukkaa ideoitasi tai hauskoja sattumia Ableton Live:n Capture MIDI-toiminnolla, jolle on oma nappulansa.
  • Novation Components:in avulla voit luoda omat kontrolleriasetukset ja ohjata eri laitteiden parameterejä helposti vain vaihtamalla tilaa Launchpad Pro:ssa.
  • Litteä, kevyt ja kestävä laite saa virtansa USB-C:stä.
  • Easy Start Tool auttaa kaikkien tarpeellisten softien lataamisessa ja askel-askeleelta videot (Englanniksi) ohjaavat Launch Padin liittämisessä Live:en, jotta musiikkia päästään tekemään samantien.