Novation MiniNova

395,00 Hinta sis. alv 24%

Novation MiniNova

6 kpl varastossa

2 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YNOVSYNTH02UKEU Osasto:

UltraNovan synteesimoottorin omaava über-cool ja kompakti syna studio -ja livekäyttöön!

MiniNova on UltraNovan synteesimoottorin omaava über-cool ja kompakti syna studio -ja livekäyttöön. Pakettiin on ladattu 256 huikeaa soundia, joita voit ruuvata viidellä säätimellä tai warpata kahdeksalla ’animate’ -painikkeilla. MiniNovassa on 18 äänen polyfonia ja viisi efektiä jokaiselle patchille. MiniNovassa on myös sisäänrakennettu VocalTune™ effect sekä klassinen vocoder, joilla luot hip hopin,  urbaanin- ja elektronisen musiikin keskeiset vokaalisoundit.

 

20-KF1
Todella tehokas mikrosyna UltraNovan synteesimoottorilla

MiniNovassa on Novationin Nova-sarjan synamoottori, joka pystyy prosessoimaan massiivisia 18-äänisiä soundeja efekteineen

21-KF2
Upouusi VocalTune™ ja klassiset Vocoder-efektit

VocalTune-toiminnolla saat luotua ikoniset Hip hopin ja urbaanin musan laulusoundit autenttisesti sekä klassiset house- ja tekno-maailmasta tutut vocoder-efektit

22-KF3
Live-syna: ruuvaa ja muokkaa soundejasi reaaliaikaisesti

8 ’animate’ -painikkeilla, filter-säätimellä, 4 kontrollisäätimillä, pitch- ja modulaatio pyörillä voit muokata ja väännellä soundiasi reaaliaikaisesti, vain mielikuvitus rajana.

23-KF4
256 mahtavaa soundia nopeasti haettavissa

IVoit hakea soundeja tyypin tai tyylin mukaan, bassoista padeihin, hip hopista  houseen. Sen lisäksi MiniNovassa on varattu 128 muistipaikkaa omille luomuksillesi.

24-KF5
5 efektiä per ääni

MiniNovassa voit lisätä jokaiseen ääneen 5 eri efektiä kuten distortion, reverb, chorus/phase, delay, compressor, EQ ja Novationin oma ’stutter’ efekti.

25-KF6
Mukana editori- ja Patch Librarian -ohjelmistot

Ilmainen editointisofta mahdollistaa synan ja soundien kokonaisvaltaisen muokkauksen. Patch Librarian mahdollistaa omien soundiesi tai ilmaisten soundipakettien säilytyksen helposti ja luotettavasti.

21-KF2
Aja instrumenttiasi vocoderin, VocalTunen ja efektien läpi

Voit kytkeä linjasisääntuloon kitaran, basson tai minkä tahansa instrumentin ja ohjata sen signaalin MiniNovan sisäisten efektien läpi.

25-KF6 1
Ilmaiset soundpackit vintage- ja bassosyna soundeilla

Lataa ilmaiseksi huipputason artistien ja äänisuunnitelijoiden (esim. Chuckie, Daniel Fisher jne…) kehittämät soundpackit. .

27-KF8
37 key controller keyboard with MIDI I/O

MiniNova is also a great compact desktop keyboard for triggering software instruments. It has physical MIDI i/o ports for triggering other external sound modules – or connecting to a larger keyboard

Ableton 200Bass-Station-PlugIn-200Loopmasters 200

Melodics 200SoundCollective-200

Paino 4,01 kg (kilogramma)
Mitat 0,64 × 0,12 cm (senttimetri)