Novation Peak – polyfoninen syntetisaattori

1479,00 Hinta sis. alv 24%

4 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YNOVAC17 Osasto:

unnamed-3

 

Novation Peak on kahdeksan äänen polyfoninen syntetisaattori, jossa joka äänelle on kolme New Oxford -oskillaattoria. Soundi vastaa täysin analogisoundia, onhan kyse huippulaadukkaista NCO (Numerically Controlled Oscillators) -yksiköistä, mutta niiden ohjattavuus ja hallinnointi on digitaalisen helppoa 17 digitaalisen wavetablen kautta. Eikä siinä kaikki, yksiköt toimivat tarvittaessa myös lineaarisina FM-synteesin lähteinä, jolloin eri synteesimallien, analogihenkisten NCO:iden ja digitaalisten wavetablejen ristiinmodulointi saman loopin sisällä on mahdollista!

Peak 2

Novation Peak -synassa on joka äänelle niin oma resonantti (eli suotimen rajataajuuden korostuksella varustettu) analogisuodin kuin kolme särötyspistettä: ennen suodinta, suotimen jälkeen, ja ”global”-tila, kaikki osana analogista signaaliketjua. Novation Peak osaa polyfonisen aftertouchin, joten koskettimen painallus vaikuttaa soundiin. Novation Peakissa on arpeggiaattori, ja efektipuolella kaiku, delay ja chorus.

Modulaatiojärjestelmässä 16-paikkainen modulaatiomatriisi ja 16 suoraa kohdennusta löytyvät pääohjaimista, ryhmittely on suunniteltu luontevaan patchien hallintaan ja äänenmuokkaukseen. Joka äänelle on kolme ADSR envelopea ja kaksi LFO:ta , monimutkaisempi reititys ja ohjailu löytyy valikosta muutaman napinpainalluksen takaa. Kaksi ”animate”-ohjainta auttavat säätämään patcheja lennosta nopeutta vaativissa livetilanteissa.

Novation Peak kytkeytyy modulijärjestelmiin CV-modulaatiotulon kautta, ja siinä on myös DIN-liittimellä toteutetut MIDI-tulo ja -lähtö. USB-väylän ansiosta Novation Peak on suoraan kytkettävissä PC- tai Mac-koneeseen, ja Components-ohjelman avulla saadaan haltuun loputon varasto tallennettavia ja ladattavia patch-muistipaikkoja.

peak 3
Ominaisuudet:
  • New Oxford -oskillaattorit hallitsevat sujuvasti niin NCO (Numerically Controlled Oscillators) -synteesin kuin digitaalisen wavetable-synteesin
  • Distortion-särö saatavissa signaaliin ennen suodinta, suotimen jälkeen, ja ”global”-tilassa
  • Polyfoninen aftertouch
  • Lineaarinen FM
  • Arpeggiaattori
  • Kaiku, delay ja chorus
  • 16-paikkainen modulaatiomatriisi ja 16 suoraa kohdennusta
  • Kolme ADSR-envelopea ja kaksi LFO:ta joka äänelle
  • CV mod ja MIDI I/O ulkoisten laitteiden kytkemiseen
  • Sopii pöytäkäyttöön, lisävarusteena tarjolla on myös alumiininen pöytäteline

Ableton 200Loopmasters 200Melodics 200

SoundCollective-800

Paino 2,17 kg (kilogramma)
Mitat 0,42 × 0,09 cm (senttimetri)