Orange 4-Stroke-500, Solid state rack-mountable head

1019,00 Hinta sis. alv 24%

Orange 4-Stroke-500, Solid state rack-mountable head

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YOE4-STROKE-500 Osastot: ,

4 Stroke -sarja on Orangen vaihtoehto vaativille nykybasisteille – se tarjoaa kaiken mitä tarvitaan, eikä mitään ylimääräistä. 4 Stroken alusta loppuun täysin analoginen toteutus antaa ääneen auktoriteettia ja voimaa, joka jättää D-luokan vahvistimet jonnekkin kauas, kauas taakse. AB-luokan kytkennällä toimivat 4 Stroket soivat kristallinkirkkaasti ja silti miellyttävän luonnollisesti kaikilla soittovoimakkuuksilla – ilman minkäänlaista steriiliä tylsyyttä tai raastavaa terävyyttä. Näiden vahvistinten ytimessä on tinkimätön ”tone stack” – sävynsäätöyksikkö, joka tarjoaa vertaansa vailla olevat työkalut ekvalisointiin – Orangen tapaan mutkattomasti ja tehokkaasti.

Aktiivinen nelialueinen ekvalisaattori on todella laaja-alainen ja avaa käytännössä rajattomat mahdollisuudet – kun on tarpeen muovata oma persoonallinen soundi, toistaa soittimen erityiset ominaispiirteet tai ratkaista keikkapaikan haastavan akustiikan asettamat pulmat, 4 Stroke tarjoaa siihen loistavat työkalut. Loppusilauksen antaa A-luokan kytkennällä toteutettu kompressori, jolla sointi saa sekä ryhtiä että potkua.

Takapaneelin puolelta löytyvät kaikki tarvittavat toiminnot: kaksi rinnankytkettyä kaiutinliitäntää (minimikuorma neljä ohmia), sekä balansoitu ja balansoimaton linjatason lähtö. Tehokas, käyttökelpoinen ja musikaalinen – Orange 4 Stroke -mallisto tarjoaa nykybasistille genreen kuin genreen sopivan vaihtoehdon joko 300- tai 500-wattisena versiona.

Täysin analoginen toteutus

Etuvahvistimen bufferoinnista se alkaa – erilliskomponentein toteutettu A-luokan kytkentä ottaa signaalin vastaan ja analogisena pysytään sitten läpi koko vahvistimen aina kaiutinliitäntään saakka. Kuten Orangen suunnitteluutiimi toteaa: ”Luotimme korviimme ja käännyimme D-luokan toteutuksista täysin analogiseen”. Ja tuon päätöksen tulosta on 4 Stroken kristallinkirkkaasti erotteleva ja pienimmätkin vivahteet uskollisesti toistava soundi. 4 Stroken AB-luokassa toimiva päätevahvistin – saatavilla 300- tai 500-wattisena versiona – puolestaan huolehtii siitä, että nämä vahvistimet toimittavat virkansa ilman pienintäkään moitetta, olipa keikkapaikka millainen tahansa. Ja mikä hienointa, 4 Strokea voi käyttää myös studiossa linjaan soitettaessa ilman kaiutinkaappia.

Aktiivinen nelialueinen EQ

4 Stroken nelialueinen parametrinen ekvalisaattori antaa täydellisen kontrollin soundiin. Itsenäisesti valittava taajuus sekä jopa 18 desibeliä korostusta tai vaimennusta jokaisella neljällä kaistalla vastaavat kaikkiin mahdollisiin tarpeisiin, siitä pitävät osaltaan huolen tarkoin asetetut vaikutuskaistojen leveydet, joilla muokkaus kohdistuu juuri oikein.

Parametrisen ekvalisaattorin kaistat:
 • Bass: 40 – 400 Hz
 • Low Mid: 80 – 800 Hz
 • High Mid: 250 Hz – 2,5 kHz
 • Treble: 550 Hz – 5,5 kHz

Eri kaistat voi kohdistaa tarvittaessa myös osittain päällekkäin, jolloin vieläkin suuremmat korostukset tai vaimennukset ovat mahdollisia. (Crossover between bands allows for even more cut/boost when required) A-luokan kompressori jalkakytkimellä
Tavanomaisen limitterin sijaan Orange varusti 4 Stroke -vahvistimet A-luokan kytkennällä toimivalla, kunnollisella kompressorilla, joka tasaa dynamiikkaa transientteja latistamatta. Sen ansiosta soittotuntuma on luonnollinen ja soundissa säilyy ryhdikäs atakki.
Huolellisesti suunniteltu kompressorin ohjauspiiri tukevoittaa soundia miedommilla asetuksilla. Voimakkaampaa kompressiota käytettäessä se antaa esimerkiksi peukkubassottelussa oleellisiin atakkeihin räväkkyyttä. Erinomaisen funk-soundin saakin ottamalla kompressorin rinnalle nelialueisen ekvalisaattorin, jolla vaimennetaan keskialueita ja korostetaan laitoja.

4 Stroken kompressorin käyttö on yksinkertaista – monen studiolaitteen tavoin vain yksi säädin riittää ohjaamaan sen toimintaa. Erillisvarusteena myytävällä FS-1- jalkakytkimellä kompressorin voi kytkeä päälle ja pois myös etänä.

OMINAISUUDET

 • AB-luokan kytkennällä toimiva täysanaloginen puolijohdevahvistin
 • vahvistin sopii räkkiasennukseen
 • aktiivinen nelialueinen taajuuskorjain
 • A-luokan kytkennällä toimiva kompressori, valittavissa jalkakytkimellä
 • balansoitu ja balansoimaton linjalähtö
 • kaksi rinnankytkettyä kaiutinliitäntää Speakon-liittimillä
 • tuloliitynnässä kytkin 6 dB:n vaimennukselle (pad -6 dB)
 • Ekvalisaattori: Bass: 40 – 400 Hz; Low Mid: 80 – 800 Hz; High Mid: 250 Hz – 2,5 kHz; Treble: 550 Hz – 5,5 kHz
 • kompression voimakkuuden säätö (compression level)
 • äänen voimakkuuden säätö (volume)
 • kaiutinliitännät: kaksi rinnankytkettyä Speakon-lähtöä, minimikuorma 4 ohmia
 • balansoitu linjalähtö sekä balansoimaton linjalähtö
 • nimellisteho: 300 W / 500 W (4 Stroke 300 / 4 Stroke 500)
 • mitat, cm: 48,2 X 10 X 26,5 (räkkiasennukseen sopiva 2U kotelo)
 • paino: 9,45 kg / 10,05 kg (4 Stroke 300 / 4 Stroke 500)