Orange Amp Detonator

139,00 Hinta sis. alv 24%

Orange Amp Detonator

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YOEAMPDETONATOR Osastot: ,

A/B vaiko Y – Detonator jakaa signaalin miten vain

Kaikkihan sen tietävät, että kahden vahvistimen käyttö rinnakkain on mitä suurenmoisin tapa laajentaa soundipalettia niin studiossa kuin keikallakin. Kahta erilaista vahvistinta voi käyttää vuorotellen esimerkiksi komppiin ja sooloihin, tai kahdelle eri kitaralle. Tai sitten ne voi pitää päällä samaan aikaan todella ison soundin luomiseksi.

Suurenmoinen idea, jonka toteuttaminen on usein käytännössä hankalaa, koska huonolaatuiset jakoboksit imevät kitarasignaalista mehut ja tulos jää laihanpuoleiseksi. Puhumattamaan siitä, että kahden vahvistimen muodostama maalenkki tuottaa hurinoita, jollei jakoboksin lähtöjä ole eristetty toisistaan. Vaan minkäs teet, kun aktiivisten jakoboksien markkinoilla ei liiemmin tunkua ole… Unohda murheet ja hoida homma Orangen Amp Detonarilla. Se on markkinoiden pienikokoisen, täysin bufferoitu, yhdeksän voltin paristolla toimiva aktiivinen jakoboksi, joka käy niin A/B-vaihtoihin kuin Y-splittaukseenkin.

Häiriöttömyyden takaa muuntajaerotettu lähtö, joka on suunniteltu niin ääntä värittämättömäksi kuin suinkin mahdollista. Molemmat lähdöt on lisäksi bufferoitu hyvin lineaarisella ja erittäin vähäkohinaisella kytkennällä, joiden ansiosta signaali matkaa kirkkaana ja vaimentumatta pitkienkin piuhojen läpi vahvistimille saakka. 

Amp Detonarilla voit kytkeytyä vahvistimesta toiseen ilman ikäviä sivuääniä ja lisätoimintona siinä on kytkimellä valittava napaisuuden kääntö vahvistinten välisen vaiheistuksen sovittamiseksi. Kolmivärinen led ilmaisee vähän hämärämmälläkin lavalla selkeästi signaaleiden kulloisenkin reitityksen.

Bufferoidut lähdöt

Amp Detonatorin matalaohmiset lähdöt on bufferoitu, minkä ansiosta myös korkeat taajuudet säilyvät kirkkaina ja puhtaina. Output B -lähdössä on erotusmuuntaja, joka eliminoi hurinaa aiheuttavan maalenkin muodostumisen silloin, kun käytetään kahta vahvistinta samanaikaisesti. Muuntajanlähtö on suunniteltu mahdollisimman neutraaliksi eikä se väritä kitaran alkuperäistä ääntä. 

Vaihekorjaus

Kaksi vahvistinta vastakkaisvaiheessa keskenään on tavanomaisen ABY-jakoboksin käyttäjän tyypillinen painajainen. Ja vaikka itse vahvistimet olisikin keskenään kytketty samalla tavalla, saattaa jomman kumman signaalihaaran polariteetti kääntyä nurinniskoin vahvistimien eteen kytkettyjen erilaisten efektiketjujen myötä. Amp Detonator ratkaisee pulman simppelillä kytkimellä.

Käyttövirtaa reilusti

Amp Detonator on ainoa aktiivinen ABY-jakoboksi, jota voi käyttää joko yhdeksän voltin paristolla tai DC-virtalähteellä. Laitteen sisällä on Orangen oma kytkentä, joka nostaa sisäisen käyttöjännitteen 18 volttiin, mikä puolestaan kasvattaa headroomia ja vähentää harmonista säröä. 

Kompakti toteutus

Pedaalilaudassa on aina ahdasta ja siksi Amp Detonator suunniteltiin mahdollisimman kätevän kokoiseksi. Löytyyhän kauppojen hyllyiltä muitakin pieniä jakobokseja, mutta mikään niistä ei tarjoa samoja valtteja kuin Amp Detonator: hiljaista toimintaa, eristettyjä ja bufferoituja lähtöjä, signaalin napaisuuden kääntöä, sekä erillisiä kytkimiä A:lle (iso vihreä led) ja B:lle (iso punainen led) ja Both (molemmat).

  • Mitat: 9,54 cm x 6,5 cm x 13,00 cm
  • Käyttö 9V-paristolla, tai DC-virtalähteellä, virrankulutus 12 mA.
Paino 0,72 kg (kilogramma)
Mitat 0,15 × 0,08 cm (senttimetri)