Orange Bass Butler – Bi-Amp -etuastepedaali

379,00 Hinta sis. alv 24%

Kaksikanavainen Bi-Amp -pedaali-etuaste kahdella DI-lähdöllä ja laajalla säädettävyydellä

0 kpl varastossa

5 kpl myymälässä

Kaksikanavainen bassoetuaste

Kaikkihan me tiedämme, miten mahtavalta kuulostaa, kun pääsee ajamaan bassoa kahteen erilliseen stäkkiin, joista toinen toistaa basson syvänä ja mahtavana, ja toinen on luonteeltaan kitarastäkki, joka antaa ylämiddleen säröä ja yliohjausta ja diskanttiin kirkkautta, niin että soi ja pärisee. Valitettavasti nykyaika ei suosi massiivisia kaappipinoja lavalla, ei ainakaan alle 10 000 hengen keikoilla.

Orange Bass Butler on pedaalikokoinen ratkaisu, joka on kevyempi kuin kuorma-autollinen styrkkareita ja rutkasti enemmän kuin tavallinen pikkuetuaste. Signaali jakautuu sisääntulossa bassokanavaan, joka on aina päällä ja tarjoaa perussäädöt kuten perinteisessä bassovahvistimessa ainakin: kompression, basson, treblen ja tasonsäädön. Kompressori on optinen, tone-osasto aktiivinen korostuksella/leikkauksella ja balansoidussa DI-lähdössä on bassokaappimallinnus, joten palikka liittyy tarvittaessa suoraan PA:han ja antaa perinteiset bassosoundit luotettavan takuuvarmasti.

Mutta Orange Bass Butlerissa on toinenkin, rinnakkainen kanava. Sen saa polkaistua päälle omasta napistaan, ja se tarjoaa täyden skaalan kitaravahvistinsoundia kirkkaista cleaneista jämerimpään säröön ja kauemmaskin. Ja tällä soundilla on oma erillinen DI-lähtönsä kitarakaappimallinnuksella, joten miksaajalle jää tilaa hakea kokonaissoundia juuri kuten kahden erillisstäkin kanssa. Kanavassa on myös tulo ekspressiopedaalille, joten yliohjausta saa tarvittaessa poljettua portaattomasti lisää.

Molemmissa balansoiduissa DI-lähdöissä on hurinoiden varalle myös maalenkin galvaaninen erotus. Bass Butlerissa on kuitenkin myös vahvistinlähtö, joka antaa kanavien summan ennen kaappimallinnusta, ja sopii siis erillisen lavavahvistimen ajamiseen sotkematta mikserille meneviä signaaleja. Jos XLR-lähdöt jätetään kytkemättä, Orange Bass Butler on kuten muutkin, laadukkaat etuastepedaalit kahdella rinnakkaiskanavalla.

Koska Orange Bass Butler on tehty ammattilaiskäyttöön keikoilla, studiossa ja kotona, sen pitää kestää roudauksen rasitukset ja antaa parastaan päivästä toiseen. Jämäkkä teräskuori, tavallista paremman dynamiikan mahdollistava 18V tasavirta-käyttöjännite ja oikein suunniteltu muotoilu ovat keskeltä asiaa.

Orange Bass Butler ominaisuudet:

  • Kaksikanavainen bassoetuaste
  • Erilliset, kaappimallinnetut DI-lähdöt perinteiseen bassosoundiin ja basso-kitarasoundiin
  • Suora 6,3mm summalähtö erilliselle vahvistimelle
  • Erillislähdöt balansoitu ja ground lift -maaerotuksella
  • Liitin ekspressiopolkimelle kitaravahvistinkanavan yliohjaukseen
  • Käyttöjännite 18V DC
  • Mitat: 170 x 85 x 165 mm
  • Paino 1,29 kg
  • Saatavilla myös kitaraversiona
  • Englanninkielinen käyttöopas löytyy täältä
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Orange

Vahvistimen tyyppi

Pedaalimalliset vahvistimet

Saatat myös pitää...