Orange BAX Bangeetar Guitar Pre-EQ Pedal BLK

349,00 Hinta sis. alv 24%

Bax Bangeetar Guitar Pre EQ – vitamiinipiikki taajuuksille

0 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YOEBAXBANGEETAR Osastot: ,

Kun Peter Baxandall (1921- 1995) esitteli ekvalisaattorinsa 1950-luvulle tultaessa, se mullisti siihenastisen audioajattelun. Hän oli yksi suurista analogiaudion pioneereista, ja ”baxandall-äänipiiri” kuten se tunnetaan, on löytänyt paikkansa miljoonissa audiosovelluksissa.

Orange ei ole lähtenyt kevyesti mukaan pedaalimarkkinoille, vaan on halunnut luoda tuotteen, joka täyttäisi jonkinasteisen markkinatyhjiön ja antaisi soittajille jotain tarpeellista, sellaista joka sopii Orange-soittajien maailmaan. Bax Bangeetar ei ole mikä tahansa EQ, vaan se on tarkkuustyökalu nimenomaisesti olennaisimpien taajuuksien korostamiseen – tarvittaessa hyvinkin rankkaan yliohjaukseen asti – ja tuomaan kitaralle tarvittavaa lisäenergiaa.

Kitaravahvistimen soundi on sarja piikkejä ja kuoppia, kun oskilloskoopilla katsotaan, ja Bax Bangeetar on luotu niin tasaamaan kuin siirtämään halutut korostukset ja leikkaukset oikeille kohdille. Sen voi kytkeä suoraan vahvistimen eteen kuten minkä tahansa efektipedaalin, tai liittää suoraan pääteasteeseen (esimerkiksi efektiloopin paluuseen) jolloin se toimii omana etuasteenaan.

Bax Bangeetarissa on myös Orange 4×12″-kaappimallinnuksella varustettu erillislähtö, jonka ansiosta pedaalin voi liittää suoraan PA:han tai mikseriin. Orgaaninen, tarkka ja tehokas Bax Bangeetar on erinomainen osa kattausta niin keikoilla kuin studiossa.

Ominaisuudet:
  • Custom Shop -etuaste täysparametrisin keskialuesäädöin
  • Puhdas boost -toiminto, erittäin transparentti, erittäin tehokas yliohjaus
  • Sekä normaali että kaiutinsimuloitu lähtö
  • 6,3mm tulot ja lähdöt
  • Käyttöjännite 9V paristo tai 9- 12V virtalähde, 81mA
  • Mustana tai valkoisena
  • Mitat 198 x 92 x 128 mm
  • Paino 1,6kg
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)