Orange Crush 20RT BLK -kitaravahvistin

229,00 Hinta sis. alv 24%

Pienikokoinen kitara-combo kaiulla, virittimellä sekä kaiutinsimuloiduilla kuuloke- ja linjalähdöillä.

0 kpl varastossa

2 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YOECRUSH20RTBLK Osastot: , ,

Monipuolinen combo-vahvistin soveltuu harjoitteluun ja äänittämiseen

Orange Crush 20RT BLK on kaiulla ja viritysmittarilla parannettu versio suositusta Crush 20 -combosta. Kuten pikkuveljessään, tässäkin on polkimella kytkettävät Clean ja Dirty -kanavat, jotka tarjoavat soundiskaalaa moderneista puhtaista bluesin kautta äärimetalliin. Uusi neljällä vahvistusasteella toimiva high gain -etuaste tarjoaa kokoluokkassaan huiman valikoiman puhtaita ja särösoundeja, sekä kaikki kaivatut ylä-äänikerrannaiset. Combon 20 wattia pääteastetehoa ja custom-laadun 8″ Voice of the World -kaiutinelementti tarjoavat hyvän määrän desibelejä pienessä paketissa.

Lisäksi kaksikanavaisesta Orange Crush 20RT -combosta löytyy jousihenkinen digitaalikaiku, joka kytkeytyy kuivan signaalin rinnalle soundia syömättä, erillinen aux-tulo esimerkiksi mediasoittimelle, kolmialueinen EQ , integroitu viritysmittari ja CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä.

Orangen Crush-sarja luotiin 2000-luvulle tultaessa treenivahvistimiksi, mutta nämä näppärät pikku combot ovat sen jälkeen löytäneet tiensä muuallekin, lavoille ja studioon. Sarja on kehittynyt edelleen ja on nyt melkoisen harppauksen pidemmällä alkuaikojaan, puhumattakaan niistä edullisista transistorivahvistimista, joilla soittajat vielä muutama vuosikymmen sitten aloittelivat.

Orange Crush 20RT BLK ominaisuudet:

  • Kaksikanavainen 20 watin kitaracombo, jalkakytkin saatavana erikseen
  • Crush 20 on saatavilla myös ilman kaikua ja viritintä
  • High gain -etuaste, kolmialueinen EQ, kaiku, viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuuloke/linjalähtö ja erillinen aux-tulo
  • 8″ Voice of the World -kaiutin
  • Musta vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
  • Mitat 37,5 x 32,5 x 19,7 cm
  • Paino 7,2 kg
  • Englanninkielinen käyttöopas löytyy täältä
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Orange

Vahvistimen tyyppi

Kombo, Transistorivahvistimet

Saatat myös pitää...