Orange Crush Acoustic 30 kitaravahvistin

389,00 Hinta sis. alv 24%

Orange Crush Acoustic 30 toimii normaalin kitarasignaalin ja mikrofonin kanssa, miksipä ei siis trubaduurin henkilökohtaisena vahvistimena.

3 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Orange Crush Acoustic on trubaduurin unelma

Orangen Crush-sarja luotiin 2000-luvulle tultaessa treenivahvistimiksi, mutta nämä näppärät pikku combot ovat sen jälkeen löytäneet tiensä muuallekin, lavoille ja studioon. Sarja on kehittynyt edelleen ja nyt on vuorossa akustiselle kitaralle suunniteltu kaksikanavainen pikkucombo Orange Crush Acoustic 30, joka toimii niin normaalin kitarasignaalin kuin mikrofonin kanssa, miksipä ei myös trubaduurin henkilökohtaisena vahvistimena 8″ Voice of the World -kaiutinelementillään.

Instrumenttikanavassa on -10dB pad-kytkin etuvahvistimien kuumempaa signaalia silmälläpitäen ja 3-alueinen EQ. Colour-kytkin boostaa ylämiddlen preesens-aluetta ja leikkaa hieman alempaa middleä, kun halutaan avata tilaa mikrofonikanavan laajemmalle signaalille. Mikrofonikanavassa on XLR/jakki-yhdistelmäliitin ja se toimii niin kitaran kakkostulona kuin erillisenä mikrofonitulona. Kanavassa on kytkettävä phantomjännite ja mahdollisuus valita sisääntulon herkkyys mikrofoni- tai linjatasolle.

Efektipuolella vahvistimessa on kaiku ja chorus, jotka ovat säädettävissä molempiin kanaviin. Notch-suodin on ylimääräinen kapean kaistan ekvalisaattori jota voidaan käyttää pahimman kiertotaajuuden eliminointiin. 3,5mm Aux-tuloon voi kytkeä erillisen mediasoittimen tai muun äänilähteen esimerkiksi harjoittelua varten. Vahvistin on helposti mukana liikuteltavissa ja toimii myös paristoilla tai akuilla. 10 AA-koon sormiparistoa antaa normaalioloissa 3 tuntia soittoaikaa täydellä volyymilla tai 5 tuntia puoliteholla. Toki mukana on myös virtalähde, joka kytkee automaattisesti paristot pois virtapiiristä.

Orange Crush Acoustic 30 ominaisuudet:

  • Kaksikanavainen 30 watin kitaracombo akustiselle kitaralle
  • Toimii niin paristoilla kuin omalla virtalähteellään
  • Ykköskanavassa -10dB pad-kytkin ja Colour-kytkin
  • Kakkoskanavassa balansoitu mikrofonitulo ja phantomjännite
  • Kolmialueinen EQ, kaiku ja chorus, erillinen aux-tulo
  • 8″ Voice of the World -kaiutin
  • Musta vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
  • Mitat 28 x 32 x 23 cm
  • Paino 6,2 kg
Valmistaja

Orange

Vahvistimen tyyppi

Kombo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orange Crush Acoustic 30 kitaravahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *