Orange Crush Pro 412

769,00 Hinta sis. alv 24%

Orange CRUSH PRO 412 STRAIGHT FRONT, CLOSED-BACK COMPACT 4×12 CABINET

2 kpl varastossa

2 kpl myymälässä

Mukaan sopiva suojapussi?

Orange Cover Fits PPC412

Musta suojapussi suorille PPC412 kaapeille

Tuotetunnus (SKU): YOECRPRO412 Osastot: ,

Crush Pro PRO412 on suunniteltu pienemmäksi ja kompaktiksi vaihtoehdoksi PPC412:lle, malliston lippulaivalle. Huippumallin tavoin myös Crush Pro 412 on rakennettu Orangen perinteiseen tyyliin kestämään vuodesta toiseen keikkailun haasteet. 18 millimetrin koivuvanerista tehty kotelo on kalustettu neljällä mittatilaustyönä suunnitellulla ja valmistetulla 12-tuumaisella Voice of the world -kaiuttimella ja tuloksena on täyteläinen ja iskevä bassorekisteri, kermaisa keskialue ja miellyttävä diskanttisoundi

Tehonkekstoltaan Crush Pro PRO412 on mitoitettu palvelemaan minkä tahansa Orangen vahvistimen kumppanina, vaikka sen rapea soundi istuukin aivan erityisen loistavasti yhteen Crush Pro-, Terror- ja TH-sarjan vahvistimien kanssa.

Orange-laatua

Orangen tinkimätön sitoutuminen korkeaan laatuun niin materiaalien kuin työnkin osalta takaa, että Crush Pro PRO412 täyttää kaikki kriteerit tinkimättömästi.

Voice of the World -kaiuttimet

Mittojen mukaan suunnitellut Orange Voice of the World -kaiuttimet tuottavat täydellisessä balanssissa nykytyylin mukaisen bassorekisterin sekä vintage-henkisen yläkerran – ja sointi säilyy ihanteellisen selkeänä kovemmassakin kyydissä.

Klassinen Orange-tyyli

Jo vuodesta 1968 alkaen Orangen vahvistimet on puettu tunnistettavaan kuosiin – oranssi vinyylipinta suojaa 18-millisestä koivuvanerista valmistettua koteloa ja kehystää samalla tyylikkäästi paperinarusta kudottua etukangasta.

Ominaisuudet

  • Suora etulevy
  • Takaa suljettu rakenne
  • Neljä 12-tuumaista Voice of the World -kaiutinta
  • Tehonkesto 240 W (mono)
  • Impedanssi 16 ohmia
  • Tulojakin rinnalla toinen jakki kahden kaapin letjuttamista varten (yhteisimpedanssi 8 ohmia)
  • Ulkomitat (l x k x s, cm): 69 × 68 × 37
  • Paino: 36,1 kg
Paino 40,00 kg
Mitat 0,76 × 0,76 cm