Orange Crush20 kitaravahvistin

169,00 Hinta sis. alv 24%

Orange Crush20 sisältää Clean ja Dirty -kanavat, jotka tarjoavat soundiskaalaa moderneista bluesista aina äärimetalliin asti.

15 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YOECRUSH20BLK Osastot: , ,

Orange Crush20 – pikkukombon uudet vaatteet

Orangen Crush-sarja luotiin 2000-luvulle tultaessa treenivahvistimiksi, mutta nämä näppärät pikku combot ovat sen jälkeen löytäneet tiensä muuallekin, lavoille ja studioon. Sarja on kehittynyt edelleen ja on nyt melkoisen harppauksen pidemmällä alkuaikojaan. Orange Crush20 on varma valinta soittajalle, joka haluaa hyvää soundia, mutta ei halua painavaa putkivahvistinta roudaamisen riesaksi.

Crush20 sisältää polkimella kytkettävät Clean ja Dirty -kanavat, jotka tarjoavat soundiskaalaa moderneista puhtaista bluesin kautta äärimetalliin. Uusi neljällä vahvistusasteella toimiva high gain -etuaste tarjoaa kokoluokkassaan huiman valikoiman puhtaita ja särösoundeja, sekä kaikki kaivatut ylä-äänikerrannaiset. Combon 20 wattia pääteastetehoa ja custom-laadun 8″ Voice of the World -kaiutinelementti tarjoavat hyvän määrän desibelejä pienessä paketissa.

Lisäksi kaksikanavaisesta Orange Crush 20 -combosta löytyy erillinen aux-tulo esimerkiksi mediasoittimelle, kolmialueinen EQ ja CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä.

Valmistaja

Orange

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Orange Crush20 kitaravahvistin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *