Orange Crush 35RT -kitaravahvistin

299,00 Hinta sis. alv 24%

Orange Crush 35RT – kotoa keikalle

4 kpl varastossa

0 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YOECRUSH35RT Osastot: , ,

Kitaravavahvistin kotiin, treeneihin ja keikoille

Orange Crush 35RT on yksi monipuolisimmista Crush-sarjalaisista. Se toimii kodin lisäksi myös treenikämpillä oikeiden rumpujen kanssa soittamiseen. Se kutsuu kokeilemaan erilaisten efektien laittamista etu- ja pääteasteen väliin ja mahdollistaa erikoisemmatkin pedaalikokeilut soundinmetsästyksessä. 35 wattia pääteastetehoa ja 10″ Voice of the World -kaiutinelementti tarjoavat hyvän määrän desibelejä ja rouheaa britti-soundia. Lisäksi combosta löytyy kolmialueinen EQ, jousihenkinen digitaalikaiku (joka kytkeytyy kuivan signaalin rinnalle soundia syömättä), integroitu viritysmittari, erillinen aux-tulo ja CabSim-kaiutinsimuloitu kuulokelähtö, joka toimii myös linjalähtönä äänityksissä.

Crush 35RT tarjoaa neljällä vahvistusasteellaan laajan skaalan niin vintage-sointia kuin modernia ”scoopattua” säröä, kuten harjoitusvahvistimelta sopii odottaakin. Puhdas- ja särökanava vaihtuvat niin vahvistimen paneelista kuin erillisellä, erikseen saatavalla polkimella.

Crush-sarja luotiin 2000-luvulle tultaessa treenivahvistimiksi, mutta nämä näppärät pikku combot ovat sen jälkeen löytäneet tiensä muuallekin, lavoille ja studioon. Ne ovat melkoisen harppauksen päässä niistä edullisista transistorivahvistimista, joilla soittajat vielä muutama vuosikymmen sitten aloittelivat, ja sarja on myös kehittynyt jatkuvasti edelleen.

Orange Crush 35RT ominaisuudet:

  • Kaksikanavainen 35 watin kitaracombo
  • High gain -etuaste, kolmialueinen EQ, efektilenkki, kaiku, viritysmittari, kaiutinsimuloitu kuuloke/linjalähtö ja erillinen aux-tulo
  • Täysbufferoitu, matalaimpedanssinen efektilenkki.
  • 10″ Voice of the World -kaiutin
  • Oranssi tai musta vinyylipinnoite, basket weave -etukangas
  • Mitat 44 x 40 x 23 cm
  • Paino 11 kg
  • Englanninkielinen käyttöopas löytyy täältä
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Orange

Vahvistimen tyyppi

Kombo, Transistorivahvistimet

Saatat myös pitää...