Orange Rocker 15 Terror -kitaranuppi

699,00 Hinta sis. alv 24%

Orange Rocker 15 Terror on nuppi-versio suositusta Rocker 15 kitarakombosta. Sopii yhtä hyvin makuuhuoneeseen ja keikoille.

14 kpl varastossa

1 kpl myymälässä

Tuotetunnus (SKU): YOEROCKER-15-TERROR Osastot: , ,

Orange Rocker 15 Terror – Vahvistin kaikkiin tilanteisiin

Orange Rocker 15 Terror on näppärän kokoinen ja äärimmäisen helposti kuljetettava kitaranuppi, jonka teho voidaan skaalata aina tilanteen mukaan. Täyden 15 watin vaihtoehtoina ovat 7, 1 ja jopa 0,5 wattia. Rocker 15 on siis vahvistin, joka sopii yhtä hyvin hiljaiseen kotisoittoon, studiosessioon kuin keikallekin! Kompaktista koostaan huolimatta Rocker 15 on riittävän äänekäs pienille estradeille, ja siitä on osaltaan kiittäminen tuhtia muuntajaa. Se takaa, että EL84-pääteputkien koko potentiaali saadaan hyödynnettyä täydessä mitassa.

Mikä parasta, vaikka teholukemaa pudotetaan pienemmäksi, vahvistimen sointi pysyy täyteläisenä ja paksuna. Niinpä lämpimän putkikompression lumoihin pääsee myös naapureita häiritsemättä. Avainasemassa on Orangen Headroom/Bedroom-kytkin, jonka takaa löytyy tavanomaisia keinokuormia monipuolisempi kytkentä. Sen ansiosta ison vahvistimen tuntu säilyy myös pienimmilläkin tehovalinnoilla ja tämä tekeekin Rocker 15 -nupista erinomaisen monikäyttöisen vahvistimen niin harjoittelun, äänityspuuhien kuin keikkailunkin suhteen.

Rockerissa on kaksi erilaista kanavaa

Käytännöllisen tehoskaalauksen ohessa Rocker 15 tarjoaa muitakin etuja. Sen kaksi täysin eriluonteista kanavaa kattavat yhdessä erittäin laajan soundimaailman.

Minimalistinen ykköskanava on todellinen puristin unelma ja siksipä siinä onkin vain yksi säädin, volume. Kanava tottelee todella tarkasti soittajan dynamiikkaa ja sen äärimmäisen luonnollinen ja värittymätön soundi säilyttää niin instrumenttien kuin efektipedaaleidenkin oman soinnin ihanteellisen aitona – juuri sellaisena kuin soittimen tai pedaaleiden valmistaja on alunperin suunnitellut. Yksikelaiset mikrofonit helisevät avoimen kirkkaasti ja humbuckerit laulavat juurevan rotevina. Puhtaammilla asetuksilla vahvistimen sointi on selkeä ja kuulas, lujemmalle käännettynä soundi murtuu rouhean bluesahtavaksi ja on aivan omiaan booster- tai overdrive-pedaaleiden käyttöön. Sananmukaisesti – sitä saa sitä mitä tilaa!

Se toinen kanava, Dirty, on sitten useimmille tutumman oloinen erillisine Gain- ja Volume- säätöineen ja kolmialueisine sävynsäätöineen. Ja ykköskanavan lailla myös ”Dirty” on erittäin herkkä soittodynamiikalle. Myös Dirty-kanavan voi säätää puhtaanpuoleiseksi ja komppikäyttöön sopivaksi, tai toisaalta siitä irtoaa peri-brittiläinen rock-särö soolosoittoon (kanavanvaihtoon tarvitaan lisävarusteena myytävä FS-1- pedaali).

Rocker 15 Terror on rakennettu kestämään

Orange vahvistimet suunnitellaan kestämään. Niiden täytyy palvella isäntäänsä luotettavasti keikalta toiselle. Siksi myös Rocker 15 on varustettu samoilla korkealaatuisilla muuntajilla kuin esikuvan ja tiennäyttäjän asemaan kohonnut Terror-mallisto. Samoilla perusteilla Orange viittasi kintaalla muovisille klipsiliittimille sekä lattakaapeleille ja valitsi niiden sijaan johtojen kytkemisen perinteiseen tapaan käsin juottamalla. Elektroniikkaa suojaa vankka teräspellistä taivuteltu kotelo, joka on upotettu jämäkkään, 18 millimetrin vanerista valmistettuun koppaan.

Olipa hakusessa pienitehoinen vahvistin harjoituskäyttöön tai klubilavoille riittävä keikkakone, Rocker 15 täyttää mitat joka tilanteessa.

Rocker 15 ominaisuudet

 • Kaksi kanavaa, kanavanvaihto jalkakytkimellä
 • Täysputkivahvistin
 • Bufferoitu efektiluuppi
 • Putket: etuasteessa 3 x 12AX7/ECC83, pääteasteessa 2 x EL84, efektiluupin ohjaus 12AT7/ECC81
 • Säätimet (1. kanava): Volume
 • Säätimet (2. kanava ”Dirty”): Gain, Volume, Bass, Middle, Treble
 • Nimellisteho: 15 / 7 / 1 / 0,5 W
 • Ulkomitat (l x k x s, cm): 35,6 x 17,7 x 15
 • Paino: 6,4 kg
 • Saatavilla myös kombona
 • Englanninkielinen käyttöopas
Paino 0,00 kg (kilogramma)
Mitat 0,00 × 0,00 cm (senttimetri)
Valmistaja

Orange

Vahvistimen tyyppi

Nuppi, Putkivahvistimet

Saatat myös pitää...